maanantai 28. helmikuuta 2011

Äidin oma kylppäri


 Kun perheessä on neljä miespulista henkilöä ja äiti, niin yhdestä asiasta osaan olla kiitollinen. Se on nimittäin oma kylppäri ja vessa. Tämä minun oma kylppärini sijaitsee meidän makuuhuoneessa, vaatehuoneen vieressä.Valitsimme sinne taannoin harmaata pikkulaattaa seiniin ja valkoista laattaa lattiaan, sekä suihkuseinän ja hieman lasitiiltä. Vaikka talomme tulee jo pian seitsemänvuotiaaksi, olen tykännyt tästä kylppäristä ehkä juuri siksi, että se on tarpeeksi yksinkertainen. Vaihtelua saa pyyhkeillä ja matolla, joita on tullutkin vaihdeltua. Nyt on meneillään ihan harmaa kausi, ei mitään ihmeellistä siis.


 Tätä kylppäriä ei juurikaan meidän perheessä nämä miespuoliset käytä, vaan olen vähän niin kuin pikku hiljaa ottanut tilan käyttööni. Mitään varsinaista kylppärin käyttökieltoa ei ole, vaan se on muotoutunut minun omakseni kuin itsestään. En ole tästä yhtään pahoillani:) Mukavinta siinä on, että saan pitää minun meikkejäni, purkkejani ja purnukoita esillä ja laittautua rauhassa, kun tarve vaatii. Kotioloissa en meikkejä juurikaan käytä, sillä en ole onnistunut löytämään sellaista ripsaria, joka pysyisi mun silmissä esim. ulkolenkin ajan. Ne on aina poskella kun olen kotona, joten en viitsi turhaan meikkejä käyttää. Mutta jos lähden ihmistenilmoille, niin on mukavaa laittaa lilaa luomeen ja punaa poskiin. Tuleehan siitä kieltämättä ihan eri fiilis, kun on laittanut hiukset ja meikit kuntoon.


Äitini toi Thaimaasta tuon hammasharjatelineen ja saippuapullon. Ne oli mielestäni tosi nätit ja hän jaksoi raahata vielä muihinkin vessoihin nuo samaiset setit ja tykkäsin niistä kovin. Sain makeat naurut, kun joku bloggaaja kertoi ostaneesta nuo samaiset Claes Olssonilta. Ja meikäläinen kun luuli saaneet uniikit tuliaiset kaukoidästä. Tuo Olsson on muuten ihmeellinen kauppa. Olen yhden kerran käynyt siellä, ja monet blogin pitäjät tuntuvat löytävän sieltä vaikka mitä ihanuuksia. Täytyisi mennä taas, ennen kuin raahaa maailmanääristä tavaraa, jota myydäänkin sitten Olssonilla.


Mun ehdoton suosikkihajuvesi on tämä The One, josta on meneillään toinen pullo putkeen. Kuvassa näkyy myös mun lempparikäsikoruni Thaimaasta tuotu hopeakoru. Sitäkään en kotioloissa pidä, vaan sitten kun lähden "ihmisten ilmoille".
'
Mikä on sinun lempimeikkisi tai hajuvetesi?

19 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ihan ensiksi kysymys Kaaponkammarille: Miten tämän vihreän värin saa pois naamasta?

Siis oikeasti, sulla on ihan oma ylellinen "hoitola" :). Kieltämättä hyvä etu olla perheen ainoa nainen, heh. Klassiset kaakelit ilman ylimääräisiä lisukkeita->mun makuun. Sisustustuotteilla, matolla+pyyhkeillä voi fiilisten mukaan sitten vaihdella helposti ilmettä.

Onneksi nuo äitisi tuomat tuliaiset eivät nyt ihan hirveästi ole painaneet( ajatus tärkein), mutta kieltämättä hieman hassua, jos samaisia saa clasulta ;). Mun piti vielä jotain sanoa, mutta unohdin..no palaan jos muistuu mieleen :).

Onko sun vointisi parempi? Täällä aivan loistava ulkoilusää, mennään koko perhe vielä jäälle, tytöt haluavat luistelemaan :).

Haliterkut!

Minna :)

Minna kirjoitti...

Pikainen comeback..mun lempimeikki on Kanebon 38c ripsari mustana ja Chanelin huulipuna+huultenrajauskynä (väri välillä vaihtuu) sekä hajuvedessä olen nyt ihastunut Diorin Miss Cheriè, vois kyllä kevääksi jotain kevyempää ja raikkaampaa...Suosittelen sulle tota Kaneboa, se ei valu!

Unknown kirjoitti...

Oispas ihanaa jos mullakin ois ihan oma kylppäri, kivalta näyttää. Mä tykkään kanssa että tuollaiset hankalammin uusittavat pinnat on ajattomia ja neutraaleja, väriä ja tunnelmaa saa sit vaihdeltua tekstiileillä ja pikkusälällä.
Mun lempparimeikki on kulmakynä, tai ei se sinänsä oo lemppari mutta se on pakollinen. Kulmakarvani ovat niin vaaleat etteivät näy oikein lainkaan ja niin harvat ja hentoiset ettei niitä saa kestovärjättyä. Jokunen vuosi sitten tosin tein Saimit ja ajoin/nypin joksikin aikaa koko kulmakarvat pois, se oli jotenkin tosi vapauttavaa :D
Tällä hetkellä mulla ei ole mitään ihan ehdotonta hajuvesisuosikkia, yleensä tykkään raikkaista, jopa sitruunaisista tuoksuista. Mutta toisaaltaan myös Bodyshopin Vanillasta (siitä tulee niin mukavat teinimuistot mieleen :DDD)

Kaaponkammari kirjoitti...

Minna: Hih, tää blondi ihmetteli ensin, että minkä vihreän. Laitat sinne teidän tulevaan taloon sitten oman kylppärin. Sovittu juttu!

Mä kans loppupeleissä tykkään aika yksinkertaisesta höystettynä vanhoilla puuhuonekaluilla. Meiän taloon ei oikein sovi esim. tapetit, niin ihania kun ne näyttävätkin kaikine koukeroineen, niin tää on niin simmeli kaikin pulin. Ihan siis kun asukitkin.

Ei onneksi painaneet nuo "Clasun" jutut, mutta meitä on neljä, joten kaikille kun kantaa Clasun juttuja, niin aika hassua on. Seuraavalla kerralla tilataan tuota ihanaa hopeaa, niin täältä sitä ei ainakaan yhtä edullisesti saa:)

Kiitos Minna vointi on jo parempi. Makasin niin kauan, että kyllästyin jo koko blogimaailmaankin, mutta tänään oli ihan kivaa tehdä postaus. Ehkä siinäkin tulee välillä sellaisia suvantovaineita, että tekis mieli heittää koko blogi vessanpöntöstä alas, ja sitten taas jatketaan.


Isot halaukset, ja toivottavasti flunssa ei ottanut ylioteetta. Ei ilmeisesti, kun meette jäällekin. Mä käveltiin aamulla lenkki ja Kaapo nukkui 4h ulkona. On aika harvinaista häneltä.

Joskus ostin sitä Kaneboa ja olin ihan liemessä sen kanssa. Varmaan vesi oli väärän asteista. Tuo Channelin huulipuna kuullostaa aikas ihanalle. Mulla on kyllä semmoset vähän liian paksut huulet, että täytyy olla tarkkana, mitä "töräyttää" niihin.

Mia: Oon ihan samaa mieltä, mitä hankalempi pinta, sitä yksinkertaisemmat pitää olla matskut. Ei niitä joka käänteessä lähdetä vaihtelemaan,muuten menee rahat ja hermot:)

Tuo kulmakynä on hyvä meikki. Mullakin ne on ihan onnettomat. Tosin "saimeja" en oo vielä tehnyt. Mutta tosi vaaleat on ja yritän niitä kampaamoreissuilla epätoivoisesti värjätä vähän.

Mäkin tykkään raikkaista tuoksuista,en liian kukkaisista tai voimakkaista. Sitruuna on just hyvä!!! halit

Peppi kirjoitti...

Ihanaa luxusta oma kylppäri! Ja vielä vaatehuoneen&makkarin yhteydessä, hyvin olet hoidellut homman :) Tykkään noista pienistä kaakeleista.
Meillä on talossa kaks vessaa, joista toinen kaikkien ja toinen isin. Välillä ihmettelen miten se noin on menny - ihan väärin päin!!!

Ehkä siksi, että olen huono meikkaaja (ei sillä, että mies olis parempi, hihih)... Välillä iskee halu panostaa, mutta laantuu aika nopeesti, naama näyttää aina samalta. Aurinkopuuteri on ehkä yks lemppareista ja ripsaria pitää laittaa. Hajuvetenä tällä hetkellä Bossin woman.

Kaaponkammari kirjoitti...

Hih, isi on teillä hoidellut aika hyvin hommat. Sinä ja K:han voisitte ottaa toisen vessan ja laittaa siitä tyttöjen:) Vois olla isi ihmeissään.

Aurinkopuuterista minäkin tykkään, tosin onnistun sen tiputtamaan aina lattialle ja siinä menee kalliit puuterit. Nyt mulla on sitten käytössä HM:n aurinkopuuteri ja näyttää ajavan lähes saman asian. Joulupukki toi minulle Cliniquen oikean poskipunan ja siitä olen kyllä tykännyt. Antaa mukavasti ilmettä kasvoille silloin kun sitä muistaa laittaa:)

Kiva muuten kuulla ihmisten meikkaus/hajuvesitottumuksista. Sekin kertoo hieman ihmisestä enemmän. Hajuvedet on minusta aikas mukavia (silloin kun muistaa laittaa:)))

Terhi kirjoitti...

Siis aivan mieletöntä - sulla on oma kylppäri, vau! Tykkään tosi paljon, siis omasta kylppäristä sekä sen ulkonäöstä. En pistäis ollenkaan pahakseni, jos mullakin olis tuollainen :) Mulla ei varsinaisia lempimeikkejä ole, mutta arkenakin, ihan kotioloissa sutaisen ripsaria, rajauskynää, kulmakynää, poskipunaa, puuteria. Tulee jotenkin heränneempi olo, kun on hieman laitettu, heh. Suosikkituoksuja on muutama Bossin Woman, Bossin Summer Edition, Dolce&Gabbanan Light BLue sekä Calvin Kleinin IN2U.

Halauksia sinne, toivottavasti olette jo terveitä!!!

Onnenkyynel kirjoitti...

No voihan..
Mä en oo tajunnu pitää puoliani täällä miesvoittosessa huushollissa´tytön kanssa.
Dam.
Tattista vaan vinkistä ;)

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi; Ei tää mun kylppäri mikään amerikkalainen unelma oo, mutta tosiaan onhan se ihan kiva juttu, että voi pitää meikkejä ja purnukoita esillä. Kiva, jos tykkäsit. Mulla toi kuvaaminen on aina niin syvältä, että kivakin juttu näyttää meikäläisen kuvissa välillä jopa surkeelle.

Mun oikeesti pitäis ostaa se kamera. En oikein tiedä mistä edes aloittaisin ton kuvaamisen harjoittelun.

Tuo meikkaaminen sinulla kuullosti kivalle. Pitäisi itekin vähän ryhdistäytyä! HAleja ja paranemisia iskälle!!!

Kaaponkammari kirjoitti...

Onnenkyynel: Hih, oman vessan laittoon vaan. Eikä maksa mitään tuo muutos:) Iloa päiväänne!

Tuire kirjoitti...

Oma kylppäri on tosi ylellinen juttu! Näyttää kauniilta ja ihana hopea koru.

Maija kirjoitti...

Hyvä toi uus headeri! Kaikki kehuneet paitaa duunissa. Kiitos siis siitä.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi ja kiitos kutsustasi tänne sinun blogiisi,
ylellistä tosiaan on oma kylpylä,
saa rauhassa lotrata omien ajatusten kanssa.
Juu onhan se vähän niin, että täältä tahtoo nykyisin saada melkein mitä vaan, ettei tarvitse ulkomailta tuoda niinkuin ennen vanhaan. Kivat tuliaiset olet saanut.
Oikein kaunis tuo ensimmäinen kuvasikin.

Hyvää vointia ja hyvää alkavaa maaliskuuta.

-m- kirjoitti...

Hieno uus ilme sun blogilla ja oma kylppäri on kans aika luksusta! Hyvin on kestänyt aikaa laattavalinnat ja muu sisustus teillä. Klassikot toimii vuodesta toiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Aijai...aika herkku <3
Lempi hajuveteni on Nina Riccin l air du temps <3

Kaaponkammari kirjoitti...

Tuire. Kiva kun piipahdit ja korukehut lämmittivät. Itsekin pidän siitä.

M: hommataan lisää vaatteita, jos löytyy

Sirkka. kiitos mukavasta kommentista ja lämpimästi tervetuloa lukijaksni. Huisin kivaa, kun liityit joukkoon.

Nina: lair du tempsin taidankin tietää. Se on hyvä tuoksu. Kiva kun piipahdit kammarissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kylppäri ♥ Ihan luksusta tuollainen "oma" :)

mansardikaton alla kirjoitti...

Joo oma kylppäri olisi luksusta..
Mäkin muuten suosittelen Kanebon ripsaria, se tosiaan pysyy lenkit ja jumpat. Tosin se pitää pestä aika kuumalla vedellä pois :). Mutta olen jo käyttänyt sitä vuosia.

Sini kirjoitti...

Onnea omasta kylppäristä! :) Kuulostaa ihanalta paikalta. Pitäisi ehkä vaihtaa omaan tekstiilejä näin kevään tullen. Käytän muuten itse paljon mineraalimeikkejä ja luonnonkosmetiikkaa. Hajuvesistä en oikein ole löytänyt omaani.