sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sadetakki seinältä


Jonkin aikaa sitten olin ihan muilla asioilla Marimekossa, kun näin tämän takki-ihanuuden 60% alessa. Takki oli kyllä aika jätti-iso Kaapolle mutta matkaan lähti. (Edellinen sadevaateostos oli kyllä mennyt hieman pieleen, kun en ajatellut, että niidenhän pitää olla tosi reiluja, jotta menevät kaikkien vaatteiden päälle.)

No nyt tämä jätti iso takki pääsikin seinälle paraatipaikalle pojan huoneeseen ja oli siinä jälleen miesväellä ihmettelemistä, kun tomerasti hain vasaran ja nauloja ja ilmoitin naulaavani takin seinään.

Nyt on nuo takin hihat kääritty ja sääkin näyttää sille, että takki pääsee pian käyttöön, kun vettä sataa ja sää on plussan puolella. Täytynee sitten keksiä tuon naulan paikalle jotakin muuta...
 
 
Mukavaa viikkoa jokaiselle ja kiva olisi niitä kommentteja ja kuulumisa saada tänne blogin puolella. Vähän on yksinäistä puuhaa...:)

lauantai 1. helmikuuta 2014

Väriä elämään


Tämän kolmilapsisen poikaperheen elämää ei voi värittömäksi sanoa, mutta vaatteisiin saisi väriä kyllä tulla senkin edestä. Meillä notkuu hyllyt pesukoneen kutistamia harmaita ja sinisiä verkkareita. Nyt siihen tuli stoppi nimittäin klikkasin muutaman värikkäämmän vaatekappaleen Kaapolle, joista tein kollaasin. Liekkö tähän värien kaipuuseen syynä lumi ja valoisammat päivät vai mikä kumma värikaipuu mulle on iskenyt?

Tykkään FB:n kautta kaikista mahdollisista lastenvaateketjujen sivustoista ja tätä kautta seurailen kuola suupielestä valuen, milloin on edullisia tarjouksia. Tartun satunnaisesti kiinni niihin. On sellainen lievä lastenvaatehimo, joka vaivaa ajoittain. Nyt on lastenvaatealejen kulta-aikaa, sillä jo alennetuista lastenvaatteista myönnetään vielä lisäalennuksia. Parhaat alennukset minusta on tällä hetkellä Lastenpuoti Sagassa, josta saa 3.2 saakka 52-76% alennusta sekä ilmaisen toimituksen. Lisäksi kanta-asiakkaat saavat vielä lisäalennusta. Käykäähän klikkaamassa, jos uskallatte :) Voi olla aika vaarallinen paikka monelle...

Osteletteko omat tai lasten vaatteenne netistä vai kaupasta ja onko joku suosikki?