lauantai 8. tammikuuta 2011

Valkoinen ruokapöytä



Ihmeiden aika ei ole ohi. Löysin tänään ruokapöydän, joka sopi niin budjettimme kuin ulkonäön puolesta meidän ruokailutilaan ainakin paremmin kuin entinen tamminen. Olin niin kyllästynyt tammiseen pöytään, ettette usko. Nyt siis ihaninta on se, että pöytä on VALKOINEN. Oon haaveillut valkoisesta ruokapöydästä jo pitkään, mutta sopivaa ei oo löytynyt, tai sitten se on ollut aivan liian kallis. Etten antaisi liian ruusuista kuvitelmaa pöydästä, niin toki kovemmalla hinnalla olisi saanut sen unelman, mutta hinta/laatusuhde oli tässä minusta kohdallaan.

Aloitimme kauppakierroksen Vepsäläisestä ja siellä olikin yksi aika kiva pöytä edullisesti, mutta väriltään aivan liian kermainen. Hinta oli tosi edullinen, joten alet oli sielläkin hyvät.

Jatkettiin sitten ja mentiin Askoon. Olin käynyt kierroksella siellä jo aiemmin ja minulle olisi kelvannut korkeakiiltoinen valkoinen paksujalkainen pöytä mutta mieheni katsoi pöytää aivan eri silmin kuin minä (järki-ihminen). Korkeakiiltoinen valkoinen pöytä ei oikein lapsiperheelle käy, sillä Kaapo paukuttaa pöytää apinanraivolla joka kerta kun hän syö. Lusikka täytyy olla toisessa kädessä ja hän syö olevinaan itse, vaikkei muuta kuin sotke:) Kiiltäviä pöytiä ei korjata, eikä hietoa millään, vaan kaikki jäljet jäävät siihen näkyville.

Sitten lähdimme käymään Suomi Sohvassa, joka oli ihan fiasko. Ei ollut meidän kauppa se.

Kuin sattumalta  mentiin Cobelloon. Onkin pitänyt käydä siellä useaan otteeseen, mutta en ole sinne asti koskaan aiemmin päässyt. Ihana kauppa ja monet tuotteet hyvässä alessa. Suosittelen lämpimästi!  Aivan ihana kiharaturkkinen lagotto koira tuli ensimmäisenä vastaan myyntimieheksi ja sitten tuli myös myyjä. Joulukoristeet olivat olleet valkoisella tanskalaisella ruokapöydällä ja nyt se myytiin pilkkahintaan uuden tavaran tieltä. Olin ihan huippuonnellinen, ja hinta oli 190€. Oikea hinta oli 470€ mutta viimeinen kappale myytiin pois. Tuoleiksi laitan erilaisia vanhoja puutuoleja, jota meillä on tasan kolme kappaletta + Kaapon valkoinen trip trappi. Projekti on siinä mielessä kesken, että niitä vanhoja perinteisiä puutuoleja pitäisi metsästää. Huuto netistä ajattelin katsoa ja sitten täytyy lähteä kierrokselle.





Myyjä kertoi, että ensi kuussa liikkeeseen avataan luomukahvila. Täytynee silloin mennä kaffeelle. Lisäksi jätin yhteystietoni, sillä he järjestävät kanta-asiakasiltoja.

Oletko nähnyt jossain puutuoleja myynnissä? Millaisesta ruokapöydästä sinä pidät ja oletko tyytyväinen omaasi?

22 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kävipä teillä tuuri! =)Hyvän näköinen pöytä ja ihania nuo eriparituolit <3
Mä tarvitsisin kanssa uuden ruokapöydän, meillä on vanhan näköistä puuta oleva (mun blogissa näkyy pari huonoa kuvaa) 100cmx200cm pöytä. Toisaaltaan aivan ihana ja mun näköinen ja siitä hyvä ettei tarvii kolhuilta suojata mutta aivan raivostuttava puhdistaa ja hiukan liian iso meidän ruokailutilaan. Mä unelmoin sellaisesta valkoisesta modernista "pirttikalustosta", siis tosi suoralinjaisista pöydästä ja penkeistä. Tai edes uudesta valkoisesta pöydästä.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onnittelut uudesta pöydästä! Joskus löydön tekee sieltä, mistä ehkä vähiten odottaa :)

Minä keräilen vanhoja puutuoleja varmaan maailman tappiin. Ehtona on aina halpa hinta. Nyt niitä jo tusina onkin kasassa, mutta koskaan ei voi olla liikaa. Onnea metsästykseen. Kurkkaa ihmeessä Anno.fi ja romuritari!

Mukavaa lauantai iltaa ja pusu suloiselle Kaapolle :D

Kaaponkammari kirjoitti...

Mia: kiitos visiitistä. Toivotaan, että toive toteutuu.

Uusi kuu: Kaapolle annettu märkiä pusuja:) Vaude, tusina tuoleja. Hyvin oot saanut kerättyä. Mä katon noita linkkejä. Kiitos tosi paljon niistä. Mä en kummastakaan ole kuullut aiemmin.

Mukavaa iltaa teille ihaNAISET kommentoijat!

Sini kirjoitti...

Kiva, että löysitte hyvän pöydän! Ja toivottavasti tuolitkin ovat pian kasassa. Itse olen myös tosi onnellinen pöydästä ja tuoleista, jotka löysin aitasta ja maalasin (kuvia blogissani viime marraskuulta muistaakseni) :) Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

Kaaponkammari kirjoitti...

Sini: ihannäköiset pöydät ja tuolit. Kauniisti olet ne laittanut kuntoon. Yritin kommentoida niitä myös blogissasi, mutta en tiedä tuliko se läpi, vai kämmäsinkö jotain.

Linda kirjoitti...

Oi, Cobello on yksi mun lempparikaupoista!!! Ja meillehän tuli lagotto sen jälkeen kun siellä törmättiin Muruun ;)
Tosi hyvä löytö tuo pöytä! Pitänee itsekin lähteä heidän alet vielä katsastamaan!

Mukavaa lauantai illan jatkoa sinne :)

Kaaponkammari kirjoitti...

Linda: Nin on kerrassaan ihana kauppa. Menen kyllä yksin vielä kiertelemään. Onkohan meilläkin pian Lagotto? Se muru kyllä pyörii mun mielessä.

Onnenkyynel kirjoitti...

Joskus sitä osuu oikeaan aikaan oikeeseen paikkaan.
Pöytä on tosi kaunis.

Ja tuolit on ihania löytöjä ja värit ♥

Cobello on munkin lemppari, siellä jaksais luututa vaikka monta tuntia.

Peppi kirjoitti...

Kaunis pöytä! Tykkään noista laudoista, siis siitä ettei ole pöytälevy. Ja tuollaiset tuolit sopivat pöydän kanssa.
Itse olin edellisessä asunnossa tyytyväinen meidän koivun väriseen tukevaan pöytään, mutta nyt se on täysin väärän värinen tummiin lattioihin. Kummanhan tekis vaihtais lattiat vai pöydän :) (oikeesti kyl haluisin melkein lattian vaihtaa, mut ei istu budjettiin)

Minna kirjoitti...

Kivannäköinen pöytä! Teitte hyvät kaupat tuolla hinnalla :). Mun mielestä myös puupöydän kanssa näyttää kivalta eripaituolit ja mielellään "vanhat"/vanhannäköiset. Meillä on edellisen kodin ruokapöytä tallessa varastossa ja tuolit ripoteltu makkareihin käyttöön. Erityisesti mun mies on kovin kiintynyt jostain kumman syystä tuohon pöytään? ;). Nyt meillä on ruokapöytänä tanskalaisen BoConceptin suht`moderni pöytä, jota kyllä rrrakastan, hih. (Edellisessä kodissa se oli ruokahuoneessa). Ja tuolit saman valmistajan valkonahkaiset, erittäin painavat ja tukevat tuolit (blogissa kuvia molemmista pöydistä; tunnisteet:sisustus). Erittäin tyytyväinen olen ollut ja laadukas puu kyllä kestää kovaakin käsittelyä, ainakin meillä 1½v:n haarukanjäljet tasoittuneet kadoksiin,käytämme kyllä myös hänellä tablettia ;), ei viitsi turhia riskejä ottaa.. Mullekin tuo Cobello on ihan uus tuttavuus, voisipa ajellakin sinne, kun lenssut hellittävät.

OIkein kivaa lauantai-illan jatkoa sekä lepooisaa sunnuntaita Kaaponkammariin :)!

t.Minna :)

Kaaponkammari kirjoitti...

onnenkyynel: kun tarpeeksi jaksaa kierrellä, niin löytää. Se cobello on kyllä mun suosikki tästä lähtien.

peppi: mä mietin kans lattianvaihtoa valkoiseksi mutta helpompi vaihtaa huonekaluja. Toivottavasti löydät myös edullisen ratkaisun. Ehkä sun ompelutaidoilla liinat ja huput ois halpa ratkaisu?

minna: kannattaa käydä cobello. Katsonkin seuraavaksi teidän pöytää. Ainakin laadukas on merkki.

Terhi kirjoitti...

Onpa käynyt hyvä tuuri! Juurikin tuollaisen pöydän voisin haluta meillekin. Meillä tosin on populaa sen verran, että ei yksi pöytä riitä, ellei se ole tosi iso. Meillä on nyt 2 valkoista ruokapöytää rinnakkain muodostaen yhden iiiison pöydän ;) Ihanat nuo tuolit!

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi, olisi kivaa nähdä kuvia niin isosta pöydästä. Sinne saa ainakin kauniita tavaroita esiin ja mielin määrin tulppaaneja, jos vaan raaskii ostaa:)

Aamulla ensimmäisenä hieraisin ihastelemaan pöytää. Uusia huonekaluja ei ole tullut tähän torppaan piiitkään aikaan, joten nyt nauttii oikein olan takaa.

Maria kirjoitti...

Hitsi, mikä löytö! Cobello on aivan uskomattoman ihana liike. Jos ois rahaa, niin kävisin siellä kyllä useasti ostoksilla täältä käsin :)

Vanhoja tuoleja varmasti löytyy, oletko kiertänyt kirpputoreja..? Ainakin viime kesänä Oulussa oli yhdellä kirpputorilla vaikka kuinka paljon vanhoja tuoleja. Ikävä kyllä, monet on hoksannu, mitä aarteita ne on, ja hinnatkin on sitte aika kovia. Mutta varmasti niitä esim. just huuto netistä voi saada edullisestikin!

Mukavaa sunnuntaita!

Nina kirjoitti...

Heipparallaa! Kivan pöydän olette löytäneet ja tosi edullisesti, onnittelut! :)

Blogisi vaikuttaa kivalta, klikkailin itseni lukijaksi.

Kaaponkammari kirjoitti...

Maria: Niin on Cobello aivan uskomaton paikka. Täytyy vielä mennä uusiksi sinne lähiaikoine. Alet oli käynnissä. Kävin tänään kiertelemässä kirppareita, mutta ei tärpännyt tuolit. Huutonetistä pitää kytätä ja uuden kuun Emilialta sain pari hyvää vinkkiä.

Nina: Tervetuloa, on huippua saada uusia lukijoita!

-m- kirjoitti...

Ihana pöytä! Ihan eri näköiseksi tulee koko huone. Tuoleja vaan metsästämään.

Heidi kirjoitti...

Hyvännäköinen ja edullinen pöytä!! Tsemppiä tuolien metsästykseen.
Itsellä vähän sama kuin uudenkuun emilialla. Tuoleja lähtee mukaani mistä milloinkin, halvalla ja ilmaiseksi. (heh, enkä nyt sentää tarkoita varastamista..)
Muutama on saatu mummuloista (ruokapöydän puutuolit), pari olen ostanut kirppareilta hintaan 2-4euroa, yhden olen pelastanut juhannuskokosta. :)
Meillä on siis tummaksi petsatut n.100vuotiaat tuolit keittiössä ja vanhasta ovesta olen tehnyt pöydän laittamalla lasin päälle.
Haaveissa kulunut pirttipöytä....

Kaaponkammari kirjoitti...

-m täytyy metsästää. tein kierroksen tänään muttei osunut silmään.

Heidi tuo juhannuskokko pisti hymyilyttämään. Minulla kaksi navetan vintiltä:)

Mukavaa viikkoa molemmille!


Ihanaa kun kommentoitte!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa kun olit löytänyt blogiini! :) Tulin heti kylään ja tykkään! Hyviä juttuja ja kuvia! Upea pöytä ja mihin hintaan!!! Mulla myös keittiön pöydän vaihto ollut jo kauan tapetilla ja joko yritän tehdä itse lankkupöydän ensi kesänä tai sitten etsin jostain tuontapaisen kuin sinun uusi pöytä! Ja niitä eripari tuoleja minäkin etsin, mutta mieluisia vaikea löytää :)

-m- kirjoitti...

Onko onnistanut tuolien kanssa?

Kaaponkammari kirjoitti...

Hilda mukaa, että kaaponkammarissa oli sinulle mieleisiä juttuja. Tunne on siis molemminpuolinen. Innolla seuraan pöytäsi metsästystä ja tuolien metsästys taitaa olla molemmilla käynnissä.

-m- ei vielä ole tärpännyt, oisko ideoita?