lauantai 11. helmikuuta 2012

Uusi kodinhoitohuone ihan ilmaiseksi


Kivaa, ettei minua olla ihan unohdettu täällä. Ja vielä kivempaa selailla teidän blogeja. Paljon on tapahtunut kahdeksassa kuukaudessa.

Mutta tiiättekö mitä? Meillä on Ikean Åpplåd luonnonvalkoiset kodinhoitohuoneen kaapit. Niihin on tässä kahdeksassa vuodessa tullut hieman kuplia ja halkeamia, itse asiassa aika paljon. Ollaan ajatelut, että annetaan olla, uusitaan sitten joskus koko khh.

Eilen lähdettiin kuitenkin huvikseen Ikeaan, kun välillä innostutaan miettimään keittiön tai jonkun muun kohdan laittoa uusiksi. Käytiin siis katsastamassa yhtä uutta keittiön ovea eilen ihan livenä  ja minä samalla vaivihkaa kysäisin, että mistäköhän se khh ovien kupruilu johtuu.

Ja sitten se paras osio: Myyjä sanoi, että tässä Applåd oven valmistuksessa on ollut vikaa ja tehtaalla on ollut tulipalo. Tuokaa kaapit tänne ja saatte uudet tilalle. Yleensä mitkään takuut ei toimi ja aina on joku porsaanreikä, ettei uutta saa tilalle. Mutta Ikean takuu todellakin toimii ja tänään käytiin hakemassa ihan uudet ovet tänään ja tyhjää rahapussiani ei tarvinnut edes kaivaa esille.

Myyjä pahoitteli, ettei luonnonvalkoisia enää ollut ja saatiin aivan ihanat valkoiset ovet. Minähän just halusin ne valkoiset. Tästä sitten alkaa meidän khh remppa ja taitaa se taas sillai rönsyillä, että pitäähän se laittaa kunnolla joka puolelta.

Mitäs sanotte tästä kamut??? Kuva ovesta on otettu netistä kopioimalla, mutta kuvailen remonttia, nyt kun täällä taas ollaan. JEE JEE!

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Vautsi, kiva että joku takuu todellakin vielä toimii!!:)


Mulla menee hermo tuohon elloksen rimpula lamppuun!:D

Kaaponkammari kirjoitti...

Joo se lamppu on tosiaan aika susi!

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi hieno homma!

Heidi kirjoitti...

oHO! Ompa tosiaan ihme että joku homma toimii! :) Ja kiva että tulit takaisin.

Elämää äitinä kirjoitti...

Wautsi!! :) Ja mukavaa päästä taas seuraamaan blogiasi!

M kirjoitti...

Hieno homma!
Ja kiva kun oot takaisin, sulle ois mun blogissa tunnustus =)

Kirsi kirjoitti...

Olipas mukava lukea iloisesta yllätyksestä,monestihan ne yllätykset on just toisin päin:)Niitä remppakuvia odotellessa oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, mikä homma! Upeaa!