lauantai 3. maaliskuuta 2012

Nettitilaus puun takaaEn periaatteessa tee kovinkaan usein mitään heräteostoksia netistä. Nyt kuitenkin huomasin juuri painaneeni send-nappulaa ja tilasin Tanskasta Ticket to heaveniltä kaapolle vaatteita osoitteesta http://www.ticket2heaven.dk/en/outlet/drengovertoej/


Toki mun piti tulla teille heti kertomaan ja näyttämään kuvat tilauksestani. Tuo Ticketin outlet puoli on tähän vuodenaikaan mielestäni kyllä edullinen, sillä talvitamineet myydään vähintään puoleen hintaan ja on siellä ihan poistohintaankin tuotteita, kuten esimerkiksi tuo pipo, jonka tilasin viidellä eurolla. Normaaliin hintaan en viitsisi Ticketin tuotteita ostaa.


Meillä on ollut tänä vuonna Ticketin puku ja olen kyllä ollut ihan supertyytyväinen. Muutamia kertoja olen pessyt puvun ja säilyttää värit ja laadun entisellään, eikä kulumajälkiä ole kankaassa. Isoilla pojilla oli Reima Tecin pukuja ja eräänkin kerran muistan, kuinka ensimmäisellä ulkoilureissulla oli polvessa palkeenkieli. Reima ei enää taida olla niin kovassa huudossa kuin vuosia sitten. Sinänsä harmi, olsihan se mukavaa suosia suomalaista.


Mutta siis tilaukseen. Päätin tilata ensi talveksi toppapuvun ja arvoin yksivärisen ja kuviollisen välillä. Päädyin yllä olevaan tähtikuvioon, vaikka hivenen mietitytti, kyllästynkö kuosiin. Mutta nyt on ollut yksivärinen, joten kuvioita peliin. Kaapo täyttää siis toukokuussa 2v ja hänellä on nyt 92 puku, joka saattaa vielä mennä syksyllä. Olen kuullut, että puvut eivät ole enää yhtä reiluja, joten tilasin 104 ja ajattelin, että menisi vuoden päästä? Ja jos aikasemmin ei huku siihen niin toki käytetään.


Sitten mä vähän innostuin nakuttelemaan lisätilauksia... Tilasin sadepuvun fleecevuorella. Tänään oli jo sellaiset kelit, että alkoi tuo sadevarustus, lämmin sellainen, käymään mielessä. Tää oli vähän arvokas, mutta toivon, että se olisi hyvä. Onko kellään kokemuksia tästä fleecevuorellisesta puvusta? Nätti se on minusta ainakin.


Ja pitihän noi kumpparitkin saada. Koko setti tai ei mitään...:) Ei vaineskaan, kyllä täällä ollaan ihan kirpparitamineissa kuljettu. Ulkovaatteet on sellaisia, että niihin haluan satsata. Kirpparilta löytyy todella hyvin vielä Kaapolle uudenveroista tavaraa ja siksi suosin sisävaatteissa kirppareita aina kun ennätän käymään. Pipon tilasin lisäksi melko kirkkaan sinisenä kevääksi. Ajattelin sen käyvän tuohon sadepukuun, ettei me kuljeta ihan resupekkoina tuolla kylillä...Kevätvaatteet on minulla vielä hankkimatta, joten jos jotain suosituksia niistä on, niin kuulisin mielelläni.
Iloista viikonvaihdetta!

7 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Kävin minäkin tekemässä tilauksen sinun innoittamana! :) Ollaan oltu tänä talvena myös supertyytyväisiä Ticketin pukuun vaikka se käytettynä ostettiin. Välikausitamineet mellä on kirpparitavaraa (vanhaa reimateciä), saa rauhassa rymytä mudassa tuo neiti! :)

-m- kirjoitti...

Kiva toi tähtipuku! En usko, että kyllästyt kuosiin.

Unknown kirjoitti...

Moi Hanna,

Miten noi koot menee kumppareissa ja sadeasussa, onko vielä reiluja kokoja? Taidan tilata samanlaiset, ellet pahastu?

-Suvi

Kaaponkammari kirjoitti...

Kumpparit on minusta aika normia kokoa, ei ainakaan yhtään isoa kokoa. Kapelle tilasin 24 ja ne on nyt just passelit. Menee tän kevään ja kesän ja toiv. osan syksystä mutta olisin voinut hyvin tilata 25.

Sadeasun alle laitoin tänään vielä villapuvun. Se on vielä reilu, mutta ota vaan se Eelikselle, vaikkakin on vielä tosi reilu mutta mahtuu sitten vuoden verran ainakin. Eelis on tosin paljon hoikempi kun meidän pullukka mutta jos haluat suht sopivan niin sit 92.

Anonyymi kirjoitti...

Ticketit ovat aivan ihania..valiettevan lyhythihaisia meidän pojalle..kokeile myös POP;a,kovati olen niiden ulkoiluvaatteista tykännyt,windfleece on ihan paras:) -Tiina

Kaaponkammari kirjoitti...

Tiina; Kiitos kommentista, POPin ulkovaatteista haaveilin, mutta en saanut niitä alennuksella ja jäin vähän niin kuin nuolemaan näppejäni:)

Anonyymi kirjoitti...

Köpiksen keskustassa on Ticket to Heavenin outlet, Hannalle tiedoksi :)

-Tiina-