torstai 10. maaliskuuta 2011

Korkeakiiltoinen valkoinen sänky hankittu

Tervehdys sairasvuoteelta! Kaapo on ollut kipeenä ja viimeisen vuorokauden aikana on takana kaksi reissua Pikkujätissä ja yksi reissu Jorvissa. Eiköhän me pian toinen reissu tehdä Jorviin. Tosi mälsää. Olin vähän elätellyt toivoja, että Kaapon kohdalla ei näitä kaikkia lastentauteja tule, vaan hän on erilainen, kun oli ensimmäiset 8kk ihan terve kuin pukki. Vaikuttaa sille, että sama beibiastma ja korvakierre on luvassa - ihan kuin veljillänsä. Onkohan muillakin monilapsisilla perheillä niin, että pienenä sairastelevat samantyyppisesti? Meillä on niin, mutta eihän se tosiaan aina ole kiveenkirjoitettu, että näin olisi.

No se siitä sairastelusta ja nyt iloisempiin tunnelmiin.

Saadaan nimittäin tänään uusi sänky, joka on minusta oikein kaunis, simppelin yksinkertainen. Ai että kun olin kyllästynyt tähän nykyiseen Ikean Malmiin, joka oli väriltään tammea. Tammella on minusta semmonen taipumus, että imee itseensä kaiken valon. En tykkää enää yhtään.

Oheinen kuvan uusi sänkymme on korkeakiiltoista valkoista mdf:ää metallijaloilla. Kirjoille ja muulle sälälle on lokerikot sängyn päässä ja sängyn pääty on sen verran leveä, että siihen saa laitettua mukavasti myös jotain tavaraa esille. Meillä on vähän väkisin muodostunut perhepeti, kun Kaapo on ollut kipeenä enemmän ja vähemmän viime aikoina, joten katotaans nyt, mitä Kaapo sängystä tuumaa. Jossain vaiheessa, kun saa "terveen paperit", niin pitäisi saada se omaan sänkyyn takaisin nukkumaan. Kaikki vinkit siis vastaan, kuinka vajaa vuoden ikäinen opetetaan takaisin omaan huoneeseensa. Laittelen kuvia, kun ollaan saatu sänky laitettua. Oheinen kuva on lainattu kuva tuotteesta.

Millaisessa sängyssä sinä nukut prinsessauntasi? Olisi kiva kuulla se. Aurinkoa päiväänne!

14 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi Kaapoa, toivottavasti pieni mies parantuu pian. Meillä on viisi lasta joista kahdella on ollut tosi pahat korvakierteet (onneksi putkitus on kummallakin heti auttanut), esikoisella oli pienenä muka infektioastma mutta kaikki astmaoireet loppui siihen kun tosi iso kitarisa poistettiin. Yksi muksuista on aina ollut terve kuin pukki, on nyt 9-vuotias eikä ole koskaan syönyt yhtään antibioottikuuria, kuumeessakin ollut korkeintaan kerran vuodessa.
Niin ne ainakin meillä on erilaisia kaikki =)
Hieno sänky teille tulossa, meillä on kanssa Ikean Malm (valkoisena) ja olen tosi kyllästynyt, oon suunnitellut jotain ihan toisen tyylistä, ehkä metallista, seuraavaksi.

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos kirjoituksestasi Mia. Mielenkiintoista lukea, että teillä lapset erilaisia ja muutama samanlainen lapsi. MEillä vanhimmalla infektioastma, joka hävisi mutta tuli sitten noin kymmenen vuotiaana takaisin rasitusastman muodossa.

Kyllä muo noi Ikean jotkut jutut tosiaan niin kyllästyttää, että seuraavat pyrin ostamaan muualta, tosin välillä päädyn kuitenkin Ikeaan. Tuo malm valkoisena on kyllä superihana verrattuna tuohon melkein tekisi mieli kirjoittaa oksettavaan tammiseen. Hui miten rumasti kirjoitettu;)

Vaihatelu virkistää ja kiva kun kävit.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Pikaista paranemista pikku Kaapolle! ♥ Ikaviä nämä sairastelut.

onnittelut uudesta sängystä. Valkoinen on varmaan valoisampi vaihtoehto, näyttää hyvältä!
Meillä Niilo on nukkunut aina omassa sängyssä, mutta muutaman kerran yössä tulee pyytämään yhä vettä tai tuttia (joo meillä on yhä unitutti yökäytössä). Aamuyöstä poika saattaa kömpiä viereemme, mutta pitkään ei siinä viihdy. Jotenkin kai tottunut omaan tilaan. Tässä edellisellä viikolla se potkaisi miestä silleen huuleen, että mieheltä meni kaks hammasta huulesta läpi ja näytti oikeesti mustan leukansa kanssa, kuin olis hakattu. Että ei mitään prinsessaunia täällä :)
Ehdotin miehelle joskus sellaista katosvuodetta, mutta teilasi ajatuksen heti. Se siitä :)

Terhi kirjoitti...

Hieno sänky!! Tulee varmasti makoisat unet siinä! Meillä on kamala jenkkisänky. Ei kovinkaan vanha, mutta uuden tarpeessa oltais, en tykkää tuosta yhtään.

Mä oon huono sanomaan tuohon Kaapon nukkumiseen mitään, kun meillä on aina vauvat nukkuneet meidän välissä, niin siis Aapokin nyt. Jotenkin ne sitten ovat kyllä heti oppineet omaan sänkyyn, kun on laitettu, saa nähdä miten nyt. Aapo kyllä nukkuu tosi huonosti tuossa meidän välissä, samoin tietty minä itsekin. En siltikään raaski laittaa omaan sänkyyn :)

Paranemista pikkuiselle, todella kurjaa, jos korvakierteeseen joutuu, tuosta astmasta puhumattakaan. Meillä on ainoastaan nro kakkonen korvapotilas. Muilla ollut tulehdus vain kerran. Saa nähdä miten nyt Aapon kanssa käy, vielä näyttää ainakin hyvältä sen suhteen.

Kiva torstaita!

Heidi kirjoitti...

Paranemisia Kaapolle :)
Mie uskallan jo vähän hurrata kun tuo meijän pikkumies ei ole enää muutamaan päivään tarvinnut babyhaleria!
Meillä on Kuutti nukkunut mun vieressä alusta asti, mies nukkuu 4v:n kanssa :D erikoiset on nää meijän nukkumisjärjestelyt...Ja siis jenkkisängyssä nukutaan Kuutin kanssa :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Emilia: kiitos parantumistsempeistä.
Teillä on Niilon toimesta hyvin vauhdikasta siellä:)Ehkä on tosiaan parempi, ettei sinne prinsessakatosta tule, hih. Mie en noista tuteista ja muista oo stressiä ottanut, ei ne enää koulussa niitä syö, joten go for it!Mukavaa torstaiiltaa. Täällä katsotaan idolsia.

Terhi: Oo onnellinen, että teillä on noin hyvät geenit, ettei näitä kierteitä ole. Ne on vähän tylsiä, mutta onneksi ajan kanssa kyllä unohtuvat. Meillä kaksi isointa nukkuin NIIN PITKÄÄN meiän välissä, että sen takia aattelin että Kaapon ois hyvä olla omassa. Kiva kuulla, että muillakin nämä kääröt on vieressä, joten taidan pitää minäkin. Onhan ne vaan kerran pieniä.
Mukavaa iltaa ja pysykää terveenä:).

Kaaponkammari kirjoitti...

Heidi: Ihan tutulta kuullostaa. Yhdessä vaiheessa mä nukuin alhaalla ja kolme miestä ylhäällä meidän sängyssä. Se oli kanssa aika erikoista. Pääasia että nukkuu. Ilman unta ei tule yhtään mitään.

Toivottavasti kuutti ei tarvitsisi enää babyhaleria. Me annetaan nyt neljän tunnin välein kaksi suihketta, ja eilen neljä kertaa lääkärillä ja sairaalassa saatiin spiraa. Toivotaan, että lähtee lohkeemaan. Kiva kun kävit ja mukavaa iltaa.

Maketsu kirjoitti...

Sänky on elämämme tärkein :) Tai ainakin melkein.... Onnee uudelle valinnalle ja kauniita unia!

Kaaponkammari kirjoitti...

Maketsu: Totta turiset, kyllä siinä tulee aikaa vietettyä ja päivisinkin lötköteltyä, kun pikkuvauvaa nukuttelen tai bloggailen. Mukavaa kun kävit!

Villa Kajava kirjoitti...

Kaapo-ressu, kunpa nyt alkaisi helpottamaan sairastelu :(! Kurja juttu! Meillä oli esikoisella korvakierre ja hilkulla selvisi ettei tarvinnut putkia. Muilla lapsilla ei sitten ole ollutkaan korvissa kummemmin ongelmia. Lenssuun mä ja lapset ollaan kyllä herkästi taipuvaisia (vaikka kotona ollaan) sekä korkeaan kuúmeeseen.

Vou! Kivannäköinen sänky! Tuo malli vaikuttaa tosi kätsyltä, kun itsessään jo yöpöytä ominaisuus ja leveähkö taso päällä. Meillä vuosia vanha Askon sänky, joka kyllä ollut hirmu hyvä (myyjä kehui,ettei siitä ole muistaakseni tullut ainuttakaan reklamaatiota), ollaan oltu tyytyväisiä. Nyttemmin mua tuo väri (petsattu kirsikka/mänty, mikä lie) hieman kyllästyttänyt. Tummapuinen miellyttäisi, mutta ei olla näillä näkymin vaihtamassa kuitenkaan. Patjat joutunee lähitulevaisuudessa vaihtamaan. Meilläkin perhepeti ollut eli kakkonen, kolmonen ja nelonen nukkunut tässä sängyssä noin 8-9kuiseksi kanssamme. Nykyisin useimmiten saadaan nukkua kaksistaan, satunnaisia yövieraita sairastelusta tai painajaisista johtuen. Hyvään sänkyyn ja eritoten patjoihin kyllä kannattaa panostaa!

Lämpimät haliterkut Kaaponkammariin!

t.Minna :)

Virpi kirjoitti...

Tulinpas heti vastavierailulle :) Kiva blogi ja tulen taatusti vastaisuudessakin lueskelemaan kuulumisia.

Meillä viidestä muksusta nuorin oli kyllä aika tapaus allergioineen ja korvakierteineen ja astmoineen. Mutta kolme vuotiaana helpotti ja sen jälkeen ei juuri ole kuumetta kummenpaa ollut. Paranemisia teidän pienelle!

mansardikaton alla kirjoitti...

Otan osaa ja täällä kohtalotoveri :)
Meillä on kaikki lapset sairastelleet erilailla. Eka sairasteli ensimäisen tarhavuotensa ja sen jälkeen tuskin koskaan. Joskus pikku flunssaa, mutta sekin niin pientä ettei edes kotiin jää. Voi kunpa noi pienemmät ottaisi siinä mallia iso-siskostaan...vaan eipä taida ihan niin mennä.

Meillä sänkynä ihan kamala jenkkisänky, joka on pilannut meikäläisen selän...se uusi sänky olisi meilläkin ostoslistalla ja ihan kärjessä.
Jaksamista sinne!

Peppi kirjoitti...

Voi Kaapoa - paranemista!
Hyvän näköisen sängyn olet löytänyt! Haluaisin itsekin tuollaisen, missä ei olis jalkopäässä päätyä, että sais sängynpeiton nätisti.
Nykyisessä sängyssä meillä ollut hyvät patjat, mutta ne pitäisi ikänsä puolesta vaihtaa. Samalla haluaisin vaihtaa koko sängyn. apuaaa, ostoslistalla myös sohvat eli ostettavaa riittäis.

aikatherine kirjoitti...

hieno sänky... pikkuisen sänky pitää laittaa lähelle, sitten on helppo nuketella.. minun luona lapsenlapset kömpivät mummun viekkoon satuja lukemaan.. ja siinä he minua potkivat aamulla herään vähän väsyneenä..mutta onskuna, on ne lapset niin vähän aikaa pieniä, kaikki nuhat ja korvakierteet unohtuu.. mutta muistin kun kerroit.. voimia vaan hyssyttelyyn.. ja parantumista pikkuiselle..