torstai 26. toukokuuta 2011

Räpsyttimet, osa 2


Tänään oli H-hetki räpsyttimille. Aikaa niiden tekemiseen oppilastyönä oli varattu kolme tuntia. Kolme ruhtinaallista tuntia kauneussalongissa. Jee! Saatuani Kaapon hoitoon fiilistelin ajaessani salonkiin. Fiilistelyn keskeytti puhelinsoitto. Soittivat liikkeestä, että yksi kurssilainen oli tuonut oman mallinsa mukaan, joten heillä oli ehdotelma minulle. Minä maksan 60 euroa ja kokenut laittaja tekee minulle ripset. Olin ihmessäni soitosta, sillä minulle oli aika luvattu ja mukanani tasan 20 euroa, eikä senttiäkään ylimääräistä. Sanoin puhelimessa, etten ollut varautunut nyt maksamaan enempää ja he lupasivat, että saan upeat ripset kaksikymppisellä. Olin onneni kukkuloilla. Nyt sitten tulee se tylsä kohta: yksi malleista ei saapunutkaan, joten oppilastyönä tehtiin, enkä saanutkaan kouluttajan tekemänä.

Koulutuksessa tekijät tekivät ripsiä ensimmäistä kertaa ja nyt todella ymmärrän, miksi jotkut veloittavat ripsistä jopa 200 euroa keskustassa. Niissä on kyllä ihan järkyttävän suuri työ. Jokainen ripsi liimataan tarkasti yksi kerrallaan yläluomeen, niitä harjaillaan ja ujutetaan jotenkin omien ripsien väliin. Tekeminen vaatii erityistä pikkutarkkuuta ja pitkää pinnaa, sillä silmiin liimataan muistaakseni 70-140 ripseä pinseteillä yksitellen. Siinä tekijä saa tosiaan olla selkä mutkalla ja vakaalla kädellä.

Olin lopputulokseen tyytyväinen, vaikkakin seuraavan huoltotyön yhteydessä lisätään minulle vielä ripsiä, sillä ensimmäistä kertaa tekevä ei kolmessa tunnissa ripsiä ehtinyt laittaa.
Nyt en kuitenkaan halua kuvaa julkaista. Sori kaverit! Ehkä 7.6 jälkeen, kun toinen hoitokäynti on takana.

Suosittelen muuten kaikille. Ne on MAKEET!

Kuva netistä. Ero on melkoinen omiin ripsiin verrattuna.

12 kommenttia:

J kirjoitti...

Mäki haluisin kokeilla, mut ku nukun aina mahallaan ni voi olla et ripsistä ei oo sen jälkeen mitään jälellä :)
Kuvaa vaan kehiin :) viimestään sit kesäkuussa ku käyt uudelleen, eiks nii :)

Terhi kirjoitti...

Voi hitsi, olis niiiin kiva nähdä, miltä ne näyttää!! Tuo mallikuva on makee, just tuollaiset mä haluaisin, tai no ehkä himpun lyhyemmät.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

No mutta loppu hyvin....
Mulla ei olis ikinä varaa kyllä hommata noita räpsyttimiä. Mutta houkuttelevalta kuulostaa toi kolmetuntinen, että toisaalta siinähän saa kolme tuntia vapaata ja ripset. Kuulostaa jo aika hyvältä :D

Minna kirjoitti...

No on tosiaan merkittävä ero noissa kuvissa! Laita vaan rohkeasti kuvaa tulemaan sitten kesäkuussa toisen käynnin jälkeen, jookos?

Jännää ;)!!

t.Minna

Kaaponkammari kirjoitti...

J: Kesäkuu voisi olla hyvä seuraava yritys:) Mahallaan nukkuminen ei tosiaan ole ehkä paras mahdollinen asento ripsille. Mutta kauneuden eteen on kärsittävä ja eikun selälleen:)
terhi: kyllä ne on yllättävän makeet. Vois olla sun juttu, ei kun koklaamaan:) Ne koukuttaa monet.
Emilia: sanos muuta, kyllä tuo kaikkinensa on hyvä diili. Jos tulet etelään, niin eikun laittamaan vaan:)
Minna: Jep, yritän päästä sitä ennen kampaajalle. Olo on kun variksen pelättimellä just nyt:)

JOnna kirjoitti...

Mun kaveri laittoi tuollaiset ja ne oli I-H-A-N-A-T!!! Tosi luonnolliset vaikka olivatkin pitkät ja kauniisti kaartuvat. Jos ottaisin jotain "ylimääräistä" itseeni niin en ois noi ripset, ehdottomasti :)

Krissenshow kirjoitti...

Onnea ripsistä :) Mulla oli aikoinaan oma malli koulutuksessa mukana, sai ne ripset tosiaan ilmaiseksi. Kestihän siinä ihan ÄLYTTÖMÄN kauan!

Mutta eron varmasti huomaa, vaikka ei olisi vielä ihan jokaisessa omassa ripseä pidennystä kiinni. Ripsikateutta ilmassa... ;)

-m- kirjoitti...

Mä kans haluaisin taas vaihteeks ripset! Tykkäsin niistä ihan älyttömästi eikä ollut mitenkään hankalat. Myös mahallaan nukkuminen ja naaman pesu jne. onnistui oikein hyvin. Mulla riitti 5 viikon huoltoväli oikein hyvin!

Peppi kirjoitti...

No pitipäs sattua mutkia matkaan, mutta onneksi sait ripset!
Ihana ero noissa nettikuvissa ripsien puolesta. Huokaa... Ripset ja kynnet ovat sellasia muutoksia, joita vois itsekin harkita. Ja kynsiä olen kyllä kokeillutkin - haluis taaaas.
Itsellä ei kyllä olis kärsivällisyyttä asetella tuota määrää ripisiä, mutta voisin ottaa tuommosen hemmotteluhoidon itselle :D

Hanna ★ kirjoitti...

Mä olen kanssa haaveillut pitkään noista pidennyksistä. Milloinkahan raaskisis sijoittaa...

Kaaponkammari kirjoitti...

JOnna: Samaa mieltä sun kanssa, jos jotain ekstraa ottaa, niin ne on just nää. I love them!

Krisse: Sinä tosiaan ymmärrät, miten kova työ niissä on. Vieläkin ihan ihmettelen. Laitahan ennen kun vauva syntyy ripset. Mukavasti piristää.

-m-: Kannattaa ehottomasti laittaa uudet. Ne on niin kauniit. Viisi viikkoa huoltovälistä on tosi hyvin.

Peppi: Minäkään en jaksaisi laittaa ripsiä, mutta malliksi menisin, vaikka kroppa kyllä puutui pelkästä paikallaan olosta.

Hanna: Mallina olona se ei ole kallista, joten malliksi vaan:)))

Sannu kirjoitti...

Noi ois kyllä niin makeet:)
Akoinaan jäin koukkuun rakennekynsiin.Nyt ei oo ollu enää moneen,moneen vuoteen.
Jos ottaisin tollaset jäisin takuulla koukkuun.
Meilläkin tässä samassa talossa jossa asutaan alakerran kampaamossa laitetaan noita.Vitsit mikä houkutus;)