lauantai 1. helmikuuta 2014

Väriä elämään


Tämän kolmilapsisen poikaperheen elämää ei voi värittömäksi sanoa, mutta vaatteisiin saisi väriä kyllä tulla senkin edestä. Meillä notkuu hyllyt pesukoneen kutistamia harmaita ja sinisiä verkkareita. Nyt siihen tuli stoppi nimittäin klikkasin muutaman värikkäämmän vaatekappaleen Kaapolle, joista tein kollaasin. Liekkö tähän värien kaipuuseen syynä lumi ja valoisammat päivät vai mikä kumma värikaipuu mulle on iskenyt?

Tykkään FB:n kautta kaikista mahdollisista lastenvaateketjujen sivustoista ja tätä kautta seurailen kuola suupielestä valuen, milloin on edullisia tarjouksia. Tartun satunnaisesti kiinni niihin. On sellainen lievä lastenvaatehimo, joka vaivaa ajoittain. Nyt on lastenvaatealejen kulta-aikaa, sillä jo alennetuista lastenvaatteista myönnetään vielä lisäalennuksia. Parhaat alennukset minusta on tällä hetkellä Lastenpuoti Sagassa, josta saa 3.2 saakka 52-76% alennusta sekä ilmaisen toimituksen. Lisäksi kanta-asiakkaat saavat vielä lisäalennusta. Käykäähän klikkaamassa, jos uskallatte :) Voi olla aika vaarallinen paikka monelle...

Osteletteko omat tai lasten vaatteenne netistä vai kaupasta ja onko joku suosikki?

8 kommenttia:

Kaza kirjoitti...

Meidän poikain vaatteet tulee metsolalta tai fb:n ommeltujen vaatteiden kirpparilta. Mä rakastan värejä myös, niin omissa, kuin poikien vaatteissa ja sellaisia siis ostan. Vanhempi toivoisi jo vihaisia lintuja... Yms. mutta mä en suostu siihen. Toistaiseksi ;D

Kaaponkammari kirjoitti...

Metsolalla on kivoja vaatteita ja yhdet aivan ihanat farkut olen löytänyt myös tuolta ommeltujen vaatteiden kirpparilta. Siellä on kivoja juttuja kanssa. Täytyy käydä kurkkimassa sieläkin ja varoa, ettei vaan erehdyksessä tilaa mitään :)

Krisse kirjoitti...

Mä klikkailen aina välillä itselle vaatteita netistä. Aina ei osu koot kohalleen ja joutuu palauttelemaan, mutta ei se haittaa. Netistä löytää välillä niin mukavia ja erilaisia vaatteita kuin tuolta kauppojen rekeistä. Lisäksi oon tosi laiska kiertelemään vaatekaupoissa. Vihaan ahtaita sovituskoppeja :(

Kaaponkammari kirjoitti...

Krisse: Klikkailu kotisohvalta on ihan parasta terapiaa :) Mä teen samoin, että saatan tilata ja sitten palauttaa jos ei sovi. Teineille tilaan kanssa kengistä lähtien. Käyvät ensin kaupassa sovittamassa ja sitten kaivan ne netistä ja tilaan, jos on hyvä hinta. Kiva kun jätit viestin :)

kati kirjoitti...

On niin ihanaa, kun nykyään on niin värikkäitä vaatteita pojillekin. Ja juu, nettitilailu on ihan sujuvaa meikämammalla kun ei meidän pikkukaupungissa edes ole kovin hyviä valikoimiakaan.

Kaaponkammari kirjoitti...

Sanos Kati muuta; väriä elämään ihan joka saralla. Sitä ei kyllä puutu :) Ja eikun klikkailemaan vaan. Nettishoppailu on niin parasta!

Anonyymi kirjoitti...

Hello! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!
Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!
Keep up the outstanding work!

Here is my web page; unlock iphone ios 7.0.5

Anonyymi kirjoitti...

Hi there would you mind stating which blog platform you're
using? I'm going to start my own blog soon but I'm having a hard time making a decision between
BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style
seems different then most blogs and I'm looking for something unique.

P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!


My blog :: unlock iphone ios 7.0.5