perjantai 18. helmikuuta 2011

Hiihtoloma x 3


Tänään sitten isot pääsivät kauan odotetulla hiihtolomalle ja isukki myös. Ja arvatkaas mitä meillä on ohjelmassa? Ei yhtikäs mitään, ei kertakaikkiaan.

Tai no onhan meillä kovastikin ohjelmaa. Huomenna meille tulee hiiri tai ei se ihan hiiri ole mutta sellanen pieni ötökkä hoitoon kahdeksi viikoksi. Voin kyllä kuvata sen, jos joku haluaa nähdä kuvan ja tunnistaa mikä se on. Tuskin ehkä siis maltatte tätä kuvaa odottaa, hih. Pojat ovat aina toivoneet kotieläintä ja nyt mun on helppo sanoa, että Kaapo käy kotieläimestä, eikä muuta tule. Tähän kotieläinkaipuuseen on siis tulossa helpotusta huomenna.

Vanhin tuli tänään koulusta ja minä makasin flunssassa sängyssä ja hän totesi tosi tylsistyneenä, että KAIKKI menevät kuulemma laskettelemaan koko viikoksi. Minä kysyin siihen, että ihan kaikkiko ja vastaus tuli kirkkain silmin, että kyllä.

Lasten on tosi vaikeaa hyväksyä sitä, että aina ei saa eikä voi tehdä kaikkea mitä muilla on. Me ollaan tehty se valinta, että hoidetaan Kaapoa pitkään kotona, joten ei voida kaikkialle päästä. Vanhimpaa muistutin, että kuukauden päästä ollaan koko porukka lähdössä Sveitsiin jääkiekkomatkalle, jossa pääsee myös laskettelemaan, mutta eihän se auta. Hän haluaa sinne just, nyt ja heti! No vanhin on sellainen ikiliikkuja, että lähti köyhänmiehen laskettelumatkalle tohon kotipihalle tekemään jotain hyppyriä. Eihän se lomanvietto ole kai muusta kuin luovuudesta kiinni. Vai mitä?

Keskimmäinen tuli tuohon viereeni köllöttelemään ja kysyin häneltä, että mitä hän toivoisi. Hän oli ihan tyytyväinen eikä osannut mitään erityistä mainita. Mutta kyllä me kaikkea keksitään, kunhan ensin tästä flunssasta noustaan. Otetaan se nyt tän hiihtolomaviikon tavoitteeksi nro 1.

Ihanaa viikonloppua ja hiihtolomaa!

(kuva kopioitu)

12 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Näin se on meilläkin. Seiskavee sanoo aina, että muilla on kaikkea ja hänellä ei mitään. Kaikki pääsee joka paikkaan, hän ei mihinkään. Niinpä niin.

Mutta kyllä mä ainakin voin tunnustaa kadehtivani niitä, jotka saavat kaiken ja pääsevät joka paikkaan, mutta tää on nyt meidän perheen elämäntilanne ja that´s it. Kaikkea ei voi saada eikä pidäkään.

Meillä hiihtolomaillaan vasta vkolla 9.

Kivaa hiihtistä teille, halauksia ja parantumista!!

Minna kirjoitti...

Mutta teillehän on tulossa mahtava hiihtisviikko! Mun mielestä mikään ei ole kauheampaa kuin viikko tupattu täyteen kaikkea ohjelmaa. Eikös siitä katoa se loman idea samalla? Teidän esiteini-ikäisen tunteisiin on helppo samaistua, kun niinhän se lapsilla menee, että pitäis olla just samat programmit kuin kavereillakin (ja vaikka niitä programmeja oikeesti ei oliskaan). Sitä paitsi siis WAU; teillä tiedossa matka Sveitsiin! Silloin ne kaverit kuluttavat koulun penkkejä ;).

Olisi kiva päästä jonnekin kauemmas, lokakuisesta Wienin matkastakin tuntuu kuluneen jo iäisyys (ja lapset eivät olleet mukana). Keväällä lähdetään perinteisesti Tukholmaan. Sitä kyllä odotan, Tukholma mun lempparikaupunki. Sen pidemmälle reissuja ei ole tällä hetkellä suunniteltu. Katsotaan mitä kesäksi keksii.

Sulla on prioroteetit hallussa, HYVÄ! Ensin taudista eroon!Paranemisiin!

LÄmmin halaus!

t.Minna :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi: Lohdullista kuulla, että muillakin samoja juttuja lasten kanssa.

Kyllä minustakin ois mukava päästä, mutta kun ei päästä niin ei. Kaikkea ei voi saada, ihan niin kuin kirjoitit. Mutta lapset nykyään saa jotenkin vähän liikaa, ainakin meillä annetaan liikaa suhteessa mitä on ja mies ennen kaikkea höyryää niitten kanssa ihan mahdottomasti. Välillä ois kiva saada jotain itekkin:)

No kiitos kommentista ja perjantaihalaus sinne!

Kaaponkammari kirjoitti...

Villa Kajava: Ystäväperheemme muutti Sveitsiin, Geneveen tammikuussa ja päästään moikkaamaan heitä samalla. Heillä on samanikäinen tytär kuin Kaapo on, joten olisi mukavaa päästä sinne.

Olin taannoin Tukholmassa puoli vuotta työharjoittelussa ja aina kun menen sinne, niin tykkään. On se kaikinpuolin niin eurooppalainen ja ennen kaikkea tunnelmaltaan rento ja hymyilevä kaupunki.

Sveitsissä ollaan nelisen päivää, joten mistään kauhean pitkästä sessiosta ole kyse. Toisaalta tällä revohkalla kotiinpaluu on varmaan aina mukavaa. Kaapossakin alkaa olla kummasti tota virtaa.

Ihanaa viikkistä!!! Ja halaus !

Heidi kirjoitti...

Hauskaa hiihtolomaa :)
Oisko se pieni hiirulainen talvikko tai gerbiili? meillä on ollut ihana pieni talvikko :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Ihan kun olisin joskus kuullut, että se on gerbiili. Näin se varmasti on. Kiitos hiihtolomatoivotuksista!

selma kirjoitti...

Mäkin rakastan lomia, jolloin ohjelmaa on melko vähän ja tehdään juttuja fiilispohjalta ja ollaan yhdessä! Hyvää lomaa!

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos Selma visiitistä ja tässä fiilispohjalla tosiaan ollaan:)

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoa ja inspiraatiota kaikesta huolimatta <3

Peppi kirjoitti...

Ihanaa lomaa! Eivätköhän pojat tekemistä keksi :) Hauskaa voi olla kotiympyröissäkin ja onhan teille kuitenkin tulossa reissu. Kuulostaa kivalle! Ihana olis tehdä joku tuommonen matka.. Nyt voitte nauttia siitä matkan haaveilusta ja suunnittelusta. Miusta se odottaminen on myös ihana vaihe, kun kaikki vielä edessä :)

Nonna kirjoitti...

Kuulostaa tutulta tuo "kaikki muut"-puhe. Kaikilla muilla on kosketusnäytöllinen puhelin...

Hui, mua ei kiinnosta hiirulaisten kuvat, meillä oli ihan riittävästi hiirishowta täällä viikonloppuna!

Mukavaa hiihtolomaa ja koetahan toipua!

Kaaponkammari kirjoitti...

Sari. kiitos sinulle samoin!

Peppi: Niin se taitaa olla, että loman odottlu on sitä parasta aikaa. Nyt en tosin ole ehtinyt ajatella koko asiaa, sillä edelleen oon kipeenä ja lomalle pääsy tuntuu kaukaiselta.

Nonna: En taida tuota hiirtä kuvata, niin säästytään molemmat)