sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Hevosia noin niin kun sisustusmielessäTänään kattelin kotiani ja mietin, että onpas mulla tykästyksiä moniin juttuihin. Blogin myötä olen tehnyt uusia havaintoja: olen huomaamattani tykästynyt kärpässieniin, maatuskoihin, sydämiin ja tänään uusin havainto: hevoset ja lehmät.


Lehmien aika ei ole nyt:)

Otollisin aika ei ehkä ole esitellä lehmiä mutta heppoja voi esitellä hyvinkin. Mikäs sen ihanempaa kun rekiajelu lämpimien karhuntaljojen alla?  


Heppa on takorautainen, niin että saa lämmitellä luitaan takan vieressä.
Hevosella en ole koskaan ratsastannut ja ne tuntuvat jopa hieman pelottavilta. Mutta kotona ovat kyllä tosi komeita ja sen takia olen kait niitä tiedostamatta hieman kotiini hommannut. Ja joku niissä kiehtoo erityisesti, kun ne ovat ësillä ympäri vuoden, ei siis ns. "kausitavaraa" meillä kuten esim. punainen väri tällä hetkellä.

Tykätäänkös siellä hevosista noin niin kun sisustusmielessä vaiko  harrastuksena vaiko ei ollenkaan?

5 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Kivat noi valkoiset hevoset kaiteella!

Onneks olkoon vielä blogitunnustuksen johdosta. Mahtavaa! Siitä se lähtee... Luulen, että kyllä lukijat tänne löytää pikkuhiljaa. Mä käyn ainakin monta kertaa päivässä katsomassa onko tullut uusia juttuja!!

Peppi kirjoitti...

Aikuisiällä olen käynyt ehkä 3 kertaa issikkavaelluksella, mutta oikeestaan taidan vähän pelätä hevosia.
Noin sisustusmielessä ovat kyllä kauniita. Itsekin pyörittelin paria "jouluhevosta" vloppuna kaupassa, mutta eivät lähteneet mukaan. Säästölinja.. tai siis yritin ostella joululahjoja muille - en itselle :)

Kaaponkammari kirjoitti...

-m-, kiitos, heposet on kivoja, kun ei tartte kyytiin mennä.

Peppi:täällä myös säästölinjalla, joten en ole ollenkaan käynyt kaupoilla, paitsi reissussa. Vanhaa romua pyöritellyt:)

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Moikkista taasen :) Katselin tuossa edellisiä postauksia ja luin tuon ihmettelysi siitä miten saada enempi lukijoita.. No mullahan ei niitä nyt niin maan kauheasti ole mutta yhdyn kyllä Emilian kommenttiin, eli omalla aktiivisuudella saa lisää kävijöitä. Olen toki huomannut että jotkut bloggaajat eivät koskaan käy vastavierailulla vaikka itse kävisi harva se päivä kommentoimassa heidän postauksiaan.. Sitten ajan kanssa tulee niitä ihania vakkarilukijoita joiden kannustavat kommentit saa lukea joka postauksen perästä :)
Oletko ilmoittanut muuten blogisi blogilistalle? Sieltä monet etsivät uusia blogeja seurattavaksi ja omani löytyy sieltä..

Ja loppu tietty tuuria, joidenkin blogeista vaan tulee niitä missä on tuhat lukijaa ja miljoona kävijää.. eikä muuten ole kuvien tai juttujen laadusta kiinni:D Jos haluaa mahdollisimman paljon lukijoita niin voi kirjoittaa vaikka kännisekoiluistaan ja muusta törttöilystä.. jää oman harkinnan varaan millaista julkisuutta itselleen haluaa ;D

t: Sanna-Pauliina, lukijasi :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Moikka Sanna-Pauliina, kiitos kommentistasi. Se oli tosi tärkeä. Samaa olen ihmetellyt, että itse innokkaana kommentoi muiden viestejä ja usean viikon ajan tiettyjen henkilöiden, mutta he eivät koskaan käy vastavierailulla. Eikö oo kummallista? Minusta on!

En kyllä myöskään viitsi mitään hen.koht vuodatuksia laittaa. Ei oo mun juttu:)

Kiitos vielä ja mukavaa päivää!