tiistai 14. kesäkuuta 2011

SprayaustaViikonloppuna päätin minäkin kokeilla spraymaalilla huonekalun maalaamista. Rautakaupassa näytti olevan värejä vaikka millä mitalla, eikä hintakaan ollut päätä huimaava: 5,50 purkki. Maalauskohteita meillä löytyisi paljon mutta kuuman päivän kunniaksi kokeilin purkkia valkoiseen korisohvaan, joka oli minun kouluajoiltani. Edelleen tukeva ja hyvä, tosin väri todella lähtenyt. Sitä käytetään edellen usein vilvottelusohvana saunan jälkeen.


En rapsutellut sohvaa mitenkään, vaan ainoastaan sprayasin sohvan kauttaaltaan. Lopputulokseen olin oikein tyytyväinen, joten kannattaa ehdottomasti kokeilla spraymaalilla maalaamista. Täytynee ostaa uusi pullo ja jatkaa projekteja.


Onkos siellä kokeiltu spraymaalia?

11 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Olen tuunannu vaikka mitä.. ;)

Koukuttavaa puuhaa. :D

Mutta yllättävän paljon sitä kuluu, varsinkin jos tahtoo peittävän. Ja sitte pitää olla tuuleton paikka mutta sisällä sitä ei voi tehdä..vähän haasteellista aina.

Kaaponkammari kirjoitti...

Kiva kuulla, että olet sprayaillut. Se on mielenkiintoista varsinkin minunlaiselle hätähousulle. Kyllä sitä se pullo meni, tosin en niin kauhean tarkka ollut ton sohvan kanssa, kun ulkona on. Kiva olisi nähdä postauksia aiheesta, jos joku on tehnyt?

Kirsi kirjoitti...

Kyllä onkin teillä viihtyisä "vilvoittelupaikka"=D Minä olen viime päivinä heilunu spraymaalin kanssa oikein urakalla,melkein kaikki huushollin "korit" on saanu käsittelyn,pikkuinen rottinlilipasto odottaa vielä vuoroaan...Tosissaan koukuttavaa puuhaa,kun jälkeä syntyy nopeasti ja itse en ole pinnasta niin nokonnuuka,ei haittaa jos jää vähän rouheaksi=D

Peppi kirjoitti...

Sprayailu on kivaa ja nopeaa! kunhan ei vaan hengittele niitä maalikatkuja... Pihalla kuitenkin helppoa. Nyt kesäaikaan pitäis keksiä kaikki sprayattavat.

Itse olen sprayaillut koreja, makkarin rottinkituolin ja veskin peilin karmitkin sprayailin...

Tulee ihan joku Välimerellinen kuisti mieleen tuosta istuskeluryhmästä. Tosi viihtyisä!

Onnenkyynel kirjoitti...

Tuttua hommaa on=)
Nyttenki odottais maalausta sekä sudilla, että sprayllä moni projekti.

Maalailuintoa sinne.

Virpi kirjoitti...

Tuttua puuhaa ja kätevää! Mä olen sprayaillut vaikka mitä, ikkunanpokia, lampunjalkoja, kransseja, koreja jne.

Kaunis on teidän vilvoittelupaikka :)

J kirjoitti...

Ihana sohva! Täällä kans spray-purkki ollu kovassa käytössä :) Vasta maalattiin kukkaruukut mustiksi. Tuli ku uudet! Helppoa ja nopeaa uudistusta.

Kaaponkammari kirjoitti...

Kirsi:laitahan kuvia. Olisi kiva nähdä uudistuksia. Minäkään en pinnasta niin tarkka.

Peppi:Aurinko voi olla yksi syy tuohon tunnelmaan:), kiitos kauniista sanoista. sen sun peilin muistan ja kovasti siitä tykkäsin.

onnenkyynel:hih, muillakin noita projekteja riittää. Itse en ole vielä päässyt pensseliasteelle:)

Virpi: Kiitos virpi, laitaan kuvia, kun en muista juttua maalauksistasi, vai oletko tehnyt jutun?

J: todella koukuttavaa, taidan ostaa kolme purkkia kun menen rautakauppaan ja ulkona sprayailen, kun haju on kova.

Sanna-Pauliina kirjoitti...

On kokeiltu, kylpyhuoneessa ;D Vieläkin suikussa valkosia täpliä kun spreijasin Madonna patsaita! Maston on niin hienojakoista ettei mitkään suojaukset auttanu :/

Siis aivan ihan korisohva, just tommosen voisin ottaa omalle parvekkeelle! Niin ihanan mummulan näköinen ja perinteinen että sopii ruusupuskan viereen kuin nenä päähän :)

Tv. Sanna-Pauliina

Elwira kirjoitti...

Jep - spreijailtu sään patinoimia rottinkihuonekaluja, pärekoreja, peltipurkkeja, kukkaruukkuja jne. Maalaamisen verrattessa niiiiin ihanan nopeaa hommaa. Ainakin minulta karkasi mopo käsistä ja yks jos toinenkin ajan/sään patinoima sai uuden väritylksen. Hyvää kesän jatkoa ja kiitos kauniista blogista.

Terhi kirjoitti...

Mä oon sprayannut ainoastaan yhden ison korin, tai siis mies sen teki, jos totta puhutaan :) Mua harmittaa, kun pari vuotta sitten heitettiin ROSKIIN meidän kaksi korituolia. Ei niissä periaatteessa mitään vikaa edes ollut, en vaan enää tykänny niistä. Tyhmä minä. Nyt haluaisin ne takaisin, ja sprayaisin ne ;) Hieno tuli tuosta sohvasta!