perjantai 10. tammikuuta 2014

Ihan Helmi


 
Joko sisustuskärpänen on iskenyt kiinni joulun jälkeen vai nautitko vielä joulun jälkeisestä pelkistetystä ilmeestä? Minä melkeinpä valitsen vielä hetkeksi jälkimmäisen ja pelkistetty linja viehättää tällä hetkellä. Tosin en usko, että menee montaakaan päivää, kun löydän itseni taas tämän hetkisestä lemppari sisustusliikkeestä nimeltään Helmisisustus.
 
Tuota pikaa meilläkin kodin pelkistetty ilme saa kaverikseen jotain pientä piristystä ja arvon joko mustan tai jonkun muun heleämmän värin välillä. Ihan vielä ei lopullinen päätös ole valmis, mutta se kypsyy ja saattaa vielä muuttuakin useampaan kertaan. Helmestä haen siihen vahvistusta.
 
Helmi sijaitsee Lahdentien varrella ja sinne on helppo mennä. Ulkopuolelta liike ei tule oikeuksiinsa mutta kun kapuaa rakennuksen toiseen kerrokseen ja astuu Helmen ovesta sisään, katoaa kaikki ennakkoluulot ja hypistely voi alkaa. Minulta ensimmäisellä kerralla henki taisi salpaantua...
Yli 300 neliötä mitä ihanimpia sisustustuotteita sanoisin erittäin kohtuulliseen hintaan. Valikoima on todella laaja pienestä kodinsisustuksesta aina huonekaluihin saakka.
 
Mikäli kaipaat piristystä sisustukseesi, niin käy ihmeessä tutustumassa liikkeeseen. Samaan reissuun on helppo yhdistää muutkin isot sisustusliikkeet Ikeasta lähtien, sillä Helmisisustus sijaitsee ainoastaan muutaman kilometrin päässä Ikealta.
 
Oletko jo vieraillut Helmessä? 

6 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täytyykin poiketa seuraavalla ikean reissulla.

Kaaponkammari kirjoitti...

Kyllä Krisse toi on just sun paikka ja Helmi löytyy myös Facebookista, jos haluat katsoa sieltä tarkemmin.

mari kirjoitti...

Tonnehan on siis aivan pakko päästä! Kiitos vinkistä!

Kaaponkammari kirjoitti...

Mari: kiitos kommentista :) Kannattaa tosiaan käydä, fiilistelyä ja hyvää mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään just ikeassa kävin. Harmi kun nyt vasta sun vinkin näin. Täytyy seuraavalla kerralla käydä.

t.Sini

Kaaponkammari kirjoitti...

Moi, onkohan se se Sini ketä ajattelen? Kiva, että kommentoit tätä minun pikkuruista blogia. Se lämmitti mieltäni kovasti. Kaikkea hyvää!