sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lasten hotellihuoneet

Kesä on kuuminta sesonkia matkustuksen suhteen ja siitä tulikin yksi toive, joten toivottavasti mahdollisimman moni hotelliketjun omistaja lukee tämän... Hih, varmaan tosi moni... Mutta kiva kuitenkin jakaa tämä teidän lukijoiden kanssa ja miettiä, oletteko törmänneet samaan.

Lasten kanssa hotellihuoneen varaaminen voi olla todellinen haaste. Perhehuoneita on vähän ja viime tipassa varaaminen on lähes mahdoton tehtävä. Miksi ei tehdä enemmän viihtyisiä perhehuoneita, jossa voi hieman isompikin perhe majoittua? Todella arvokasta lystiä on varata kahta huonetta kerralla. Aika harvaassa on huoneet, jotka on tehty erityisesti lapsia varten.

Voisi kuvitella, että hotellien myynnit kasvaisivat ja saisivat uskollisia asiakkaita, kun lapset viihtyisivät myös hotellihuoneissa.

Bongasin tämän hotellihuoneen ja melkein jo tein varauksen...

Tässä huoneessa olisi minusta mukava viettää myös aikaa, sillä lasten kanssa hotellihuoneessa ainakin me vietämme enemmän aikaa kuin muuten, sillä päikkärit yms. ollaan ihan rauhakseltaan huoneessa, jos mahdollista.

Onkos teillä millaisia kokemuksia viihtyisisistä lapsiystävällisistä hotellihuoneista?

10 kommenttia:

Onnenkyynel kirjoitti...

No vitsit. Tuoltahan ei tekis mieli lähteä katsastamaan kaupunkia ollenkaan ;)
Meillä on juuriki se ongelma,
että ei mahduta yhteen huoneeseen.

Juuri katselin laivamatkoja ja törmäsin puol vahingossa 8 hengen perhehyttiin, joita en tienny olevan olemassa.
Siittäpä olinki yhtä innoissani,
ku sinä tuosta huoneesta= Varasin jo melkein matkan ;)

Kaaponkammari kirjoitti...

Loistava teille tuo perhehytti. Ei kun vaan varausta tekemään ja sassiin. En edes uskalla miettiä, mitä maksaisi...:) Kiva kun kävit!

Terhi kirjoitti...

No vau! Siis mistä tuollaisia huoneita löytyy?!? Meidän perhekokoon hotellihuoneita on käsittämättömän vähän, jos ollenkaan. Nyt Aapon ollessa maailmassa ei olla käyty hotelleissa, laivalla vaan. Siljan perhehytit, jotka max. 6hlölle, on mun mielestä ihan kivoja ja tilavia. Eihän siellä mitään erikoisuuksia siis ole. Hotelleista ehdotetaan aina kahta huonetta :(

Peppi kirjoitti...

Just yhden kaverin kanssa ollaan pähkätty hotellihuoneasiaa. Meillä yhdet häät tulossa ja pitäisi yöpyminen järjestää. Meillähän menee ihan ok yhden lapsen kanssa, mutta kun ysvävälläni isompi perhe, niin he joutuisivat kaksi huonetta ottamaan ja kalliiksi tulee.
Tuommonen huone näyttää luksukselle. Onko edes Suomesta?!

Virpi kirjoitti...

No onpas kiva hotellihuone :) Mä kans mietin että missähän tuollaisia mahtaa olla? Meilläkin sama ongelma kuin monella muulla... yhteen huoneeseen ei millään mahduta, hyvä jos kahteen ja sen vuoksi hotelleissa yöpyminen koko porukalla onkin jäänyt.

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi, Peppi, Virpi: Tilausta tuntuisi olevan lapsiperheiden huoneelle, mutta en ole minäkään onnistunut suomesta saamaan muuta kuin lisävuoteita tai niitä kalliita vaihtoehtoja.

Tämä kuva on Thaimaasta, joo oo. Aika kaukana kyllä tosiaan on, jos meinaa perhehuonetta.

Elämää äitinä kirjoitti...

Siis wau!! Miksi ei suomessa ole tällaisia!!?? Kyllä aikuisetkin nauttii lomastaan ihan eritavalla kun lapset nauttii!!! :D
Vierailin sattumalta blogissasi, ja jään lukiaksikin!

Mira kirjoitti...

On kyllä mahtava huone!! Sekin on jännä, että vaikka mahtuis isonkin perheen kanssa normihuoneeseen (ainahan sänkyyn vähintään 2 mahtuu ...?) niin ainakaan ulkomaanmatkoja varatessa se ei onnistu, vaan jokaiselle on oltava oma vuode..

Cia kirjoitti...

Tuollaisia tarvittaisiin ehdottomasti suomeenkin!Me tykättäisiin kovasti käydä kylpylöissä mutta ei ole kivaa ottaa kahta huonetta ja jakaa perhettä niihin,toiseen huoneesen iskä ja toiseen äiti :(

Hanna kirjoitti...

Ja kaikki perhepaketti tarjoukset on aina perheille, joissa on 2 lasta! Me ollaan lähdössä kylpylään ensi viikonloppuna ja piti varata sviitti, kun hotellivirkailija oli sitä mieltä ettei meidän viisi henkinen perhe mahdu perhehuoneeseen... No toisaalta ei minulla sinällään ole mitään sviitiä vastaan ;)