sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Jalasta seinälle

Meillä niin isot pojat kuin tämä hännänhuippukin ovat saaneet ihania kenkiä lahjaksi ja niitä on toki itsekin hankittu ihan riittämiin. Mutta kun se jalka vaan kasvaa ja kasvaa!


Mitäs sitten tehdään? Kultaisia muistoja täynnä olevia kenkiä ei vaan voi oikein kierrättääkkään, ainakaan niitä ensimmäisiä, vaan ne päätyvät muistojen laatikkoon. Itse päätin ratkaista asian niin, että laitan ne Ikean kehyksiin koristamaan kodinhoitohuoneen seinää. Tällä hetkellä niitä on siellä kaksi mutta niistä saisi kyllä helposti upean tusinan täyteen.Voisi tulla myös aika kivannäköinen kokoelma eteiseen, mikäli vapaata seinätilaa on.Kehykset ovat käsittelemätöntä puuta ja kehyksen tausta on valkoinen, joten maalaamalla ja tapetoimalla taustan, voi tyyliä helposti muuttaa värikkäiksi katseenvangitsijoiksi tai hillityksi kokonaisuudeksi.


  Suosikkiblogeissa on myös tehty vaatteita näyttäviksi tauluiksi ja niitä olen kovasti ihastellut ja miettinyt, josko itsekin laittaisi. Saas nähdä.

Kuinkas siellä näitä ihania muistoja säilötään? Onko kengät seinällä vai jossain muualla?

6 kommenttia:

MaijaM kirjoitti...

Söpöjä on! Pitäis itekin laittaa!

http://verhoiluntaika.blogspot.com kirjoitti...

Hyvä Hanna! Blogiasi on oikein mukava lukea - olet hyvä kirjoittaja! Lisää, lisää....

Kaaponkammari kirjoitti...

Maija: laita vaan, vaikka pienet luikkarit

Terhi: tämmöstä kevyttä hömppää, aikaa ei oo kauheen syvälliseen. Tulen kylään verhoiluntaikaan joku pvä ja kommentoin

-m- kirjoitti...

Voi, joko noi tennaritkin on pienet? Kivat taulut ja muistot!

Anonyymi kirjoitti...

Tämä myös kiva idea - eikun Ikeaan;) Meillä kun lapset syntyivät, ostettiin sen päivän Iltapäivä-lehdet/Hesari ja ne olen sitten laittanut - varmaan juuri samanlaiseen ikean kehykseen ne( isompaan ?), kun sinä nämä kengät. Voivat sitten joskus lueskella syntymäpäivän uutisia ja ihmetellä mainoksia jne. T.Nanne

Kaaponkammari kirjoitti...

Nanne: varmasti joku pvä kiva katsella tuota Hesaria. Lapset vielä kiittävät teitä siitä.