sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Alennusmyyntien vai säiden armoilla?

No enhän mä muuten ois mennyt talvipukua ostamaan Kaapolle, mutta sää vaatii....

Eilen sain päähäni, että en halua pilata näissä säissä Kaapon ykköstalvipukua ja niinpä aloin selaamaan nettiä ja miettimään, että mistä löytäisin edullisen toppapuvun, joka kävisi näihin säihin ja jota voisi pestä surutta ja pitää tarhassa hiekassa. Lumi tältä talvelta puuttuu ja hyvät puvut menevät pilalle.Edellytys tämän sään puvulle minulle on, että se olisi tumma ja lämpöinen ja samalla myös kosteutta pitävä ja ennen kaikkea halpa. JR-Juniorista ostin Joanthanin mustan talvipuvun 41 eurolla, joten sitä ei harmita pestä ja pitää. Ykköspuku jää sitten talvipakkasille ja myöhemmin kierrätettäväksi, sikäli mikäli talvea on tulossa tänä talvena.

Shoppailureissulla tarttoi itselleni edullinen leopardikuvioinen huivi ja yksi paita lisäksi Kaapolle, joten ihan pientä mutta piristävää!

6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Jeps, meilläkin roikkuu poikien uudet talvivaatteet naulakossa. Eipä ole paljoa tarttenut... Tulis vaan sitä lunta nyt edes sen verran, että viittii vähän ulkoilla, tuolla on niin synkkää ja ankeaa.

Onneks on jotkut rönttöset näille keleille.

Kaaponkammari kirjoitti...

Joo, nyt pitää puku pestä jo toisen kerran, kun edellistä en tainnut pestä kertaakaan.... Nyt mä piilotan ton uuden, ettei poika mangu sen perään ja laitan ton mustan päälle.

Kiitos visiitistä. Tosi piristävää <3

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se talvi vielä tulee, usko pois.

Mökö

Kaaponkammari kirjoitti...

Mökö, näin on ja nyt meillä ei ainakaan puvuista ole kiinni tämä homma :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei mene paremmin taallakaan! Uusi ja kallis toppatakki pesty jo kolme kertaa kun eskarilainen on niin mutainen kun Eskasta tulee...tieda missa se pyorii... Pakko ostaa halpa Versio eskariin!
-P

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiitos P viestistäsi. Onneksi nyt saa halvalla noita vaatteita, kun on alet ja kiitos kovasti kommentista.