perjantai 11. helmikuuta 2011

Aakkoset viehättää

*kuvat kopioitu, eivät omia.

Monissa blogeissa on ihastuttavia sisustustarroja käytetty kauniisti erilaisissa tiloissa. Selailin huvikseni ulkomaisia sivuja nyt kun olen päässyt tämän nettishoppaamisen makuun...

No tosiaan niitä mielikuvitusostokia voi tehdä mielinmäärin, mutta tähän yllä olevaan sisustustarraan ihastuin oikein toden teolla. Pienellä vaivalla saisi kauniin katseenvangitsijan lastenhuoneeseen. Mistäköhän mahtaa johtua, että nuo aakkoset viehättää minua jotenkin erityisesti?

Olihan ulkomaisilla sivuilla tosi kivoja muitakin sisustustarroja. Suomessa minusta on vallalla enemmänkin englannin ja suomen kieliset sananparret mutta ulkomailla on mitä ihanempia kuvioita. Tai enhän minä ole varma, kun en niitä Suomesta ole edes metsästänyt.

Mutta siis aakkosten merkeissä tämä ilta. Tein toisenkin postauksen mutta kuvien lataamisessa oli ongelmia ja kuvat epätarkkoja.

7 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihania! Mä tykkään!

Bloggeri on taas jotenkin ihan kenkku. Mullakin on ollut ongelmia ja kuvat hajoo näytöllä...

Ihanaa viikonloppua sinne!

Terhi kirjoitti...

Hauska tuo aakkosjuttu!! Mä oon ihastunut myöhäisheränneisesti niihin tekstijuttuihin ja haluaisinkin makuuhuoneeseen ja eteiseen tekstitarrat. Vielä en oo saanut aikaiseksi tilata, tosin meidän lähelläolevassa sisustuskaupassakin moisia myydään ja sieltä voi tilata haluamiaan.

Kivaa perjantaita!

BB kirjoitti...

Kertakaikkiaan ihanat aakkoset - ei ihme että innostuit..Kommentoin tässä ensimmäistä kertaa, jännittää vähän ;-)

Kaaponkammari kirjoitti...

Emilia: mukavaa, että tykkäät.
Bloggeri tosiaan kenkkuilee ihan oudosti, mutta ei maha mittään.

Mukavaa viikonloppua ja leffailtaa.

Terhi: Niin minustakin on tuo aakkosjuttu aivan ihana. Tykkään sellaisista nopeasti toteteutettavista jutuista ja tuo tarrajuttu on just sellainen. Eikun lätkiä seinille vaan nuo tarrat ja avot, ihan uusi ilme.

Laitoin alkuviikosta tilaukseen sellaisen ranskan kielisen sananparren ja odotan kuumeisesti postiluukun kolahdusta ja paikkakin on valmiina. Oli edullinen ja tosi kaunis. Laitahan sinäkin vaan tilausta menemään:)

BB. Uskollinen ystäväni ja blogiseuraaja. Kerrassaan mahtavaa, että kommentoit. Tahtoo lisää!!!

Villa Kajava kirjoitti...

Moro :)! Kivoja löytöjä rouva tehnyt surffatessa! Mä meinasin ensin ostaa esikoisen huoneeseen sen heppajulisteen tilalle aakkosjulisteen,mutta no, toisin valitsin.

Mä myös tykkään just aakkosista. Meillä on tuulikaapin ovessa tekstitarra, olen tykännyt siitä kovati ("Welcome to our home"). Se just noissa tarroissa on parasta, kun nopeasti ja edullisesti (tärkeää :)) saa muutettua huoneen ilmettä. Meillä on yläkerran jokaisessa makkarissa tapetit, niin ei harmillisesti paras idea laittaa eikä ehkä sopiskaan seinälle silloin...?

Mukavaa viikonloppua!

t.Minna :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Moi Minna, Kyllä tytöille taitaa nuo hepat olla aika kova juttu. Varmaan ihan oikea valinta.

Mulla on samanlaiset haaveet tuon tarran suhteen. Ajattelin sen ulko-oveen, kunhan postiluukku kolahtaa. Hassua, että odotan sitä yhtä tarraa niin kovasti.

Ootko muualle ajatellut noita tarroja? Mä tota Kaapon aakkosjuttua meinasin, tosin on tapetti pohjana, mutta aattelin, että ei se haittaa. Tiedä häntä. Pitänee miettiä vielä.

Ihanaa viikkistä ja ollaan kuulolla!!!

Peppi kirjoitti...

Tosi kivoille näyttää noi aakkoset!
Meillä ainakin ihan tapettiseinä pohjana K:n huoneen puu-tarralle. Tietty voihan liima vaihdella, mutta olen irrotellut sisustustarroja ja laittanut uudelleen, eikä tapetti ainakaan ole kärsinyt.
Tässä vallan alkaa innostua näistä nettikaupoista, kun näkee mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy :) Tosi edullisia urheilukamppeita olit löytänyt.. hmmmm.