maanantai 28. maaliskuuta 2011

Neljäs Kuva


Kiitoksia kovasti Mellevää elämää blogin pitäjälle. Osallistuin mielelläni tähän hauskaan valokuvahaasteeseen, jonka säännöt menevät näin:

1.avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. selitä kuva.
4. haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.
 
Tässä perheen iskä viettämässä kesälomaansa Kemiössä tuttavien mökillä. Pojat polskuttelivat merivedessä ja taisivet miehetkin lopulta uskaltautua. Me naiset keräilimme kasveja rannalta, kun isojen piti tehdä kouluun kasvikansioita. Kyllä me äidit ollaan muuten hassuja. Siellä me poimimme innokkaina kaveja lapsiemme puolesta...:)
 
 Ihmeen hyvin muuten muistaa kuvien perusteella jo useamman vuoden takaisia tapahtumia. Kesät olemme aika pitkälle kotosalla ja teemme joitan reissuja mutta mökkiä ei meillä lähitienoolla ole, jossa voisimme vierailla viikonloppuisin. Olkoon tämä meidän koti siis samalla kesämökki. Mies sai pari kesää sitten muurattua roskakatoksen, joka voi mielikuvituksellisesti olla sitten se meidän mökki:)
 
Laitan haasteen menemään eteenpäin seuraaville, jotka eivät ehkä vielä ole ehtineet tätä saada:
Pikku-Ketun Puuhamaa
Onnentähdet
Aura
Mansardikaton alla
 
Mukavaa viikonjatkoa. Pian saattekin matkakuulumisia Sveitsistä. Siellä on kuulemma ollut +20 astetta jo päivisin, joten laskettelu voi muuttua kauniiden maisemien ihailuksi.
 

4 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Iiks kiitosta. Pitääkin heti lähteä katsomaan, että mikähän kansio se itsellä mahtaa olla.. Voi ihanuus teitä, kuulostaapi aika mahtavalle tuo tuleva matka. Räpsihän sieltä paljon kuvia, että pääsee edes nojatuolimatkalle!

Virpi kirjoitti...

Mitäpä me äidit emme lastemme eteen tekisi :) Oi, matka kuulostaa ihanalta. Mukavaa lomaa!

Heidi kirjoitti...

aaaapuuuuuvaaa, kiitos haasteenheitosta, pitää mennä kanssa kurkkimaan millainen kuva löytyy...:D
Hyvää lomaa!!

Terhi kirjoitti...

Tänk juu, otan haasteen vastaan jossain vaiheessa :) Tuo matka saa mut kyllä vihertämään! Tulispa kesä jo tännekin.