lauantai 4. tammikuuta 2014

Kukkuluuruu onko ketään vielä kotona?


 
Itsekin hieman hämilläni näpyttelen postausta Kaaponkammarista. Vajaat kaksi vuotta on kulunut edellisestä päivityksestä ja siinä välissä paljon elettyä elämää; päällimmäisenä kolmen pojan kasvamista vauvasta leikki-ikäiseksi ja lapsesta teiniksi. Kolmen eri-ikäisen pojan äitinä ei elämä ainakaan käy tylsäksi.
Blogeja olen lukenut hyvin satunnaisesti, enkä juuri ole jättänyt viestejä kenenkään kirjoituksiin. Samalla kuin into hiipui omaan bloggaamiseen, en myöskään halunnut vierailla anonyymisti muiden kirjoituksia "stalkkaamassa", vaan jotenkin koen tärkeäksi myös kommentoimisen. Tämä kaikki teki bloggaamisesta aivan liian raskaan ja työlään ja nyt kirjoitan tänne täysin eri periaatteella. Vailla mitään painetta mihinkään suuntaa, omaksi ilokseni ja toivottavasti myös joku eksyy tänne. Aika lailla uskoisin samat lainalaisuudet pätevän täällä vieläkin. Jokainen bloggaaja ilahtuu äärimmäisen paljon saamastaan viestistä ja täällä luodaan virtuaalisia ystävyyssuhteita; käydään kyläilemässä. Se tulee tuskin koskaan muuttumaan.

Vuosi 2014 aion keskittyä blogissani iloisiin asioihin. Minulle asioita, joista haluan blogata ovat tällä hetkellä hyvinvointiin liittyvät teemat, joista päällimmäisenä nousee painonpudotusprojektini, josta varmasti kuulette. Se on ollut todella monisäikeinen projekti kaikkinensa. Eikä siihen liity pelkästään laihdutus, vaan blogimaailmassa perustettu ryhmä, johon kuului ryhmä vahvoja erilaisia naisia ja joka sittemmin loppui kovinkin ikävästi.  Siitä kenties myöhemmin. Muita asioita, joita voisin blogata tämän hetkisellä fiiliksellä ovat lapsiin ja perheeseen liittyvät teemat, matkustaminen sekä pienoisena intohimona lastenvaatteet. Ehkä blogi tästä vielä polkaistaan käyntiin - ihan oman fiiliksen mukaan mennään.

Kaikkea hyvää vuoteesi Kaaponkammarista!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea painonpudotusprojektissa. Mukana ollaan !

Mökö

Kaaponkammari kirjoitti...

Hei Mökö,

Yhtä juhlaa saada kommentti. Kiitos Mökö onnea tosiaan tarvitaan :)

Krisse kirjoitti...

Ihana uusi lookkia täällä ja kiva, kun olet palannut päivittelemään blogiasi! Jään innolla odottamaan seuraavaa päivitystä.

Kaaponkammari kirjoitti...

Voi kiitos Krisse! Tulen vastavierailulle Harjunrinteeseen. Siellä asuukin oikein kodinhengetär <3

Terhi kirjoitti...

Moiiiiiii, kiva kun oot palannu ja kävit jättämässä mulle kommentinkin! Hyvää alkanutta vuotta ja kuullaan taas ❤️

Kaaponkammari kirjoitti...

Voi Eiiiiiiii! Tulee niin vanhat ajat mieleen, kun Aapo ja Kaapo olivat pieniä. Eiköhän jatketa tästä. On niin jännää olla täällä :)