torstai 6. tammikuuta 2011

Loppiaspäivän tunnelmia


Kiitos kaikille Onnelan postauksen kommentoijille. On ollut ihan mahtavaa tajuta, että joku ihan oikeesti on lukenut mun bloggauksen ja vastaakin siihen ihan oikeesti. Sitä fiilistä ei oikein sanoin kuvata. Sen tajuaa vain toinen bloggaaja ja toinen kommentoija. Minulle tämä riittää pitkälti täyttämään ystäväverkostoa, sillä elämme todellisia ruuhkavuosia etenkin näiden isojen poikien harrastusten osalta. Niistä sitten ehkä joskus, tai sitten ei. Fiilispohjalla mennään.

Muttä tänään meidän perheessä ollaan laitettu joulua pois. Pitkään oli nisset ja nasset tossa pöydillä lojumassa mutta nytten tontutkin ovat päässeet keräämään voimia seuraavaan jouluun.Toki ensin piti se varasto siivota. Onneksi me oltiin miehen kanssa molemmat tänään siivoustuulella, joten saatiinkin ihan mukavasti selvitettyä tätä taloa ja katkettyä tavaraa sinne varaston uumeniin.

Olkkarista heivasin kaikki punaisen värin pois ja kaipasin tilalle ihan valkoista ja beessiä, selkeää ja yksinkertaista. Aamulla katsoin olkani yli Hesarin mainoksen ja siellä näin kevätesikoita eurolla kappale. Oon tunnetusti aika tarkka rahasta mutta en tiedä oliko se euron kappalehinta vaiko se kevätesikoiden ihana heleys, kippurat keväänvihreät lehdet vai mikä, joka sai minut niin innostumaan niistä. Haluaisin niitä valkoisiin purkkeihin tuohon olohuoneen pöydälle. Toistaiseksi tyydyin kuitenkin vaan haaveilemaan, en tosin siksi, että olisivat kalliita vaan siksi, etten niitä lähtenyt tänään metsästämään. Saas nähdä, osaanko olla hakematta niitä?

Isoilla pojilla on ollut joululoma ja voi että he ovat nauttineet ulkoilusta. Tänään ensin päivä lasketellen ja ilta luistellen. Sama toistunut päivästä toiseen muodossa jos toisessa. Välillä vaan ruokatankkausta ja sitten taas menox. Tervettä meininkiä ja hyvä kun tällä polulla pysyisivät. Kaapon kanssa ollaan käyty välillä moikkaamassa jossain päin isoja  miehenalkuja ja tässä alkaa Kaapollakin jo posket punottamaan, niin on ihanan talvista täällä. Alla olevassa kuvassa Kaapo on luistinradalla ja pulkkaa vetäen saa aikamoiset kyydit hänelle. Hymy on herkässä.

Ihanaa loppiaisiltaa. Meillä on edessä jokailtainen saunominen ja seurustelu perheen kesken. Rytmimme on heittänyt ihan häränpyllyä, enkä edes kehtaa kertoa, miten myöhään täällä valvotaan ja miten pitkään täällä nukutaan. Kaikkia pahuuksia ei täällä blogissa kannata paljastaa. Eihän?


9 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Mun on ensiksi ihan pakko kommentoide tuota lomarytmiä. Mä olen siis n i i n huojentunut, kun koulu alkaa esikoisella ensi viikolla ja 5v.:llä srk:n kerho. Meillä myös iiiihan sekaisin rytmit. Nukkumaan mennään puolilta öin (no me miehen kanssa mennään muutenkin, mutta nyt lapsetkin), aamulla herätään joskus 9 jälkeen. Ja vaatteet sai päälle vasta 10jälkeen. Ja sit ei paljon ulkoilla ehdikään, kun kaikki tapahtuu niin hitaasti,että onkin jo lounasaika. Toisaalta 1½v:n sairastelu vaikuttanut, kun kukkunut öisin ja muut nähneet painajaisia. Tosi levottomia öitä ollut. Eiköhän se tästä!

Ihanan levolliselta olkkari näyttää,ostitko uudet tyynyt nuo tähti? Tuo pitkänmallinen tyyny kans kivannäköinen. Kyllä ne esikot tuovat kevään tunnelmaa, vaikka ei mulla kyllä tästä talvesta just kiire pois ole ;). Kukat on aina ihania!

Kiva, kun teidän pojat ulkoilevat paljon ja siinä tulee huomaamatta liikuntaakin monessa muodossa :). Meillä myös lapset asuisivat ulkona, kesällä ovatkin aamusta iltaan. Nyt nuo pakkaset rajoittaneet hinkua. Mä itsekin haluaisin kokeilla vuosien jälkeen luistelua, vaan taitaa olla luistimet surkeassa terässä :(. Esikoinen tykkää kovasti luistelusta, täytyisi hankkia 5v:lle omat niin tulisi käytyä useammin jäällä. Oho!TUlipa romaani...

Kivaa loppuviikkoa ja viikonloppua Kaaponkammariin! Kaapo niin punaomenaposkisena ulkoilukuvassa ;)!

t.Minna :)

Maria kirjoitti...

Ihana pienoinen sulla siellä <3 Ja kaunista olkkarissa! Tää bloggailu tosiaan vie mennessään, kun vauhtiin pääsee :)

Unknown kirjoitti...

Onpas kivan näköinen olohuone. Ja ihana pikkuinen =)

Anonyymi kirjoitti...

Hannaaaaaa, teillä on niin mielettömän suloinen Kaapo. Tosi kiva kuva:) Terkkuja Marilta

-m- kirjoitti...

Esikoita vaan jo pöydälle kevättä tuomaan. Vaikka ei se kevät oikeesti taida vielä hetkeen tulla... mutta kotiin sitä voi jo ruveta laittamaan. Tosi kauniin näköistä on kuvissa ja oli eilen ihan paikanpäällä kun käytiin. Kiitos viimeisestä!

Anonyymi kirjoitti...

Kaapo on niin BEST ja ihan Paavon näköinen.

Meillä on kuusi iloisesti vielä kotona, viikonloppu töitä, joten Manu toivottavasti hoitaa kuusen pois.

Teidän koti näyttää ihanalle!

Kaaponkammari kirjoitti...

villa kajava: Kiitos ihanasta kommentista. Olen ostanut tähtityynyt huutonetistä. Hain hakusanalla tähtityyny ja eräs rouva pohjoisesta tekee niitä. Erittäin laadukasta työtä ja nopea lähetys.

Toivotaan, että saat univelkasi nukuttua ja sairastelut helpottavat. Tää on sitä vuodenaikaa, että kaikki pöpöt pyörii lapsissa.

maria: kiitos sinulle, tulen taas kylään:)

Mia: kiitos sinulle, tulen käymään.

Mari: Huippua kun jätit kommentin ja kiitos Kaapon kehuista.

Minna: täytynee esikoita hakea.

Katariina: Kiitos sinulle käynnistä.

erikA kirjoitti...

Ihana koti teillä. Hei mistä toi teidän ihana sohva?

Kaaponkammari kirjoitti...

erikA: Ihanaa, että löysit blogini. Sohva on ostettu silloin kuin talomme valmistui Askosta. Siitä on jo yli viisi vuotta, joten en tiedä, onko samanlaisia enää. On säilynyt siedettävän, kun yläkerrassa ei katsota televisiota, vaan alhaalla, jossa meillä on harmaa villasohva. Kävin jättämässä sinulle kommentin. Ihanaa kun kävit.