maanantai 23. toukokuuta 2011

Räpsyttimet


Nyt kuulkaas meinaan kokeilla noita irtoripsiä. Ne on minusta todella kauniita, jos eivät ole yliampuvan pitkiä, vaan sellaiset tummat ja sopivan tuuheat. Ja mikä parasta, ei tarvitse sutaista edes ripsiväriä. Se kyllä jää arkisin multa pois ihan luonnostaan ja olenkin tähän saakka saanut "ihailla" olemattomia silmäripsiäni. Mutta onneksi siihenkin "vaivaan" on apu.

Saas nähdä, kuinka minun luonteellani käy noiden huoltohommien kanssa. Kyselin aikaa varatessani, että kuinka usein niitä huolletaan ja vastaus oli 2,3, tai 4 viikon välein. Hinta nousee, mitä harvemmin huollattaa. Ajattelin kokeilla ja kattoa, miltä ne nyt ensin tuntuvat.

Onko teillä kokemuksia irtoripsistä ja mitä mieltä olette niistä?

Innostuin aiheesta kun sain naapuriltani kuulla eräästä paikasta, jossa tekevät niitä oppilastyönä 20e kerta ja siihen päätin minäkin hoitovapaalla tarttua:)

Odottelen teidän räpsytinkommenttejanne:)

18 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Jeeeee, räpsypostaus :) Mä odotan kommentteja sit vähintäänkinyhtä innoissani tähän kuin sinä! Oon miettinyt noita jo pitkään, mutta hinta hirvittää. Tuo oppilastyö kuulostaa hyvältä, hinta enemmän kuin passeli. Ystävälläni tuollaiset ripset on ja liputtaa niiden puolesta ihan täysillä juurikin vaivattomuuden puolesta - olet laitetun näköinen heti aamulla herättyäsi :) Ainut harmi, ettei silmiä saa hieroa. Mä jään nyt odottamaan kommentteja ja sit tietty sun postausta, kun oot laittanut ripset! Mukavaa päivää :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi, mä kun aattelin, että sulla ois jo. Minusta sä oot aina niin tyylikäs, oikea tyylilyyli. Tuo hinta on ihan huippuhyvä ja odotan torstaita kun kuuta nousevaa. Eri asia on taas, uskallanko kuvata itseäni. Mies voi yrittää kuvata pelkän silmän:)))))))))))

S. kirjoitti...

Mullakin on haaveena laittaa ripsienpidennykset! Mutta se hinta vähän mietityttää...

Kaaponkammari kirjoitti...

Se hinta on kyllä ihan posketon normaalisti. Täällä normaalihinta on reilusti yli satasen ja kesto muutama viikko, joten tyyristä on. Nyt minusta näyttää jo vähän sille, että tarjouksia välillä jo löytyy, kun ovat yleistymässä, vähän kuin tekokynnet. Toivotaan siis, että pian saadaan nauttia niistä parilla kympillä:) Mukavaa kun jätit kommentin ja iloista viikkoa sinulle!!!

Heini kirjoitti...

Kiva, kun eksyit blogiini! Tulin vastavierailulle ja klikkasin lukijaksi.

Mulla ei pidennyksiä ole ollut, mutta yhdellä tuttavalla oli ja siltä jouduttiin ne kerta toisensa jälkeen ottamaan pois kun sai laittamisen jälkeen ihan hirveän allergisen reaktion. Tämähän nyt tietysti ihan ääritapaus, mutta on vaikuttanut mun laittamiseen sillä, että en niitä niin hanakkaasti laita, kun mullakin on aikas herkät silmät.

Hinta on mun mielestä (näin ammattikosmetologina) ihan polkuhinta, mutta niinhän monet oppilastyöt ovat. Mutta toisaalta hyvä, että joku uskaltaa oppilaalle mennä, eihän ne raukat muuten saisi juuri mitään käytännönkokemusta.

Minäkin ihan mielenkiinnosta jään odottamaan postausta kun olet laitattanut ripset. :)

Terhi kirjoitti...

Voi kiitos kaunis kehuista! Miten musta itsestäni ei tunnu ollenkaan tyylilyyliltä, höh. Mutta juujuu, mies kuvaamaan vaan koko pakkaus, päineen kaikkineen :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Villa kaarnakallion emäntä: Sateista päivää piristi kaksi uutta blogiystävää tänään, joista toinen olet sinä. Jihuu!!! Varmaan herkkäsilmäiset tosiaan voivat saada jotain tuosta laitosta, mutta jotenkin mä aattelin, että mulle ne voisi laittamisen puolesta sopia, mutta eihän sitä tiedä. Juu tää hinta on semmonen, että laittajina ovat harjoittelijat, jotka laittavat ihan ekaa kertaa ripsiä. Aikaa on kolme tuntia ja vain herra tietää, monta ripseä siinä ajassa ehtivät laittaa. Riippuu siis täysin laittajasta, mutta kun on kotona ja sain hoidon järkättyä, on kivaa kokeilla jotain uutta.

Terhi; uskot vaan mun sanoihin, senkin tyylilyyli. Kuules, mä teen palastuksen ostin citydiilistä oikein kampaamoajan monivärjäys ja leikkaus ja sit ne ripset, niin että katotaan sen jälkeen uskallanko kuvata muutakin kun sen silmän...:) Citydeal on muuten loistojuttu, ootteko käyttäneet. Tästäkin mun pitää itse asiassa postata. Näin näitä ideoita syntyy:)))

Anne kirjoitti...

Suurperheen äiti klikkautuu lukijaksi :) Mä olen haaveillut kanssa noista räpyttimistä mutta olen totaalisen koukussa rakennekynsiin niin kukkaro ei äitiyslomalla veny molempiin paitsi jos hinta olisi tuon 20euroa.Tervetuloa lukijaksi minun blogiini suurperheen elämää ja sisustusta http://meidanperheessa.blogspot.com/

Kaaponkammari kirjoitti...

Anne: Voi ihanaa, uusi lukija ja mielenkiintoista saada suurperheen mamma mukaan kehiin. Kiva seurata teidän elämää. Ei tosiaan hoitovapaalla voi kauheasti törsäillä mutta näköjään kun pitää silmät ja korvat auki niin voi saada jotain edullisestikin. Kerron sitten, miten mun kävi, joten ollaan kuulolla ja tuun lueskeleen sun blogia ja tietty lukijaksi, klik.

tinttarus kirjoitti...

Tämä "vanhus" täällä tunnustaa, että pupu meni pöksyyn viime metreillä. On aika varattuna ensi viikolle ripsien tuuhennukseen, mutta juuri eilen iltasella päätin peruuttaa ajan. RAkas tuossa sitten kuiskutteli, että ihan on nätit nämä omatkin:) Oisin kuitenkin pojan lakkiaisissa hieroillut liikutusten kyynelten mukana omat ja tuuhennukset kevättuulen kuljetettaviksi...
Esittelethän omasi, niin saadaan ihastella♥

Suloisia hetkiä päiviisi!

Peppi kirjoitti...

Ihanaa itsensä hemmottelua!! Eikä todellakaan pahalla hinnalla. Joskus johonkin juhliin tai vaikka bileiltaan olen haaveillut pidemmistä räpsyistä, mutta haaveeksi ovat jääneet. Mielenkiinnolal kommentteja &kuvia odotan :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi vitsi, mä kanssa odotan kommentteja!
Ikinä en raaskisi normi hinnalla ottaa, mutta toi kuulostaa aika sopuhinnalta!

Ihanaa hemmottelua kotiäidille!!!

Minna kirjoitti...

No voi vaudeville ;)! Mua kiinnostaa kanssa nämä räpsyttimet, mutta rupesi mietityttämään Villa Kaarnakallion Emännän ammattilaisen mielipide jos herkät silmät ja mulla on :(. Mutta tuo hinta on ihan mielettömän halpa, joten kynnys kokeilla matala :). Laita nyt kamu-hyvä sitten kuvaa tulemaan, jookos :)? Ja uudet hiukset, kuulostaa kerrassaan mahtavalta!

Mä haaveilen kun saisin lauantaiksi tekoripset, mutta itse niin hankala laittaa. Kaveri,jolle menen on kyllä diplomikosmetologi, mutta ajattelin meikata jo kotona (jälkikäteen ei taida meikattuna oikein voida laittaa...?).

Halit ihanalle virtuaalikamulle :)!

t.Minna

Kaaponkammari kirjoitti...

Tinttarus: Kauniisti se miehesi totesi ripsistäsi. Mä kertoilen kokemuksia, mutta tosiaan näihin ripsiin mikä tahansa tuuhennus tekee varmasti hyvää. Ihanaa viikkoa sinulle!

Peppi: Kyllä tosiaan on ihan mukava kokeilla. Arvoitukseksi jää paljonko ehtivät kolmessa tunnissa laittaa.Ollaan kuulolla!

Emilia: kyllä tää hinta mut tähän innosti, kun näitä rahanreikiä on enemmän kun tulonlähteitä. Mukava kun poikkesit!

Villa Kajava: Mä oon ostanut hm:stä ihan niitä tekoripsiä ja saanut ne ite laitettua esim häihin muutamia kertoja ja ovat olleet ihan kauniit ja silmät ovat erottuneet paremmin päästä:) Ne ei ole kalliita, niin että voi kotona vaikka harkata ja samalla systeemillä oon liimaillut joskus niitä tekokynsiä. Kestävät yhdet pirskeet kummasti. Katotaan nyt, mitä sitä kehtaa esitellä niistä silmistä. Kivaa iltaa kamulle!

Cia kirjoitti...

No mä kävin myös vähän aikaa sitten räpsyttimet laitattamassa kun olivat tarjouksessa tuossa meidän vieressä 65€.Ne olivat kyllä ihan mielettömän kauniit mutta siihen yhteen kertaan jäi mulla.Niitähän joutuu harjailemaan ja aamuisin ennen harjausta oli silmissä ihan sellainen tunne kuin olisi nukkunut ripsivärit silmissä,myös suihkussa olivat tosi ärsyttävän tuntuiset,ja tosiaan kun ei voi yhtään hieroa silmiä.Myös meikinpoisto hankalaa ettei vaan ripsiin osu ja saunassakaan ei saisi lorvia,saati auringossa.Mulla myös olisi selvästi vaatinut huoltoa jo viim. 2vkon kuluttua mikä maksoi 60€.Että kaikenkaikkiaan paljon miinuksia mutta on ne vaan niin kauniit että edelleen silloin tällöin ajattelen laitattavani ne uudelleen ;)

Krissenshow kirjoitti...

Suosittelen ottamaan :) Itse teen työkseni mm. juuri noita ripsienpidennyksiä, ja yhtäkään tapausta ei vuoden aikana ole vielä tullut, etteikö asiakas voisi pitää ripsiä.

Pidennykset helpottaa arkea, miinuspuolena on juuri koukuttavuus. Hyviä tekijöitä on myös haastava löytää, jonka takia olen itse aika ajoin joutunut olemaan ilman. Kannattaa kuunnella kuulopuheita, jos jotakin paikkaa tai tekijää kehutaan niin voi turvallisin mielin mennä :)

Ripsienpidennykset sopivat myös herkille silmille, itselläni on asiakkaita jotka eivät voi käyttää kaikki ripsivärejä tms. mutta pidennykset eivät aiheuta ongelmia.

Itselläni ei kukaan asiakas käy kahden viikon välein huollossa, ripsien pysyvyys on tosin myös asiakaskohtaista eikä pelkästään laittajassa.

Saunomista ja uimista ei tarvitse varoa, mutta ei siellä vedessä kannatta koko päätä uittaa ihan tuntitolkulla päivittäin :) Aurinko ei tee mitään pahaa ripsille, talvella ainakin kaikki omat asiakkaani jotka lomailivat auringossa tekivät omia henkilökohtaisia "pysyvyysennätyksiä". Hieromista tietysti kannattaa välttää, ja sen oppii ajan kanssa. Yleensä huoltoväli pitenee mitä kauemmin ripsiä pitää, kun esim. silmien jatkuva koskettelu jää pois.

Tämän romaanin tiivistelmänä siis, suosittelen ottamaan :) Ainahan ne saa pois ellei tykkää, ja allergiatapaukset on TODELLA harvinaisia. Eihän sitä liimaa ole tarkoitus sinne silmään/ihoon laittaa, ja ripsi itsessään ei ole kovin herkästi allergisoiva ;)

Kaaponkammari kirjoitti...

Cia: Onpa hienoa kuulla myös käyttökokemuksia. Kait se on niin, että kauneudesta on kärsittävä:) Elikkäs pieniä miinuspuolia tuntuu olevan, mutta voi vitsi tytöt, että ne näyttää ihmisten silmissä kauniilta. Katselkaapa ihmisten silmiä. Ne kenellä on, ovat kuin puhjenneet kukkaan. Semmoisista ylipitkistä en kyllä piittää, jotenkin ne ovat silloin rumemmat kuin omat minusta. Mutta tää oli tosi kiva kuulla. Kiitos!

Kaaponkammari kirjoitti...

Krisse: Olipa kiva kun eksyit blogiini, kävin jo pikaisesti klikkaamassa itseni lukijaksesi ja tulen uudestaan vielä, kun kirjoitan tämän. Viestisi oli kyllä niin kaiken kattava, että innolla odotan jo torstaita. Mieli tekee varmasti kosketella aluksi ripsiä, Sama se oli rakennekynsien kanssa, niitäkin ihailin ja hipelöin niin, että eivät kauan kestäneet. En tosin niitä jaksanut huollattaa, enkä ole niitä hirveästi kaivannut, kun omat kynnet on ohuet ja laittaminen sattui. Auts! Kiitos käynnistäsi ja asiantuntevista vinkeistä.