keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Eteiseen valkoistaTervehdys pienen luovan tauon jälkeen. Kyllä se kuulkaas niin on, kun meidän lapsille tulee mittariin ikää noin vuosi, niin vauhtia riittää ihan omiksi tarpeiksi. Miten voivat pienet jalat jaksaa mennä paikasta toiseen niin paljon? Kuinka voi rappusten kulkeminen olla niin mielenkiintoista saatikka sitten ovien aukominen ja tavaroiden vetäminen alas? Muutos on tapahtunut ihan parin kolmen viikon sisällä ja sen takia en ole ehtinyt samalla lailla bloggaamaan, koska pienen madon perässä täytyy tosiaan kulkea.


Ulkona on hänen kanssaan oikein mukavaa, jos suhtautuu vaan niin, että vastustuskyky kasvaa, kun vähän maistelee. Nimittäin kaikki sienistä, kivistä ja koirankakasta lähtien menee suuhun ja tuntuu maistuvan:)
Tällä kerralla nappasin pari kuvaa meidän eteisestä, sillä hankin sinne pari valkoista rottinkituolia ja pikkupöydän. Oksat ovat tuoneet meillä käyneet ihanat pienet virpojat. Sen kummempia pääsiäiskukkia en laittelekkaan, kun lähdemme turnausmatkalle Tampereelle keskimmäisen pojan pelejä katsomaan.
 
 Otin kuvan vielä tuolin takaata, kun siinä oli minusta niin kauniit pitkät solmittavat nauhat.


 

Artwoodilla onkin paljon ihastuttavia rottinki- ja puuhuonekaluja ja heidän nettisivunsa löytyvät www.artwood.se
Kaikki nuo artwoodin huonekalut olisi kyllä meille oikein tervetuleita.

13 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Oioioi, kun on just mun makuun tuo eteinen, kaunista!! Kaapo on varsinaisen vintiön näköinen tuossa kuvassa, metkut mielessä ;) Täälläkin saa kiitettävästi vipeltää piiperön perässä. Pojalla otsa täynnä kolhuja, kun muksahtelee tämän tästä, hih. Kivaa keskiviikkoa!!

Minna kirjoitti...

Moikka :)! Ihanan valoisa eteinen! Mä olen aina tykännyt rottinkituoleista,nuo ovat kyllä ihan erityisen nätit korkeine selkänojineen :). Ja eteisen pöytä kaunis, puhumattakaan tuosta peilistä! Mun makuun kanssa teidän eteinen.

Voi pikku-velmua, mä uskon, että Kaapon perässä saa mennä lujaa ;).Suloinen kuva! Meillä aikanaan lääkäri kysyi Ukon 1v. tarkastuksessa, että mitenkäs poju kävelee. Vastasin ettei kävele ja pidin tauon. Lääkäri kohotti kulmiaan kummastuneena ja jatkoin: kun poju JUOKSEE! Ja kovaa! Ukko tosiaan ei juurikaan kävellyt, vaan kaikkialle piti vaan juosta, huh!

Mukavaa keskiviikkoa!Ja halin kera tietenkin :)!

t. Minna ;)

Heidi kirjoitti...

Kauniit valkoiset tuolit :) olispa meilläkin eteisessä noin paljon tilaa että mahtuisi pari tuolia ja pöytä...

Heidi kirjoitti...

Valoinen ja raikas eteinen!! Tykkään tosi paljon!
Ihanat ulkoiluvaatteet pikkumiehellä!! =)

Nina kirjoitti...

Kaapo on velmun näköinen! :)

Meillä myös Mini maistaa ulkona aivan kaikkea, kepeistä kuraan. Tuntuu että huudan koko ajan: "Benjamin, älä syö sammalta! Mini, ei kiviä suuhun!" :D

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi: kiva että eteisenmuutos oli makuusi. Aina vähän jänskättää kuvia tänne laittaa, kun muutenkaan valokuvat ja todellisuus ei kohtaa, luonnossa kaikki näyttää kivemmalle.

Villa Kajava: Moi Minna, kiva, että säkin tykkäsit. Mä haluun niin joka puolelle tuota valkoista. Tekstiileillä saa sitten väriä aikaiseksi, jos on tarvetta:) Vai oli teillä Ukkokin kova menemään. Meillä vanhin kanssa aina juoksi, ei koskaan kävellyt. Tää kolmas vähän vaikuttaa samalle! Iso halaus:)

Heidi: Mukavaa jos tykkäsit, ei tuo eteinen täälläkään kovin suuri ole:) Halli ois mukava....:)

heidi:kiitos, hulluilta päiviltä on vaatteet ja minustakin ovat oikein pirstakat. Ostin vielä popilta tummansinisen pipon, niin että kelpaa kulkea:)

Nina: hassuja nää muksut, kaikki pitää oppia kantapään kautta.Ei kakkaa:)

Minttu kirjoitti...

Heippa! :)

Voi, miten kaunista on teidän eteisessä. Tuolit on tosi kauniit... Iloista pääsiäisen aikaa! <3

Terveisin Minttu

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos Minttu, kyllä lämmitti, että osui nappiin tämä eteishässäkkä:) Iloista pääsiäisenaikaa sinullekin!

Virpi kirjoitti...

Kaunis ja raikas eteinen. Ja niin söpö Kaapo :) Onneksi on tuo aika takana, kun lapset söi pihalla kaiken mikä käteen tarttui ;) Mukavaa pääsiäisen aikaa koko perheelle!

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Ihanat valkoiset tuolit ja tosiaan nätti yksityiskohta tuo pehmusteen kiinnitys.

Kyllähän niissä lapsissa muutos tapahtuu huikaisevan äkkiä. Itse näin tänään serkun poikaa parin kuukauden tauon jälkeen, ja sylivauvasta oli tullut kova jumppaaja :)

Iloa pääsiäiseen

-Sanna-Pauliina

Peppi kirjoitti...

Kauniit tuolit, niin edestä kuin takaakin ! Ja kauniille näyttää tuo peilikin ryhmän taustalla!
Voi Kaapoa - voin kuvitella menon ja meiningin... Huiiii :) Tuon ikäiset ovat NIIN rohkeita, mitä vain voi tehdä ja kokeilla ja maistaa....
Iloista Pääsiäistä tein poppoolle!

Kaaponkammari kirjoitti...

Minttu: Kiitos ja Ihanaa pääsiäistä!
Virpi: Aiakansa kutakin:) Täytyy yrittää pysyä perässä. Ihanaa pääsiäistä teille!
Peppi: Totta tosiaan, että nuo pienet ovat "hullunrohkeita". Se on sitä elämän valloituksen aikaa. Ihanaa pääsiäistä koko perheelle!

mansardikaton alla kirjoitti...

onpa tosiaan nätit tuolit. Ja artwoodin tyyliset sopisi meillekin..