perjantai 19. marraskuuta 2010

Poikien kammarista aloitetaan

Isojen poikien kammari kellarissa
    
                                                                                                      
Pitkäkainen haave oman blogin pitämisestä on nyt toteutunut ja olen ihan täpinöissäni kirjoittamassa ensimmäistä postaustani omaksi ilokseni ja toivottavasti myös muut ovat kiinnostuneita.
Lämpimästi tervetuloa siis Kaapon kammariin!
 
Blogimaailmaa olen jo pitkään seurannut lähinnä lukijan roolissa ja joskus harvakseltaan kommentoinut lähinnä osallistumalla ihaniin arpajaisiin:). Varmasti vasta oman blogin myötä tajuaa, kuinka tärkeitä ne kommentit ovat: Ne auttavat ja motivoivat keksimään ja kirjoittamaan uusia juttuja. Bloggaaminen vie varmasti paljon aikaa ja sen takia se varmaankin niin monelta helposti jää, ellei sitten innokkaita kommemmentoijia löydy. Alku varmasti kuitenkin aina hankalaa. Niinhän se on monessa muussakin asiassa.
Asumme itse rakentamassamme omakotitalossa, jossa kaikilla oman omat kammarinsa. Meille kävi kuitenkin niin, että isojen poikien kammarit ammottavat sänkyjen osalta tyhjyyttään, kun on niin mukavan turvallista nukkua yhdessä isoveljen kanssa. Pojat ovat 9 ja 13v. Sitten päädyttiin siihen, että laitetaan sängyt alakertaan ja tehdään yksi veljesten huone, jossa voivat rauhassa nukkua. Kellari on muuten ihan älyttömän hyvä paikka nukkua. Ilma on ihanan viileä ja unet tosi makeat:)


Sängyt olen molemmille pojille ostanut vanhana ja ovat ihanaa paksua petsattua puuta. Tykkään tosi paljon vanhoista aidoista puuhuonekaluista ja vaikka himoitsen useiden huonekalujen maalaamista valkoiseksi, niin nämä kuuluu olla juuri puunväriset minusta. Tehosteena olen käyttänyt punaisia tyynyjä ja nalleja. Päiväpeitot ovat ihan vitivalkoiset kevyet peitot, jotka valitettavan usein ovat ihan jossain muualla kuin sängyssä pedattuina... Yöpöytä on kukkakuvioinen, ehkei niin poikamainen, mutta menee minusta kivasti tunnelmaan, vaikka onkin erivärinen kuin sänky.


Onko muilla hassuja nukkumajärjestelyitä, vai nukutaanko teillä kiltisti omissa huoneissa?
6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sängyt, meinaatko maalata ne myös valkoiseksi? Onnea blogin kirjoittamiseen

kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos kiitos, niitä en maalaa mutta muita maalattavia on roppakaupalla. Kiitos kommentista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogin kirjoittamiseen, ihana idea ja sä oot niin hyvä sisustamaan.
Meillä pojat nukkuu samassa huoneessa, he kyllä itse tykkäävät, mutta meitä vanhempia helpottaisi, jos olisi omat huoneet. Kerrostalossa kun harvalla on alakertaa, johon voisi pojat laittaa meluamasta :) terkuin Katariina

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi :)! Meillä pojat halus ehdottomasti kesän jlkeen (9v ja 7v) nukkua samassa huoneessa ja kun käyttämätön koulupöytäkin siirtyi toiseen huoneeseen,on vanhemman pojan huoneesta tullut lätkä-ja jalkkiskamojen kuivatushuone, mailojen ym. tarpeellisen säilytystila. Kaipaisi hivenen miettimistä, mitä sinne laittaisi.
t. Saija

Kaaponkammari kirjoitti...

Katariina: Ite oot:)

Saija: teillä pojat kanssa viihtyvät yhdessä:)

Anonyymi kirjoitti...

Heips, kivat sivut, kauniisti kirjoitettu ja mukavia ideoita sisustamiseen! Sängyt ovat aivan ihanat ja älä vaan maalaa valkoiseksi. Mukava idea laittaa kengiä yms Ikean kehyksiin, toteutan ideasi mukaisesti omien kaksoistyttärieni kauniit kengät nyt "säilöön".