sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sadetakki seinältä


Jonkin aikaa sitten olin ihan muilla asioilla Marimekossa, kun näin tämän takki-ihanuuden 60% alessa. Takki oli kyllä aika jätti-iso Kaapolle mutta matkaan lähti. (Edellinen sadevaateostos oli kyllä mennyt hieman pieleen, kun en ajatellut, että niidenhän pitää olla tosi reiluja, jotta menevät kaikkien vaatteiden päälle.)

No nyt tämä jätti iso takki pääsikin seinälle paraatipaikalle pojan huoneeseen ja oli siinä jälleen miesväellä ihmettelemistä, kun tomerasti hain vasaran ja nauloja ja ilmoitin naulaavani takin seinään.

Nyt on nuo takin hihat kääritty ja sääkin näyttää sille, että takki pääsee pian käyttöön, kun vettä sataa ja sää on plussan puolella. Täytynee sitten keksiä tuon naulan paikalle jotakin muuta...
 
 
Mukavaa viikkoa jokaiselle ja kiva olisi niitä kommentteja ja kuulumisa saada tänne blogin puolella. Vähän on yksinäistä puuhaa...:)

5 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Toi sadetakki on kyllä ihana ja keväinen! Käyttöön vaan kun sääkin on mitä on! -m-

Kaaponkammari kirjoitti...

Sanos muuta, vettä sataa. Tykkään itekkin takista niin paljon, että sadetakki pääs seinälle. Ei ole aiemmin meillä päässytkään. :)

Krisse kirjoitti...

Meilläkin mies aina meinaa välillä ihmetellä, kun järjestelen ja muuttelen tavaroiden paikkoja. Se vaan on niin hauskaa puuhaa ja eihän hyvää ideaa voi jättää toteuttamatta, kun sellainen kohdalle sattuu, vai mitä?

Kaaponkammari kirjoitti...

Näin on Krisse ja aivan ilmaista puuhaa :) Kun siirtää tavaroita paikasta toiseen...Halpaa huvia ja muutama naula, kun laittaa seinälle. Kiitos kommenteista.

Katariina kirjoitti...

Kiva blogi täällä, liityin lukijaksi :)

Tervetuloa tutustumaan myös minun blogiini, siellä on parhaillaan arvonta käynnissä :)