keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Sana on vapaa





Nimittäin tän puusängyn suhteen halusin teidän mielipiteitä.

Nyt on siis semmonen tilanne, että tämä puusänky jäi keskimmäiseltä, kun hän ei siinä enää kertakaikkiaan mahtunut nukkumaan. Siitä en raaskisi luopua ja mietinkin, kuinka voisin sitä säilyttää huonekaluna niin kauan kun Kaapo osaa nukkua siinä.

Yritin siitä tehdä vähän sohvan näköistä, mutta ei se oikein sohvalta näytä. Sitten tuli toinen ihan villi idea, pitäisikö siihen toiselle laidalle yrittää kyhätä laita, että siitä tulisi pinnasänky. Ainakaan vanhan näköisiä niistä pinnoista ei saa, mutta jos tekisi vaikka värikkäät lastenhuoneen pinnat vähän kuin väriläiskäsi. Mitä mieltä ootte? Turkoosia, punaista, beessiä ja sitten lakanat samaa sävyä? Heittelen vaan nyt ihan villisti. Kaapo nukkuu tällä hetkellä tuossa valkoisessa.

Kysymys kuuluu sinulle, rakkaalle blogiystävälle:

- jatkanko sängyn kanssa sohvana?
- pinnasänkynä (aika erikoinen idea)?
- laitan varastoon?
- sinun jokin muu idea?

Ompas jännä nähdä, kuka vastaa ja mitä sanotte.

Päivällä on paistanut aurinko meidän pirstissä. Toivottavasti teidänkin.

 
 
 

24 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

no niin, ihan ekaksi että onko teillä erillistä leikkihuonetta?
Jos on niin itse tekisin niin että laittaisin tuon sängyn sinne, vähän niinkuin huilipaikaksi. Tavallaan ajaisi samaa asiaa kuin sohva. Isommatkin voisi vaikka lukea kirjaa siinä, pötkötellen.

Meillä on Manun huoneessa vanha puusänky jossa pojan PITÄISI nukkua yönsä mutta hänpä nukkuu meijän makkarissa patjalla kun ei halua olla yksin alakerrassa...joten se sänky on sitten juuri tuommoisessa huilikäytössä päivisin, meidän tytöt tykkää lukea siellä ja Manu ottaa joskus päikkärit siinä.

Heidi kirjoitti...

ihan ekaksi kommentoin teidän kotikuvia, kaunista ja valoisaa!!! Kiva nähdä kokonaisuutta, huomaa itsekin kuvaavansa vain aina kaikkea pientä, osaa jostakin. :)
Sitten ASIAAN....

meillä on pojilla vastaavanlainen sänky, jossa nukkunut eskarilaiseen saakka isompi poika ja nyt syksystä tämä 2vee...ja kun aika koittaa (siis nuorinkaan ei enää siinä nuku) meinaan laittaa sen niin pieneksi kuin sen saa, tehdä tukirimoja/nakuttaa laudan toiselle laidalle=taakse ja sitten paksuja peittoja patjan päälle (silkkitäkkejä?) ja paljon tyynyjä, ja näin toimisi lukusoppina! :D

Mutta voisi tuo toimia pinnasänkynäkin, mikä jottei? jos niistä pinnoista ei tulisi isos tuhoa sängylle, sitten kun poistaa...

-m- kirjoitti...

Mä äänestä vaihtoehtoa sohva!

Peppi kirjoitti...

Valoisaa teillä, isot ikkunat on kyllä ihanat.

Mie ehkä äänestäisin kans tuota sohva-ajatusta tai ihan vaan sänkypötköilypaikkaa. Tuo heidin sohvaidea kuulostaa kivalle!

Kaaponkammari kirjoitti...

Iso kiitos ihanaiset:

Heidi,
tuo huilipaikka on kiva idea, mutta kun sellaista ylimääräistä huonetta ei enään oikein ole. alhaalla on iso takkahuone, mutta sinnekään ei oikein mahdu.

heidi: tuo idea luksussopista on kyllä tosi houkutteleva, Ne rimat tekisi siitä enemmän sohvan näköisen. Täytyy miehen kanssa tuumata. Pinnasänky voi olla huono idea oikeesti. Ei siitä ehkä kivaa tulisi millään.

m taitaa mennä siihen sohvan puolelle mutta sillä ei ole missään paikkaa

peppi, kiitos kommenteista ja hyvä jos näyttää valoisalle, kuvat tosi huonon laatuisia. täytynee käsitellä vielä mutten päivällä ehtinyt. Kaapoa pitää pitää koko ajan sylissä, kun on kipeä.

Terhi kirjoitti...

Eikös tuo ole ihan kiva tuolleen sohvana? Mä ainakin tykkään :) Teillä on kaunista, viihtyisin olohuoneessanne vallan mainiosti. Ihana Kaapo siellä tutkii maailmaa ;) Meillä lähdettiin muuten tänään ryömimään - Aapo meni hitaasti, mutta varmasti mun kullanvärisen ripsivärin perässä :D

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi, meinasin pyörtyä kun luin viestisi. Nimittäin et usko Kaapokin oppi tänään ryömimään. Ihan käsittämätöntä. Menee sillai hitaasi, kun houkuttelee lelua kohden. Tästä kyllä pitäis tehdä videopostaus, jos ois videokamera.

Tuo sohva, en oikein tiijä. Jotenkin kaipaisin, että se ois enemmän sohvan näkönen, mutta kattellaan ja kuunnellaan ja kiitos käynnistä.

Sini kirjoitti...

Voi ei, mulla ei ole nyt aikaa oikein kommentoida! Hei mä huomasin nyt pikaista blogikierrosta tehdessä tuon tunnustuksen, kiitti ja onnea! Voi hyvin ja toivottavasti saat jonkun loistoidiksen tuohon puusänkyyn. Mulla ei leikkaa nyt mitenkään :)

Maria kirjoitti...

Minä pitäisin tuon sänkynä ja odottaisin, että poika kasvaa. Kauniita tyynyjä sulla on siinä jo nyt, laittaisin niitä vaan lisää ja ehkä jotain pehmoleluja. Tykkään tuosta tummasta puusta ja minusta noita vanhoja upeita sänkyjä kannattaa vaalia eikä laittaa varastoon!

Kerrohan sitten, mihin ratkaisuun päädyitte!

Heidi kirjoitti...

Tulin vielä lisäämään, että Ratulassa tehtiin joskus tälläinen ratkaisu..sängystä sohvaksi ja siinä ne laittoi lautoja sinne taakse, tuli sohvamaisempi ja jos vaikka ei menekään sohva ihan seinää vasten?

Kyllä se paikkansa löytää, kaunis sänky!

Kaaponkammari kirjoitti...

Sini; pääasia, että jätit merkin itsestäsi. Ihanalta tuntuu, ja aina ei ole aikaa miettiä kaikkea. Tiedän hyvin tunteen.

Maria: kiitos, tosi mukava kun täältä saa apuja. Teillä on niin kivat kodit, että kiva kysyä neuvoa. Pitänee hommata lisätyynyjä ts. kaivella varastonperukoita ja pehmojuttuja meillä kyllä on.

Kiitos sinulle vielä!

Kaaponkammari kirjoitti...

heidi: juu, tosi hyvä idea tuo lautojen laittaminen, niin tulisi enemmän sohvan näköinen. PItänee tuolle meiän ukkelille sanoa, että josko laittais:)

Minna kirjoitti...

On kyllä komea vanha sänky! Tuo puunväri/-sävy on ihana :). Mä kallistuisin mielipiteessäni tuon sohvan kannalle. Nytkin näyttää hyvältä, kun kauniita tyynyjä ja nallen olet siihen asettanut :). Hieno aarre!

Kaapoa rupesi kiinnostamaan äidin kuvaaminen, suloisesti ekassa kuvassa touhottaa omiaan ja seuraavassa kääntynyt katsomaan mitäs äiti puuhaa ;)! Ihanan valoisaa teillä, mä rrrrrakastan isoja ikkunoita ja teillä niitä riittää! Valtavan kaunis tilaltaan sekä ruokailu että olohuone :). OI teitä onnellisia, kun noin kauniissa miehesi rakentamassa talossa saatte asua!

Asiasta toiseen...muuten tarkoititko, että tuonne ideaparkin liikkeeseen voisi soittaa, jotta lähettäisivät mikäli oikeaa kokoa löytyisi T2H:sta esim. selloon?

Illanjatkoja!

t.Minna :)

Terhi kirjoitti...

Siis ihanko totta, onpa hauska yhteensattuma - ryömivät Kaapo ja Aapo :D Ootkos sä muuten kertonut täällä, mistäpäin olet? Rupesi kiinnostamaan, kun olit johonkin postaukseen käyttänyt mie-sanaa :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Minna moi ja mukavaa iltaa sinne:

Ostin mun työpaikan kirpparilta ton sängyn ja tykkään siitä. Vähän vaan välillä ihmetyttää, että minne laittaa, kun ei just nyt ole jollekin tarvetta, mutta ei valiteta, jonnekin mä ne kyllä saan.

Kiitos, jos tykkäät. Ite viihdyn kotona, mutta ainahan sitä haluis enemmän ja hienompaa. Taidan olla perusnainen, you know.

Se varaaminen oli todella ongelmallista. Soitin ja kysyin, että voitteko lähettää, jos maksan samantien tilille. Mikään muu ei käynyt, kun että piti itse mennä paikalle ja pitivät varattuna jopa puoi tuntia. No, sinä aamuna kun mies lähti matkaan, niin sain muutamaksi tunniksi sen varattua. Sittenkun mies meni hakemaan pukua, myyjä totesi, että tässä se puku, josta on monta kertaa soitettu:) Sinnikkäänä siis soittelin puvun perään...

Mutta jr:llä on se periaate, että eivät lähetä aletuotteita. Näitkö 5xmamman kommentin, että Ellos myy ticketiä ja niillä on välillä jotain 50% alekuponkeja. Itse kun asun lähellä kauppakeskuksia, niin kun siekin käsityksen mukaan, en oo Ellosta käyttänyt, mutta laitan korvan taakse. Sieltä siekin voit saada Ticketin.

Ihanaa iltaa sinne ja kiva kuulla, miten teidän Ticketin käy.

Hih:)

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi ihanainen!

Joo, aivan uskomaton yhteensattuma. Mies näki juuri ja vetäsee oikeella jalalla eteenpäin sillain jännästi.

Me kikatettiin kaikki niin varmaan tekin. Se on jotenkin niin oudon näköistä, kun tyyppi vaan menee eteenpäin. Mutta pitää hieman houkutella, esim. kännykällä tai kaukosäätimellä legopalikka ei kelpaa:)

En oo paikkakuntaa paljastanut, mutta pääkaupunkiseudulla. Sukujuuret on molemmilla vanhemmilla pohjois-karjalassa ja siellä olen lapsuuden kesät viettänyt, joten välillä tulee käytettyä. Kuullostavat niin mukavalle:) Ethän siekään oo paljastanut? Mulla sellainen käsitys, ettette oo ihan etelästä, muttei kauheen kaukaata kuitenkaan.

Terhi kirjoitti...

Hihii, mistä lie johtuukin, että noita pieniäkin pirpanoita kiinnostaa kännykät ja kaukosäätimet :) Mistä lie kertoo se, että meidän pirpana kiinnostui ripsiväristä :DD

En oo tarkalleen tainnut paljastaa missä asun, mutta en tosiaan ihan etelässä. Sanotaanko näin, että mie-alueella reilun sadan kilsan päässä Helsingistä. Heh.

Kaaponkammari kirjoitti...

Niin hyvä kysymys, mistä johtuu noi vempaimet. Hei mun täytyy kokeilla sitä ripsaria:) (Ei kerrota iskälle...)

Mä veikkaan sua Kouvolan seutuville:)

Mukavaa iltaa ja ollaan kuulolla.

Minna kirjoitti...

Mä tungen tähän keskusteluun vielä..eka: no voi erkki, onpa kumman joustamatonta palvelua, mrrh. Muuten olen kyllä tykännyt kovasti ainakin sellon J&J:stä, ihania myyjiä. Ohoh, täytyypä tiirailla, josko jostain sattuisi silmään tuommoinen kiva -50%, kuulostaisi loistavalta :).

Toka: hauska yhteensattuma-> mun äiti oli pohjois-karjalasta kotoisin ja siellä tuli hengailtua useammat kesät, kun äidin kummitäti asui talvet Joensuussa ja kesät Kiihtelysvaarassa.

Meille perusnaisille hyveli yöteli ;)!

t.Minna

Heidi kirjoitti...

pakko oli vielä tulla kommentoimaan vaikka ei kyllä nyt liity bloggauksen aiheeseen, hih...
Minkä ikäiset nää Kaapo ja Aapo on? aikalailla kai samaa ikäluokkaa kun meidän Kuutti, 8,5kk? kuutti ei vielä ryömi...mutta kierii eteenpäin, se on aika hassunnäköistä :D
Miekin puhun aina mie, ja kiinnitin myös huomion siihen että ollaanko samoilta seuduilta, itse asun etelä-karjalassa :)

Terhi kirjoitti...

Hihii, eihän kaiken aina tartte itse postaukseen liittyäkään - mun mielestä monesti keskustelut kommenttilootassa on ihan parasta ;) Meidän Aapo on nyt 7kk, syntynyt siis 20.6. Tuo kieriminen on tosiaan hassua, meilläkin Aapo on kierinyt, ehtii nopeasti niinkin moneen paikkaan. Kovin eri aikaan nuo lapset kehittyy. Meillä yksi lähtenyt kävelemään 10kk vanhana, muut vasta 1v. 2kk. Parempi vaan pysyä lattiatasossa pitkään, niin tulee liikkeistä varmempia. Täytyykin Heidi tulla kurkkaamaan onko sulla nimen takana blogi :)

Terveisiä sinne Kaaponkammariin ja vilkutus Minnallekin ;)

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi, Heidi ja villa Kajava: Ihan parhaita on nää tämmöset ex tempore keskustelut ja kiitän lämmöllä teitä niistä. Kaapon on syntynyt 20.5 ja eilen tosiaan hitaasti ryömi. Kaikki vauvat ei edes ryömi, vaan lähtevät käpöttelemään suoraan. Odotan että on mahd.pitkään vaakatasossa. Sitä en odota, kun kerkiää joka paikkaan:

Pohjois-Karjala ja Etelä-Karjala ja mie ja sie jutut siis yhdistävä tekijä meille kaikille, ootte ihania!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hellou ystäväni! Mä laittaisin pinnasängyn vintille ja sieltä sen voi sitten kaivaa jos lapsenlapsia joskus siunaantuu :))) t. KS

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä ihanuus lattialla köllöttelee <3