tiistai 28. helmikuuta 2012

Hiihtis


Kaapo on lomaillut koko ruhtinaallisen viikon kauniissa maisemissa Kolilla ja lähiseudulla.

Viikko sujui rattoisasti Kaapolta lähinnä 23 kenkiä kuluttaen. Pohjois-Karjalainen avuliaisuus näkyi myös suksivuokraamossa, jossa Kaapolle tarjottiin kokeiltavaksi laskettelusuksia, mutta Kaapo kauhistui pelkästä ajatuksesta ja tirautti kunnon krokotiilinkyyneleet. Ehitiihän sitä. Muutenkin kaikkea pitäisi nykyaikana harrastaa jo aivan liian aikaisin. Me keskitytään leikkimiseen ja pienenä oloon. Tosin äiti ei oo kauheen kova leikkimään, vaikka Kaapo sitä kovin yrittää.
Viikon aikana puhe kehittyi aivan huimasti ja nyt hän matkii sanoja. Ihan yllättäen se tuli. Voi vitsit sentään!

Iloista viikkoa! Oudon hiljaista, ei montaa kommenttia ole tullut. Onko siellä ketään. Huhuu???

6 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Huimaa kyllä miten Kaapo on kasvanut! Meijän nurkilla olette olleet :) Olitteko mökissä vai hotellissa?
Meijän mieskin oli viime viikolla työn puolesta Kolilla. Olen sen x kertaa marissut, että voitais joku vloppu pyörähtää siellä ulkoilemassa, mutta ei. Nyt kehtas sitten vielä maisemia kehua.. Mutta kaunistahan siellä ON!

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos Peppi, kiva kuulla sinusta. Tuo poika kasvaa aivan liian nopiaan. Me oltiin mökissä, meidän suvulla on sielläpäin mökki. Itse Kolilla on tosi paljon mökkitarjontaa ja hienolla paikalla sokos hotelli. Se on minusta tosi rauhallinen ja upea paikka. Ihmettelen, ettei se ole saavuttanut arvoistansa suosiota, kun mäetkin ovat yli kilometrin mittaisia. Lomakolin puolella on tosi hieno pulkkamäki ja kaikkia kivoja vempeleitä lapsille ja leikkipaikka. Sinne vaan:)

-m- kirjoitti...

Kape on niin söpö!!! -m-

Minna kirjoitti...

Kaapohan on kasvanut paljon, uskon, että kova menijä ;)! Upean näköiset maisemat, kyllä tuolla on kelvannut aikaa viettää...!

Hei, tuohon alempaan postaukseen viitaten, nuo sohvat ON hyvännäköiset! Meillä oli aikanaan samaa mallia ja tykkäsin kovasti :). Sitten kun miehellä tapana olla "Archie Bunker", niin yhdestä kohtaa meni liikaa kuopalle...Ja kun muutettiin halusin jo uuden sohvan :). IHana olkkari teillä!

Mira kirjoitti...

Meillä on kans nyt ihan lähiaoikoina alettu toistelemaan paljon sanoja :)
Kohta nämä puhuu jo ihan kunnolla :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Minna; Hauska kuulla, että teillä on ollut samanlaiset sohvat. Meillä ne on nyt uudet ja yritän pitää niitä kuin kukkaa kämmenellä:) Kaikkeen kyllästyy ja pitää vaihtaa välillä, tiedän tunteen.

Mira: Kiva seurata myös teidän kuulumisia kun on niin samanikäiset lapset.