sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Mitä isot edellä sitä pienet perässä – tai sitten ei


 
Meidän veljesparvi on tosiaan hyvinkin eri ikäinen:  vajaat 17, 1vajaat 13 ja 3,8 ja kaikki siis poikia. Suuresta ikäerosta huolimatta pojat ovat hyvinkin läheisiä toisilleen, erityisesti 17 ja 3-vuotias ovat kuin majakka ja perävaunu ja viihtyvät toistensa seurassa loistavasti. Harvoinhan isot ovat enää kotona mutta silloin kun ovat, on Kaapo lähes aina tervetullut heidän juttuihinsa.  

Isommat viettävät paljon aikaa jäähalleilla jääkiekon parissa ja ovat pienestä pitäen tehneet niin. Nyt Kaapo puhuukin, että hänkin harrastaa jääkiekkoa. Hänen toiveestaan lähdimmekin luistelemaan aikuisporukalla  Kaapon kanssa ja laukkuun oli pakattu myös Kaapon luistimet. Lopputulos oli kyllä kaikkea muuta kuin luistelua.  Kaapo oli kuin löysä makarooni, ja kun ei heti osannut, niin hermohan siinä meni alta aika yksikön.
 
Lopulta konttasi (!) ottamaan luistimia pois, kun se tuntui niin vaikealta. Voihan se olla, että Kaapo valitseekin jonkun toisen harrastuksen itselleen, enkä yhtään pistä hanttiin. Kaikki käy!Kaapo itse puhuu, että hän harrastaa jääkiekkoa isin sylissä…. Mistäköhän löytäis sellaisen joukkueen J ?

9 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Kyllä se siitä lähtee Kapellakin! Muutaman kerran kun käytte niin veikkaan, että sujuu kun vanhalta tekijältä. -m-

-m- kirjoitti...

Kyllä se siitä lähtee! Muutaman kerran kun treenaatte niin Kaapo on jo ihan mestari.

Kaaponkammari kirjoitti...

Hih, jää nähtäväksi. Luonnetta kyllä on sen verran, että ei vielä taisa sisukkuus riittää.

Siili kirjoitti...

Meillä Pikkuveli 5v on vasta nyt innostunut luistelusta. Aiemmin se on ollut aivan liian hankalaa. Nyt luistelu jo sujuu :) Toppahousut tosin menivät rikki kun luistin viilsi niihin ison palkeenkielen. Ihan ykköset yllä ei siis kannata tähän harrastukseen lähteä.

Kaaponkammari kirjoitti...

Hyvä kuulla, että vasta myöhemmin kenties innostuu tai sitten ei. Meillä oli kakkospuku päällä, mutta tossa ei ehtinyt hirveitä viiltoja tulla. Oli sen verran pikavisiitti radalla :)

Krisse kirjoitti...

Varmasti homma lähtee Kaapollakin vielä luistamaan, jos vain vielä toisen kerran haluaa lähteä jäälle.

Hauskoja kuvia ja kiitos vielä kuvavinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

ihana Kaapo!

Anonyymi kirjoitti...

Meidän V. (no names) aloitti luistelukoulun 3,5 vuotiaana ja aloitti lätkäuransakin heti sen jälkeen. Turvallaan oli jatkuvasti, mutta huvittavinta oli se, että koska oli nähnyt, kuinka isot pojat hyppäävät vaihtoaitiosta jäälle hänkin hyppäsi. Ja JOKA JUMALAN KERTA keräili kamojaan sen jälkeen. Muut vanhemmat eivät ymmärtäneet, miksi "vauvoja" piti raahata treeneihin, mutta koska poika oli maailman onnellisin joka treenin jälkeen, niin jatkoimme harrastusta. Ja kyllä se poika jossain vaiheessa oppi luistelemaankin eli kiitos IHK:lle mahdollisuudesta! Tsemppiä Kaapolle (ja teille muillekin)!t.Sanna (-L.)

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos anonyymi ja Sanna L, voin kuvitella kun V ollut radalla ja keräillyt kamojaan. Niin henkeen ja vereen lätkämies :)Kiitos kommentin jättäneille. Olipa piristävää
Krisse: Kyllä tuo joku päivä lähtee ja kannattaa kokeilla sitä kuvavinkkiä. Se on niin mukava "lelu" :)