maanantai 30. toukokuuta 2011

Espadrillos kiilakorkosandaalit


 Viime viikolla sain päähäni, että kesän parempiin menoihin haluaisin kiilakorkoiset espadrillokset. En kuitenkaan montaa kymppiä halunnut niihin laitta, koska mun kesän menot on ihan yhdellä sormella laskettavia...Tennareissa kun viihdyn parhaiten ja ne on nopeat sujauttaa jalkaan. Ilmat kun lämpenee, niin kaivan varvastossut esiiin.

Npea kierros kauppakeskuksessa ja hintahaitari oli noissakin kengissä aikamoinen. Seppälässä oli tosi hyväntuntiset ja nätit kengät mutta liian kalliit. No ei nekään kovin kalliit,35 euroa, mutta tässä kohtaa nousi pihi puoleni esiin. Kierrokseni päätyi ei mihinkään kovinkaan kuuluisaan muodin mekkaan, nimittäin Anttilaan ja siellä olikin minulle espadrillokset sopivaan hintaan 24,90. Tosin kokoja oli enää parit hassut jäljellä mutta sain kuin sainkin myyjän avuksi ja hän kertoi, että alkuviikosta tulee lisää. Tänään käväisin sitten hakemassa nämä mustat espadrillokset. Punaset loppuivat saman tien ja olivat tosi nätit, mutta mustat olivat myös minun tarkoitukseen oikein hyvät.

Jokos siellä kuljetaan kiilakorkoespadrilloksissa???

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

No johan hyvään hintaan espradillokset bongasit ja ostit ;)! Onnea uusista kengistä! Olen miettinyt, oisko noi semmoiset kengät, joissa itse osaisin kulkea, mulla on semmoiset kiilakorkosandaalit (puukorko, nahkaremmit)..?Hyvät nuo varmasti on jalkaan, kun ei tule paljon rasitetta jalkapöytään. Ja kuitenkin on korkoa, kun on tuota pohjaa kuin platformeissa ;).

Siis kyllä kivoja ja jalalle mukavia kenkiä voi löytää marketeistakin, mä löysin viime kesänä ihan sattumalta cittarista lempparilengät, ballerinojen ja mokkasiinien risteytys :). Ja itse asiassa juts ne oli mulla vaihtokenkinä mukana lauantaina, oli ihana sujauttaa ne jalkaan tolpalle kävellessä..Oli varmaan aikamoinen näky ;)..

Halit kivalle kamuselle! Hei, sä olet uusinut bannerin, tosi hyvännäköinen!!

t.Minna :)

Terhi kirjoitti...

Voihan nenä. Kirjoitin pitkän sepustuksen ja sit se katosi taivaan tuuliin. Yritän uudestaan...

Hei, sullahan on kohta kaikki mistä mä vaan vielä haaveilen. Ensin ripset, nyt nuo espadrillokset ;) Mä ihastuin tuollaisiin kenkiin vasta pari vkoa sitten käydessäni Hesassa. Niitä pomppi vastaan jokaiselta hyllyltä, kun täällä meidän tuppukylässä en oo törmännyt niihin missään. Pitääkin lähteä joku päivä kenkäkierrokselle, josko löytäisin omani. Halajan tuollaisia kovasti ja voisin huolia matalat samanmoiset myös!

Kaaponkammari kirjoitti...

Villa Kajava: Kiitos onnitteluista. Toivottavasti eivät ole pian pölyyntyneet tuohon hyllyyn. Aika hyvät olivat jalassa. Mun luonteella revin anttilan pussin jo liikkeesä auki, purin hampaalla hintalapun ja eikun menox uusilla kengillä.

Mä en oo viime aikoina ostellut merkkijuttuja. Poikien harrastuksiin kun menee 500 euroa kuussa ja tää mahtava kotihoidontuki niin kyllä toi Kalle Anttila on kummasti alkanut kiinnostamaan:) Oon ihan samaa mieltä, että marketista voi tehdä myös löytöjä.

Voin sieluni silmin nähdä sut taksitolpalle menossa pienessä laitamyötäsessä balleriinat jalassa ja kellohame keinahdellen. Välillä tekee hyvää:))) Ihanaa viikkoa kamulle

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi: tiedän tunteen, mulla käy usein tolleen, että raapustan ja raapustan ja sitten jotain sössin ja kaikki on tipotiessään. Ja ei kun alusta.

Töissä ollessani opin kävelemään korkeammilla kengillä ja se tuntuu olevan vähän kun pyörälläajo, että jalka muistaa korkeilla koroilla kävelyn, niin että ei tunnu oudolle ollenkaan. Mä tykkään korkeista koroista, kun saa vähän vartta tähän muuten ei kauhean pitkään varteen. Matalampina en oo nähnyt, tosin en oo katellukaan. Noilla kiilakoroilla on kyl helppo kävellä, jos vaan muuten tykkäät. Kiva, jos tykkäsit kengistä ja hakusessa on myös. Tuntuvat monet nyt ostavan noita, joten kiva, jos mä oon ajan hermoilla. Välillä on mummofiilis, kun harvoin ostelee itelleen mitään. Siitä pitää huolen nää meiän teinit, jotka haluu aina olla vimpan päälle merkkitietoisina. Kaapolle onneksi kelpaa mikä vaan. Ihanaa viikkoa!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onpas kivat ja simppelit!
Olen tosi huono käyttämään korkeita kenkiä, jotenkin toi pituus tekee sen, että viihtyy aina lättäkengissä :)
Mutta noi olis just passelit kesälookkiin, että vois jopa harkita :D

Peppi kirjoitti...

Mie voisin kans tykätä noista :) Tykkään kesällä kangaskengistä.
Viime kesän suosikit oli kiinantossumaiset mustat kangaskengät (tänäänkin jalassa) kauhukseni huomasin ett niihin taitaa tulla reikä :O

Uusi banneri on muutes aikas söpö!