keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Back to work

Mukavaa loppuvuotta kaikille lukijoille. Joulu menikin tänä vuonna vauhdikkaasti ja jäljelle jäi vielä jouluinen koti. Itseäni punaiset pöytäliinat jo hieman tökkii mutta sisällä tuikkivat valot ovat kerrassaan ihania, enkä ole niihin ollenkaan kyllästynyt, päinvastoin hommaan usein joulun jälkeen lisää valoja, kun niitä saa puoleen hintaan. Nämä ihanat enkelivalot ostin juuri. Mitäs tykkäätte?


Joulunpyhinä sain vihdoin laitettua Kaaponkammariin tauluja ja laitan parista teille kuvan. Tämän jääkarhun sain joululahjaksi ja minusta se oli niin liikuttava. Jääkarhu syöttää poikasiaan vähän kuin minä tätä pientä jääkarhunpoikasta. Laitoin sen nojatuolin yläpuolelle, jossa Kaapo herkuttelee öisin.


Kaivelin varastonperukoita ja löysin tällaisen liitutaulun, joka oli minusta passeli kammariin. Ihanan lisän toi siskon lahjaksi antama Mailegin lippurivi. Olen sitä katsellut jo pitkään mutten ole raaskinut ostaa. Se oli vielä ihanassa peltirasiassa, joka oli myös pakko laittaa paraatipaikalle.

Ihanaa väliviikkoa ja mukavaa, että piipahdit. Kommentti olisi mukava!

11 kommenttia:

-m- kirjoitti...

Hienon näköistä! Kyllä Kapen nyt kelpaa ruokailla yöllä ja muutenkin majailla omassa huoneessaan. Liput on kyllä aika kivoja sisustuksessa!

Uden bannerin oot myös laittanut. Kiva sekin!

Mä koitan tässä ennättää siirtämään joulukuvat koneelle niin voin sieltä poimia teille parhaita paloja. Ainakin Kapesta on yks ihana hymykuva!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kiva kuulla, että joulusta on selvitty! :D
Nyt kohti kevättä ja uutta! Ihanaa vuodenvaihdetta sinulle, Kaapolle ja koko porukalle! ♥

Kaaponkammari kirjoitti...

-m-: kiitti kommentista ja kuvasi ovat aina ihania.

Emilia:Mukavaa loppuvuotta sinne myös. Kohti kevättä!

Terhi kirjoitti...

Miksei meidän varastosta löydy tuollaista naulakkoa? :) Muistatko mistä olet sen hankkinut? Nuo valot on ihanat! Olen niitä itsekin useaan otteeseen katsonut, mutta vielä ovat jääneet kauppaan. Mukavia vuoden viimeisiä päiviä koko poppoolle!

Maija kirjoitti...

Kivan näköstä on! Pitää tulla pian käymään!

S kirjoitti...

kaunis uusi banneri :)

J kirjoitti...

Kauniit enkelivalot. Minäkin ostelen aina joulun jälkeen alennusmyynneistä lisää valoja :) Mukavaa vuodenvaihdetta!

Kaaponkammari kirjoitti...

Terhi: Taisin ostaa useita vuosia sitten Kaira nimisestä liikkeestä Jumbosta, mutta koko liike lopetettiin, mutten tiedä josko liikettä jossain muualla. Kaivele vaan sitkeästi varastoa, kyllä teilläkin varmasti kaikkea jännää löytyy. Enkelivalot maksoivat reilun kuusi euroa. Aika edulliset.

maija: tervetuloa

s:kiitos kovasti, Kylläpä kämmitti.

j: kiitos käynnistäsi, tosi kiva kun kävit.

Villa Kajava kirjoitti...

Täytyy sanoa, että ihanat valot (ei mitenkään oma lehmä ojassa, kun meillä samanlaiset,hih) :)! Pikkuherrallahan näyttää niin viihtyisältä, tuo lippunauha on ihana ja tulipas hienossa rasiassa. Hienon löydön olet tehnyt, mä haluaisin niin vastaavanlaisen liitutaulunaulakon meidän 5v.&4v. huoneeseen.

Mukavia välipäiviä koko perheelle :)!

t.Minna :)

tinttarus kirjoitti...

Valoista tykkään minäkin. Nuo samnalaiset enkelivalot reunustavat meillä nuorimman tytön ikkunaa:)
PAljon valoa ja iloa uuteen alkavaan vuoteen!

Kaaponkammari kirjoitti...

Villa Kajava: kiva kuulla, että tykkäsit liitutaulusta. Taitaa olla samanlaista makua, kun valotkin on samat:)

Tinttarus: Teillä myös nuo kauniit valot. Hauska yhteensattuma. kiitokset käynnistäsi ja ihanaa Uutta vuotta!