maanantai 27. helmikuuta 2012

KierrätyssohvatMeillä koti uudistuu kovaa vauhtia puolivahingossa kierrätysperiaatteella.Viimeisin uudistus on tämä yläkerta, joka sai uuden ilmeen kierrätyssohvilla: kaksi sohvaa, pöytä ja nojatuoli rahilla. Itse suosikkisohvanväri on valkoinen, mutta tuo pienin piipertäjä pitää huolen siitä, että kaikki valkoinen muistuttaa likaista harmaata tai mustaa erilaisilla muilla väreillä höystettynä. Tähän elämäntilanteeseen siis oikein passelit sohvat ja kukkarokin tykkäsi:)

Vanhempani olivat totaalisen kyllästyneitä omiinsa ja kun he aloittivat remontin, ja antoivat siis omat vanhat sohvansa meille.


Minusuta malli on klassinen, vaikkakin sohvilla on ikää jo reilusti. Sohvat ovat minun skaalalla aivan kuin uudet, ei käytönjälkiä ja ikää 15 vee. Sohvat ovat aikoinaan ostettu Askosta ja runko on erittäin painava, joten siitä päättelin,että runko on ainakin hyvä. Vielä pitäisi joku kiva valkoinen matto hankkia, niin saa nämä kierrätyssohvat kelvata meille, niin kauan kuin Kaapo ja isommat pojat pomppivat ja välillä salaa syövät sohvilla. (Niin ja minäkin syön.)
Tässä meidän pienimmässä on virtaa vaikka koko kylälle jaettavaksi. Hän myös huolehtii siitä, että tavarat ovat sekaisin. Ai että kun tuo kuva kaipaa uutta valaisisnta. En saa sitä lokkia mielestäni... Sitä tuskin löytyy kierrätettynä.

2 kommenttia:

Elämää äitinä kirjoitti...

Ihanan näköistä! Kyllä kierrätys kannattaa!!! :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Ihan kierrätysmeiningillä täällä mennään, kiitos viestistäsi, se lämmitti