perjantai 3. joulukuuta 2010

Joulukoristelua


.

    

Joulun valmistelu on pikku hiljaa alkanut. Tyynyjen värisävyihin on lisätty ripaus punaista ja osa joulukoristeista on kaivettu esille. Kunnon pakkaset ovat mahdollistaneet jäälyhtyjen teon. Niitä voisi vaan tuijottaa. On ne vaan ihania!

Sisällä loistavat jouluvalot saavat kodin tuntumaan hämärässä niin jouluiselta. Lisäksi vielä oikeita kynttilöitä palamaan:)


Poika lupasi tehdä kotitaloustunnilla oppimansa piparkakkutaikinan tänään, joten pipareita luvassa viikonloppuna. Leipomiseen ei minulla mitään suuren suurta himoa ole, joten on aivan loistavaa, että koulussa opetetaan tuota kotitaloutta:)

Tämän pienen "possun tahdittamana" valmistelemme joulua!
Onkos siellä jo jouluvalmistelut käynnissä? 


5 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Tosi kivan näköistä. Mä oon kans laittanut kranssit ikkunaan ja kynttilöitä. Viikonlopuksi pitää lähterä hakemaan tulppaaneita ja ehkä sen Amarylliksenkin vois jo tohon ikkunalle hankkia. Eiköhän se jouluun asti selviäis mun hoidolla...

Kaapo on huikeen ihana!!

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Oikun nättiä teillä! Minä täällä taikinaisilla käsilleni sotken näppistä :) Noita tähtityynyjä määkin haluaisin kotiini, mistä oot ostanu vai tehnykkö itte?

Mukavaa viikonloppua sinulle ja pikku söpöiselle kuvissa :)

Kaaponkammari kirjoitti...

-m- varmasti kivannäköistä
Sanna-Pauliina: olen tilannut huutonetistä hakusanalla tähtityyny. Eräs nainen tekee niitä ja ovat todella hyvää käsityötä.

Kaaponkammari kirjoitti...

Ja lämmin kiitos kommenteista molemmille. Ne ovat juhlaa!

Nonna kirjoitti...

Mulla joulu hiipii sisustukseen pikkuhiljaa. Tontut ovat vielä laatikossa, ja punaistakin näkyy vain kärpässienissä!

Ihania maatuskoja olet tuonut. Harmi, että mukit olivat kärsineet päivästä!