maanantai 13. tammikuuta 2014

Amerikanshampoot onnellisesti kotona
Pitihän se minunkin kokeilla tuota iHerbiä, josta niin paljon olen kuullut puhuttavan sekä blogeissa että ystäviltäni. Lähinnä olin kuullut, että siellä on laadukkaita vitamiineja mutta mitä kaikkea iHerb onkaan oli pienoinen yllätys. Tuotteita on yli 35 000, joten hetken kestää ennen kuin pääsee kartalle tuotteista ja sivuista. Sivut itsessään eivät ole mikään silmiä hivelevä nautinto, vaan homma perustuu puskaradioon sekä laadukkaisiin ja edullisiin tuotteisiin. Käsittääkseni monet sieltä tilanneet ovatkin uskollisia kanta-asiakkaita. Tarjolla on mm. luonnonkosmetiikkaa,  voiteita ja kylpytuotteita, vitamiineja, lisäravinteita, pesuaineita, aromaterapiaa, koiranhoitojuttuja... Kannattaa kurkata vaikka ihan mielenkiinnosta. 
Ja mitä tuli tilattua?
Tilasin shampoota, Mango Vanilla creame shavea, Make Up Removeria, American Black soap saippuaa, Avalon Organics vitamin C seerumia, lapsille Kids D3 vitamiineja. Kuudelle tuotteelle kertyi hintaa postikuluieen 30 euroa ja pidän sitä kyllä ihan kohtuullisena, sillä joukossa on vitamiineja mm. kolmeksi kuukaudeksi sekä laadukkaan oloisia ihanhoitotuotteita ja shampoota.
Tilauksen tekeminen
Mikäli innostuit tutustumaan iHerb viidakkoon, niin netistä löytyy kyllä suomen kielelläkin tosi paljon hyviä tuotteita ja suosituksia. Taitaa olla tosi yleistä tuo tilaaminen jo nykyään. Itse tosiaan ensi visiitillä tuossa viidakossa.

Postikulut ovat halvimmillaan USD4 ja itse valitsin sen. Tilauksen tulo kesti parisen viikkoa. Ensitilauksen ylittäessä 40USD, saat 10USD alennusta ja itse valitsin tämän, kun sain siskoltani alekoodin, joka tarvitaan tilaukseen. Nyt voinkin antaa teille omani, jos joku haluaa tilata. Se on JZZ629. Tilausta tehdessä on syytä seurata paketin painoa, sillä sen on oltava alle on oltava alle 1,814. Tulleja ei mene, mikäli pidät tilauksesi alle 40 dollarissa. Näin ainakin ymmärsin, eikä ongelmia minulla ollut.
Tilaamisesta ja tuotteista jäi ensivaikutelmana hyvä fiilis ja tässä on vasta yksi lasten vitamiini maistettu, joten palailen varamsti tuotteista vielä, kun olen käytössä kokeillut.

Iherbillä näyttää olevan FB sivut, jossa mm. tarjouksia ja infoa. Sinne kannattaa klikata itsensä, jos on kiinnostunut.

Onko kukaan muu uskaltautunut tilaamaan?

6 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Mä oon kyllä ollut iHerbiin tosi tyytyväinen. Lähinnä olen Solgarin tuotteita tilannut. Hyvin on aina homma toiminut. Kerran meni epähuomiossa tuo painoraja yli mutta ei se tulli ollut kuin 6-7€ Mutta toki se kannattaa välttää jakamalla tilaus useampaan pakettiin. Kerro siite millaisia noi shampoot oli! -minna-

Kaaponkammari kirjoitti...

Mun täytyykin heti mennä kokeilemaan tota Shampoota ja shaveria. Ja Afrikan saippuaa. Ei muuten pahat olleet noi tullitkaan. Täytyy olla tarkkana noissa Amerikan tilausissa. Ja Mikahan totes, että nyt ei tartte Jenkkeihinkään lähteä, kun tilaat vaan sieltä netistä:)

Cia kirjoitti...

En oo ikinä kuullutkaan moisesta mutta tälläisenä purkki ja purnukkahulluna taatusti meen tutustumaan! Kiitti vinkistä :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Cia joo, eilen pesin shampoolla ja tuntui kyllä tosi hyvälle, seerumi oli myös tosi hyvä tähän kurttuselle naamalle :), ja lapset kiljuivat aamulla kaikki vitamiinia. Maistuu karkille. Kiitos kommentista!

Kaza kirjoitti...

Voi miten mukava lukea hyviä kokemuksia. Ehkä itsekin innostun tilaamaan jotain :).

Kaaponkammari kirjoitti...

Kaza kiitos viestistäsi. Eilen tein jo uuden tilauksen, kun kaikki tuotteet ovat olleet todella hyviä. Koukussa olen:)