tiistai 7. tammikuuta 2014

Parisuhteelle enemmän aikaa

Uutena vuotena keskusteltiin ystäväpariskuntien kesken syvällisiä ja mietittiin, mitä uudelta vuodelta kukin toivoo. Omalla vuorollani yksi toiveista oli järjestää parisuhteelle enemmän kahdenkeskeistä aikaa.

Tällä hetkellä elämme todellisia ruuhkavuosia ja näemme toisiamme ja osaa perheenjäsenistä todella vähän. Olen kuitenkin sitä mieltä, että parisuhdetta kannattaa hoitaa ja vaalia myös kiireen keskellä, enkä halua jättää parisuhdetta hoitamatta. Toivoinkin, että tänä vuonna ehtisimme hieman enemmän olla mieheni kanssa myös kaksin. Lasten kasvaessa käy helposti niin, että tiet erkanevat kun ei enää olekaan niitä lapsia, jotka pitävät perheen kasassa. Kasvetaan ikään kuin erilleen vähän tahtomattaan. 


Otin tänään ensimmäisen ryhtiliikkeen tässä asiassa ja ehdotin miehelle, että lähdemmekö Rakkauden iltaan. Kyllä kahvi hieman meni väärään kurkkuun mieheltä, kun hän kysyi että MINNE?

Iloisesesti kerroin, että eikös me nyt aloiteta tämä parisuhteen hoito ja minä ajattelin, että täällä käydään nyt minun järjestämällä vuorolla ja hän voi järjestää seuraavan. Voisin veikata, että silloin mennään lätkämatsiin tai leffaan. Katsotaan nyt, kuinka saadaan järjestymään mutta ajatuksena minusta olisi hieno mennä kuulemaan aiheesta.

Kataja Ry:n järjestämässä Rakkauden illassa 17.1 ovat mukana mm. Hannu ja Maija Nyman sekä Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen. Kuva on illan mainos ja lippuja saa lippupalvelusta.

Parisuhdeleirit kiinnostavat myös minua kovasti, mutta kunhan saan tuon mieskullan nyt ensin tähän rakkauden iltaan....

8 kommenttia:

kati kirjoitti...

Tää on niin totta! Pitää kyllä alkaa taas panostamaan parisuhteeseen. On tullut elettyä monta vuotta siten, että pitää toista vaan itsestäänselvyytenä.

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos Kati viestistäsi. Mä oon samoilla linjoilla sun kanssa, että helposti toinen on itsestäänselvyys mutta yritetään vaalia parisuhdetta. Se on niin tärkeä asia.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on ihan totta,parisuhde on kuin kasvi, vaatii hoitoa voidakseen hyvin.Voin kyllä kuvitella miesten ensimmäiset reaktiot kun ehdotaa jotain tuon suuntaista. Mahtava idea kaikkinensa <3 iloa päivääsi -R-

Krisse kirjoitti...

Kahden keskinen aina puolisin kanssa on tosi tärkeää. Hyvä parisuhde on kuitenkin kaiken pohja. Minusta puolisoa ei koskaan saisi pitää itsestäänselvyytenä. Hienoa, että otit teillä asian puheeksi!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti panostuksen arvoinen asia! Olkoon se sitten Rakkauden ilta tai lätkämatsi, jos puoliso tulee mukaan siksi, että asia on toiselle tärkeä.

Mökö

Anonyymi kirjoitti...

Me taidetaan osallistua tapahtumaan myös:) ihanaa kun aloitit blogin pitämisen taas. .mie kun olen sitä jo aiemminkin seuraillut. T. Satu töistä; )

Kaaponkammari kirjoitti...

Oi, näin monta kommenttia. Kiitos ja kiitos! Kiva kuulla Satu, että nähdään siellä.

Kiiruhdan töihin mutta tulin vaan sanomaan,että kommentit on luettu ja samoilla linjoilla kanssanne.

Suvi kirjoitti...

Hanna, hieno asia! Ois niin tärkeää, että vaik kerran kuussa menis miehen kanssa treffeille. Miten se on muka niin vaikeeta järjestää ja unohtuu tässä lasten kanssa touhutessa???