tiistai 25. tammikuuta 2011

Ticketin todellinen metsästys

Baggie North -talvihaalari
Kun mä saan päähäni jotain, olen tosi sinnikäs. Ihan mahottoman sinnikäs välillä.

Viikonloppuna, täsmälleen lauantaina sain päähäni, että Kaapolle on ostettava talvihaalari ensi talveksi. Eikä mikä tahansa haalari, vaan just nimen omaan Ticket to Heaven haalari, kokoa 86.

Oon aina harrastanut isojenkin kanssa sitä, että ostan talvihaalarit edellisenä keväänä. Ne on niitä kotiäidin "hype" hetkiä, kun miettii, miten sainkaan tuon ihanuuden edullisesti. Se on sitten kiva kaivaa syksyllä naftaliinistä uutuuttan kiiltävänä ihanuutena. Tosin nyt en odota syksyä, sillä puku on kokoa 86sm, mikä tarkoittaa sitä, että Kaapo on syksyllä jo ISO poika. Ei, ei kiitos. On  ihanaa, kun on vauva. Pieni pallero, joka hokee ättätätät tätä. (Nyt ei tosin oo kauheen kivaa, kun on perjantaiasta asti olllut korkeessa kuumeessa, kurkkukivussa ja känkkis).

Baggie North -talvihaalari

No miksi mä haluun Ticketin? Ihan sen takia, että isommille ostin aina Reima Tecit ja loppu peleissä, polvet olivat usein palkeenkielillä. Tosin etenkin vanhempi erittäin liikkuvaa sorttia. Ovat varmaan nekin nyt tosi hyviä, en sitä sano mutta vaihtelua on tutustua näihin uusiin merkkeihin kuten Ticket to heaven ja CupCakesta. No turhamainen tai en, saa sitä olla joissain asioissa mun mielestä. Kun näin ekan Ticketin haalarin karvahupulla, ajattelin että tollanen täytyy Kaapolla olla sitten kun se oikeesti sitä tarttee. Tää talvi ei oo vielä sellainen, koska lampaantalja ja kirppishaalari toimivat täydellisesti, kun ei maassa ryömi.

Baggie North -talvihaalari


Meidän isot pojat matkivat kavereita ja ovat itsekin siinä iässä, että vaan merkit tuntuvat olevan jotain. Huvittavaa on, että ainoa kunnon kalsarimerkki on Björn Borg ja niitä sitten toivotaan ja laitetaan ne aina jalkaan. Arvatkaa, kun niitä on kokoa 86 sm, että kohta ne pukee Kaaponkin Björn Borgeihin, mikäli rahoittaja löydetään:)!


Taidetaan olla vähän turhamaisia. Oletko sinä?

20 kommenttia:

Villa Kajava kirjoitti...

Hah-haa ;)! Mä oikein näen pikku-Kaapon B.B:issään! Hyvähän se on, että nuorilla miehenaluilla on tyylitaju hallussa!

Mä voin lämpimästi suosotella T2H: iä! Meillä on ollut lapsilla ensin välikausipukuina ja nyt Little Miss Sunshilla talvipukuna. Ja aion ehdottomasti ostaa (hinnalla millä hyvänsä?) ensi talvena ainakin LMS:lle ja Ukolle T2H:n puvut. HItsit, oliko niitä jäljellä alessa? Nyt rupes polttelemaan, mä haluaisin kanssa käydä katsomassa josko alesta löytyisi. Se tai ne olisi sitten valmiina ja voisi tosiaan hykerrellä tehneensä loistokaupat vrt. ovh :).

Nyt mä painun treffaamaan Nukkumattia! Palataan!

t.Minna :)

Kaaponkammari kirjoitti...

HIH, Tampereella oli tosiaan tää mun puku, mutta etelässä pääkaupunkiseudulla ei jr:ssä missään. Mutta kannattaa soittaa Ideaparkkiin, sieltä voi löytyä. Kyllä me kotiäidit ollaan hassuja. Kiitokset kommenteista ja mäkin taidan mennä treffaamaan nukkumattia. Yötä!

Mia kirjoitti...

*Ei saa päästään pois mielikuvaa pikkuruisista BB:sta :DDD*
Ihana tuo vihreä haalari varsinkin... Mä en oo koskaan ostanut lapsille Tickettiä kun oon vähän taikauskoinen ja mum mielestä se merkin nimi on niin "pahaenteinen"... Sen sijaan meillä kulkee pienimmät nyt kolmatta talvea Molon (on siinäkin oikein nimellä paiskattu) Polaris-haalareissa, ihan ykköset käytössä.

Sanna-Riikka kirjoitti...

Meillä on ollut sekä talvi että kevät ulkovaatteita Ticketin vaatteita ja saman huomion oon tehnyt, että polvet kestää "veljeltä toiselle" ja huomattavasti ovat myös paremmat päällä kuin Reimat siis istuvat lapsen päälle paremmin, mun mielestä ja mein Dani 7v on tylänny kovasti, sanoo, että talvitakkikin on "kevyt" ja ei hiosta.

Heidi kirjoitti...

Mulla on pakkomielteenä saada Kuutille kevääksi popin haalari, ihan pakko!
Ensi talvea en ole vielä jaksanut miettiä, vaikka varmaan pitäisi kun sitten saa taas ostaa täydellä hinnalla koko laumalle talvivehkeet :(

Onnenkyynel kirjoitti...

Jotensakin voin samaistua samaan höyryyn ;)
Nyt en olekkaan ihan toviin saanu päähäni mitään "must" juttua lapsille.
Ja oon huomannu, että sekin voi mennä ohi, kun yrityksistä huolimatta, ei vaan saa kaivettua just sitä minkä haluaa mistään ;)

5v tyttömme saa kyllä uudet kevätvaatteet juuri Ticketiltä (Jos vaan kevään kuosit miellyttäää mun silmää)
Muut menee syksysillä, kun muille ne vielä mahtuu =)

Ensi talvea kanssa mielessäni jo makustelen..Pääsee taas ostelemaan aika monet tamineet..
Kotiäidit toteuttaa välillä itteään vähä hassusti ;)

Peppi kirjoitti...

Ulkoiluvaatteisiin kannattaa kyllä panostaa melkein hinnalla millä hyvänsä. Ehkä kivannäköinen ja edullinen ei välttämättä ole se kestävin. Tosin onhan poikkeuksiakin joskus. Ja tylsää jos ulkona ei sais touhuta, kun vaatteet ei kestä.
Meillä on ollu Reimoja ja K:n menon kestäneet. Mutta ei kyllä hassummalle näytä tuo Tickettikään...
Näyttäis ett meilläkin alkamassa myös tuo, ett äiti ei voi omapäisesti kävästä kaupassa hakemassa vaatteita, vaan neiti haluaa sanoa oman painavan sanansa. Ja tietty saakin sanoa.

Kaaponkammari kirjoitti...

Mia; joo mäkin käytän sanaa Tickeet vaan mielelläni. Sen verran taikauskoinen oon minäkin. Mutta tuo Molo on kyllä kans mielenkiintoinen merkki:)

sanna-riikka: kiva kuulla, tosiaan vähän jopa ihmettelin, että puku on tosi ohut, mutta materiaali on niin hyvä.

Heidi: Mä kävin kuolaamassa kanssa popia mutta kaikki talvivehkeet oli myyty. Onneksi Kaapo sai ihanan turkoosin fleesen kummeiltaan keväästi. On ne vaan niin ihania.

Onnenkyynel: laitahan kuvia kuns saat hommattua kevättamineet. Teillä onkin melko iso katras puettavana joka vuosi.Meillä isoilla ei mitään erityisiä kevätvaatteita. Verkkareissa kulkevat kesät talvet, kun muuta eivät suostu laittamaan päälle:) Ja tietty ne 'BB:t alla!

Kaaponkammari kirjoitti...

peppi:K tykkää ihan varmasti ihailla vaatteita. Tytöt on usein vaatteiden perään:)

Olen kuullut Jonatan haalareista, että ne ois kestäviä ja edullisia, mutta onkohan kellään kokemusta?

On se oikeesti vähän hassua ostaa superkallista, mutta välillä on vaan "pakko".

Anni kirjoitti...

Minäkin annan suositteluni Ticketille, meillä ei ole muita haalareita nähty tähän mennessäkään, vaikkei noita ominaisuuksia ole vielä niin tarvittukaan. Ovat vaan niitä kauneimpia, ja turhamainenhan saa tosiaan välillä olla;)) Järkevää etsiä puku jo nyt!

Kaaponkammari kirjoitti...

Anni, kyllä se on ihan totta, että aina ei tartte kaikkia ominaisuuksia, vaan voi ostaa ihan ulkonäön vuoksi. se on sitä arkipäivän luxusta, josta pitää nauttia.

Terhi kirjoitti...

Meillä ei oo ollut kuin kerran Ticketin talvihaalari ja yhtenä keväänä kaikilla vk-haalarit. Jostain syystä oon ollut miltei aina merkkiuskollinen Reimatecille, josta mulla on pelkästään hyvää sanottavaa, myös polvien osalta. Mutta nyt nuo Ticketit on kyllä alkaneet houkuttaa - pitääkin tsekata, mitä nyt on tarjolla.

Ja hei, kuten joku tuossa totesi, niin tuo itse tuotemerkin nimi jollain tapaa vaivaa muakin..

Huvittaa ajatuskin Kaaposta Björn Borgeissaan :D

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi: aika jännä ilmiö, että montaa vaivaa tuo nimi. Pitäiskin laittaa palautetta firmaan. Saiskohan palkinnoksi keväthaalarin:)))

On ne reimat varmaan tosi hyviä, mutta jotenkin välillä on kiva vaihtaa merkkiä. Minnä käytti siitä kivasti T2H lyhennettä ja se kuullosti jo paljon paremmalta tai sitten se Ticket vaan.

Kaapo ja BB, onhan ne saatava heti kun peppu vähän kasvaa. Osta siekin Aapolle:)

Nina kirjoitti...

Mä kuulun sun kanssa samaan kerhoon "kun jotain päähäni saan, olen mahottoman sinnikäs"! :D

Pidän peukkuja että haalari löytyy!

Mulla ei ole Ticketeistä kokemusta kuin vauvahaalarista, me ollaan niin jämähdetty PO.P:n ulkovaatteisiin.

5xmamma kirjoitti...

Kuten varmaan arvaat meillä on ticketinkin haalareita kokeilu useampana vuonna. Meillä ne on ainakin ekstäneet hyvin ja lähteneet kiertoon tosi hyväkuntoisina.

Nytkin ostin alesta jo Minealle ensi talveksi kaksi ticketin haalaria(tarvitseehan noita kun aloittaa päiväkotiuran=)

Hyvä vinkki on ollut myös Ellos, se myy tickettiä ja sieellähän usein niitä -50% koodeja. Eli sieltä tilasin eskarilaiselle syksyllä puoleen hintaan.

T. Minna

5xmamma kirjoitti...

Niin ja piti vielä kommentoida että ticketin haalarit ovat mitoitukseltaan suurehkoja (eivät enää niin jättimäisiä kuin muutama vuosi sitten) mutta vieläkin reiluja.

Meillä on Minealle ensitalveksi 86 ja 92 (tyttö täyttää jouluna 2v) ja luulen että tuo 92 on liian iso, lähtee varmaan myyntiin.

Kaaponkammari kirjoitti...

Nina: sain eilen puvun. Ovat tosiaan reilun kokoisia, mutta parempi niin päin.POP:t on kyllä ihania, niitäkin kuolailen.

5xmamma: Uskon, että Mineealta löytyy kaksin kappalein. Sä oot niin uskomattoman kova pukemaan niitä ja lapset on aina viimeisen päälle. Puoleen hintaan oli tosiaan toi mutta tuo Ellos oli aivan loistoidea. Mulle ei tosin tuu mitään kuponkeja, kun en oo postimyyntejä käyttänyt, mutta jos tulee, niin tosiaan laitan harkintaan. Huutiksessa saat varmasti omasi pois, kun siellä aika hyvin huudellaan.

-m- kirjoitti...

Kiva haalari. Vihreä on mun suosikki!

Kaaponkammari kirjoitti...

m, kapella on sininen väri.

Anonyymi kirjoitti...

Ulkohaalariin kannattaa satsata!!! Kalsarit HM:stä. Isommille pojille en ainakaan minä vielä osta kaikkia vaatemerkkejä, mitä haluavat. Pitäisi saada palkankorotus ja toisaalta ei ole hyvä, että saa kaiken. Vaikeeta on kyllä välillä päättää, mitä ostaa ja mitä ei...t. Katariina