tiistai 14. kesäkuuta 2011

Rantaleijona liikenteessä

 Tämä postaus on jo julkaistu aiemmin, mutta pompsahti ensimmäiseksi, vaikka piti vain muokata tunnisteita.

Ollaan parina päivänä nautittu rantaelämästä Kaapon kanssa. Nyt on aivan luksusta käydä rannoilla, kun ei ole kuin kourallinen ihmisiä eksynyt nauttimaan kesän ensimmäisistä auringonsäteistä. Luonto on myös ihanassa vaiheessa heräilemässä talven jälkeen loistoonsa.

Kyllä nämä pienetkin  lapset hyvän sään päälle ymmärtävät järvestä puhumattakaan. Kaaposta kuoriutui alta aikayksikön oikea rantaleijona, kuten yläkuvasta näkyy. Vesi about 15 astetta muttei tuntunut haittaavan tämän viikarin menoa. Saa kyllä veden äärellä tosiaan olla silmätkin selässä, jottei käy mitään haaveria.


Tässä me ollaan vielä ihan sivistyneesti kesäasussa ja huivikin keikkuu punahilkan lailla päässä mutta pikku hiljaa huivi revittiin pois ja mentiin syvemmälle ja syvemmälle veteen.


Hiekkakakkuja tehtiin ja pieni amatööri moka kävi, kun pallo jäi kotiin. Se muuten pitää olla aina mukava vuoden ikäisellä. Muisti palailee pätkittäin:) Tuo hattuprobleema on vielä ratkaisematta. Kaikki revitään pois, paitsi kypärämyssy, mutta se ei taida olla ihan helteeseen sopiva. 

Huomenna voi olla jo sää hieman toinen, joten näihin helteisiin kuviin on kiva päättää tämä postaus ja toivottaa kaikille mukavaa viikkoa! 

Hanna ja Kaapo

13 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Voi ei, ihania kuvia <3 Todellinen rantaleijona teillä, hihii. Meillä on muuten myöskin tuo hattuongelma, kaikki hatut lentää pois - jopa sellaiset nauhalliset. Että mielelläni kuulen, jos ratkaiset ongelman jollain.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Siis voi miten suloinen!!!! Aivan ihana Kaapo!
Toivotaan että kesällä saatte paljon lisää rantapäiviä ja kaapo pääsee näyttämään rantaleijonan kyntensä oikein monta ketaa :)

Ihanaa viikon jatkoa!

Maketsu kirjoitti...

Hih, mahtava rantaleijona!

Maketsu kirjoitti...

Hih, mahtava rantaleijona!!

Minna kirjoitti...

OHO, no siinähän menee aito rantaleijona ;)! Ja tyylillä! Hauskat kuvat Kaaposta ;). Meillä ihmeen hyvin LMS:llä pysynyt hattu päässä, välillä heitetään pois, mutta ehkä se isompien sisarusten malli auttaa. Heillä hatut kiltisti päässä, tai äiti murisee!

Joo, nyt voi rantapäivät hetkellisesti hiljentyä, mutta mä olen sitä sadetta kaivannut..sori! NÄin siitepölyallergikkona ja kolmen sellaisen äitinä toisi kaivattua helpotusta!

Halit Hannalle :)!
terkuin Minna

Kaaponkammari kirjoitti...

KIITOS USEASTA KOMMENTISTA. TUNTUI KIVALLE SAADA:

Terhi: Toivottavasti joku ratkaisi tuon hattuongelman, että saataisiin näille meidän pienille rantaleijonille hatut päähän tai jotain päähän:)

Emilia: Kiitos kauniista sanoistasi. Leijonan kynnet on toivottavasti monta kertaa hiekassa tänä kesänä:) Toivotaan teille myös hyviä säitä pihan rakentamisen parissa. Tuskin maltan odottaa lisää kuvia ihanasta tanskalaisesta puutarhastanne. We want more!

Maketsu: Kiitos Maketsu, on tää sellanen leijona, että oksta pois. Huh huh!

Villa Kajava: Todellinen rantaleijona, hih:) Mulla kanssa allergia ja astmaakin tässä perheessä, joten antaa sataa vaan:) Sen jälkeen luonto on taas niin kaunis ja kyllä tää leijona nyt on rannalla ollut jo ihan tarpeeksi:) Ihanaa viikkoa.

HALAUS KAIKILLE KOMMENTOIJILLE. Teitte illastani mukavan!!!

Virpi kirjoitti...

Söpö rantaleijona :) Mukavaa viikon jatkoa teille!

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos Virpi, tämäkin päivä on rantaleijonalle sopiva säiden puolesta. Kivaa viikkoa sinullekin!

Peppi kirjoitti...

HIhih, mikä huivipää jellona siellä! Aikas ihanan rentoa menoa. Kyllä kesä on ihanaa aikaa, kun ei tartte turrata ulko- ja välivaatteiden kanssa. Pihalle voi vaan mennä. Helppoa niin lapsille kuin äidille :)

Piia kirjoitti...

Lämpö hellii pientä ja isoa kulkijaa... Mukavaa loppuviikkoa teille!

J kirjoitti...

Ihana rantaleijona siellä ♥
Mä niin nautin näistä lämpimistä päivistä, jatkuis vaan pitkään :) välillä vois kyllä sataaki vähän aikaa, ni lähtis nurmikko kasvuun.

Heidi kirjoitti...

Ihana pieni rantaleijona :)

selma kirjoitti...

Söötti Kaapo ja kivat tunnelmat! Mahtavat räpsyttimet olet myös saanut, tahtoo kans! Ja ihmeitä teit sohvalle sprayllä. Täytyykin käydä hongkongissa kun siellä oli Mastonin tosi hyvää mattaspraytä isoissa pulloissa kolme kympillä. Iloa viikkoosi!