keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Arki palailee jääkiekkohumun jälkeen

Täällä niin kuin kaikissa kotikatsomoissa on iloittu Suomen jääkiekon maailmanmestaruudesta. Ihan uskomattoman hieno venyminen Suomen pojilta. Se on kyllä jotain se!  Me emme halunneet lähteä paikan päälle katsomaan juhlintaa, vaan nökötimme nenät kiinni ruudussa koko lähetyksen ajan. Se hirveä väkimäärä sai kylllä meidät jäämään kotiin.

Ja hmm. kyllä juhlia saa ja pitää, mutta kännipäissään törttöily koko Suomen kansan edessä ei ole minusta tämän tason urheilijoille ihan parasta mahdollista PR:ää. Juhliminen on täysin fine omassa porukassa, mutta että törttöillään koko kansan edessä, niin se kyllä hieman pistää miettimään. Pojat on poikia niin kait se pitää ajatella, mutta silti...

Mun ehdoton lemppari on kyllä nuori 19-vuotias Mikael Granlund. Jopa meikäläinen jääkiekosta ei juurikaan ymmärtävä ihmetteli hänen maalintekotaitojaan. Siihen ei taida muut pystyä. Ja moni suomalaistyttö taitaa unelmoida tästä sinkkupojasta:)

Mukavata keskiviikkoa kaikille kävijöille!

9 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Juu, ihana Granlund :) Ja Tuomo Ruutu, kelpais kyllä mulle ;) Mä en oikein tiedä mitä ajatella tuosta juhlimisesta. Toistaiseksi oon ihan huvittuneena seurannut juttuja ja nauranut mm. Nurmisen ilmalennolle. Ei ne selvinpäin olleet lavalla silloin 16v. sittenkään. Onhan presidentin halaamiset ja monet muutkin jutut noloja, mutta jotenkin mietin tässä tilanteessa, että 'sallittakoon' se maailmanmestareille.

Malou kirjoitti...

Minä olen kanssasi samaa mieltä poikien juhlakunnosta... Minun mielestä he ovat maailmamestaruuden jälkeenkin vielä "töissä", vaikka vähän erilaisissa sellaisissa. Pitäisi pysyä jonkinmoisessa edustuskunnossa, vaikkei vesilinjalla olisikaan. Vetää sitten ne perinteiset omalla mökillään juhliessaan.

5xmamma kirjoitti...

aika samoilla linjoilla täällä ollaan. Ja se mikä ihmetyttää itseä, jos olisin itse ollut voittamassa, haluaisin ottaa juhlista kaiken irti, niin että muistaisin fiilikset vielä eläkeiässäkin=)Eikä niin että olisin niin kännissä etten seuraavana aamuna muista mitä juhlissa tapahtui.

Mutta heino oli peli ja uskomaton voitto. Ja munkin suosikki on tuo Granlund, tosin akuhukseni tajusin että hän on vaan vuotta vanhempi kuin minun esikoinen, eli voisin olla hänen äitinsä=)

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos, huikeeta saada kommentteja.

Terhi. Se ilmalento, voi hyvä sylvi sentään... Entäs presidentin halaaminen, se kesti ja kesti...Suomi on uusi maailmanestari, hei:)

Malou: Kiva kun jätit puumerkkisi ja mukavaa, että samoilla linjoilla ollaan.

5xmamma teiän esikoinen lähes Granlundin ikänen. Aivan järkkyy, kun aika menee. No onneksi meillä on vielä nämä babyt, niin omaa vanhenemista ei huomaa kuin uurteista:) Meiän baby on perjantaina yksi vuotta. Kiitos kun kävit!

Villa Kajava kirjoitti...

Kyllähän poijaat hyvin pelasi, mäkin seurasin ottelua noin viisitoista minuuttia ;). Jääkiekko- ja jalkapallo ei ole mun lajeja, yleisurheilua saatan pidempään katsella ;) (no okei, niitä lihaksikkaita urheilijoita siis). Mä olen sun kanssa ja kuten edelläolijatkin kommentoivat, että ei ole kovin hyvä esimerkki holtiton juhliminen ja sekoilu. Olisihan sitä ehtinyt valokeilasta etäännyttäessä, omissa porukoissa.

Törmäillään ;)!

Haliterkuin Minna

tinttarus kirjoitti...

Hiukan kauhistellen katselin juhlakuntoa mestareista suurimmalla osalla. Komeasti hoitivat pelihommansa, mutta edustustehtävien loppusuorasat olisi toivonut voitonarvoista esiintymistä. Juhlimiset tuossa mittakaavassa kuuluvat sitten koko kansan silmiltä piiloon. Monenmoisia tuntojahan tämä on esiin nostanut. Mutta myönnän, että kiljuin riemusta ja ihastuksesta Granlundin kohumaalin kohdalla. Olihan tämä mm-voitto hienoista hienoin saavutus. Josko sitten tulevaisuudessa "kolmas kerta toden sanoo" tuon juhlimisenkin kohdalla:)

Tänään taas satelee vettä eilisen aurinkopäivän jälkeen. Vuorotahtiin vettä ja valoa. Luonnon vihreys on upeaa ihasteltavaa...

Ihania päiviä sinne!

-m- kirjoitti...

Kovat on olleet juhlinnat ja hurja meno... Menköön tämän kerran, mutta nyt ei sais kyllä enää mitään töppäilyjä tulla tai muuten menee överiksi.

Peppi kirjoitti...

Aivan mahtavaa, että vihdoin voitettiin ja ehkä makeammaksi voiton tekee että "rakas" naapurimme oli loppupelissä, hihih.

Mutta melkoista örvellystä oli juhlinta. Ja nuorethan ottaa mallia. Harmi.

Jos tulkitsin viestiketjua oikein, niin Kaapolla synttärit tänään! Synttärihalit pienelle isolle miehelle :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mä en jaksa edes seurata tuota juhlintaa tai uutisointia. Voitto oli kiva ja olen tietty iloinen, mutta kaikki toi muu menee mun ymmärryksen yli :)

Kivaa viikon alkua sinne! :)