maanantai 13. helmikuuta 2012

Voisko lokki lentää ruokapöydän päälle?Selvästi joku lamppumania on iskenyt pahemman kerran päälle.

Hankin tuon Elloksen kolmijalkaisen olohuoneen lampun, jota odotin kuin kuuta nousevaa. Se saapui ja sai paikkansa paraatipaikalta olohuoneesta. Laadultaan se on muuten aikamoinen rimpula. Jalka on kauniin valkoinen mutta varjostin onkin ihan eri maata kuin itse jalka, hieman likaisen beessin taittuva. Jalat hieman heiluu ja huojuu ja sitä on vaikea saada kiristettyä kunnolla. Oikea hinta lampulle on 230 euroa, jote minusta se ei ole ihan normaalihinnan arvoinen. Mutta kokonaisuudessaan se on ihan kiva ja tähän aikaan sopiva, varsinkin kun käytin sen puoleen hintaan koodin, niin ettei se kirpassut kovin pahasti.

Seuraavaksi kannattaa kuitenkin ehkä satsata laatuun ja olen tosi kauan jo haaveillut Lokki valaisimesta. Yki Nummen 50-luvulla suunnittelema klassikkovalaisin kummittelee pian jo yöunissakin.  Sen eleetön tyylikkyys kiehtoo ja se sopisi kivasti tuohon ruokapöydän päälle roikkumaan. Tosin tila on korkea ja tarvitsisi melko massiivisen lampun. Näitä on kahta kokoa; halkaisijat 50 cm ja 70 cm. Itse tuota isompaa haaveilen. (Kuva kodinykkönen)

Onko kellään teistä tätä lamppua ja oletteko tykänneet? Onko muillekin tarttunut lamppuhimo?

3 kommenttia:

Maketsu kirjoitti...

Martalla lokki leijailee ruokapöydän yllä. Kovin olen tyytyväinen ja tunnistan tuon himon. Lamppukauppaan siitä, tulet onnelliseksi ;) Ja osta samalla se isompi..

-m- kirjoitti...

Näyttää lokki olevan tarjouksessa Anttilassa!! Kauppaan vaan. Kävis hyvin teille ruokapöydän päälle kyllä! -m-

Minna kirjoitti...

Moe ;)!

Ihana, kun olet palannut iloksemme:tervetuloa takaisin!!

Munkin silmää tuo Lokki miellyttää :). Laitahan sitten postausta, joko lamppu roikkuu paikallaan...